Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη και καλοδούλευτη!
Περιμένουμε εντυπώσεις όταν την δουλέψεις.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aυτές είναι παραλαβές κύριοι.
Νεκτάριε καλοδούλευτη,καλορίζικη μέ πολλές καί καλές δημιουργίες,καί προσεκτικά λόγο ότι είναι πιό άγριο εργαλείο από τήν Proxxon.
Μόνο επειδή είσαι ολίγον από "ζημιάρης" στά νέα σου εργαλεία μέ τό μαλακό καί μέ ρέγουλο,σάν νά είναι γυναίκα,οι κινήσεις σου επάνω της. :flipout::firstprize:

Ωραιο πραμα Νεκταριε, καλοριζικο!!

Το οτι δεν σφιγγει η κορδελα οφειλεται στην (μη) ρυθμιση των ραουλων. Η proxxon σιγουρα θα σου λειψει!

Μπράβο ρε Νεκ... :SFGSFGSF:
Με προσοχή όμως γιατί αυτή δεν είναι Proxxon-ίτσα... θ´αλλάξει ο Metabo-λισμός σου τώρα...-bye-

Ευχαριστω κυριοι! Μπαμπα προσεχε πρεπει να γραψω στα εργαλεια!
Η κουραση ειναι που φερνει τις «ζημιες», και αντε η σωματικη σηκωνεσαι και φευγεις. Η ψυχικη ομως που πας στο εργαστηριο να ξεχαστεις και γυρνανε ακομα στο μυαλο σου διαφορα, ειναι επικυνδυνο επισης.

Ευχαριστω κυριοι! Μπαμπα προσεχε πρεπει να γραψω στα εργαλεια!
Η κουραση ειναι που φερνει τις «ζημιες», και αντε η σωματικη σηκωνεσαι και φευγεις. Η ψυχικη ομως που πας στο εργαστηριο να ξεχαστεις και γυρνανε ακομα στο μυαλο σου διαφορα, ειναι επικυνδυνο επισης.

Καλοδούλευτη!!!
Αχ και να ξερες πόσες φορές σκέφτομαι αυτή τη ψυχική κούραση που λες...

Καλές κοπές Νεκ και με προσοχή. Από που την πήρες;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω κυριοι!

Lefeld παυλο.

καλο μεσημέρι και καλοριζικο το metabo. και εγω απο αυτο το σαιτ εχω παρει το φαλτσοπριονο και εχει πολυ καλες τιμές στα metabo,σε 1 Εβδομάδα το ειχα με 15 ευρω μεταφορικα την έχω βαλει στο ματι και εγω την συγκεκριμένη πριονοκορδελα αλλα λόγω χορου δεν.