Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..
280 Με μεταφορικα
Καλοδουλευτη Νεκ , ποσο στοίχισε συνολικά ;
280 Με μεταφορικα
Καλοδουλευτη Νεκ , ποσο στοίχισε συνολικά ;
Όσο και να είμαι υπέρ της στήριξης των ελληνικών καταστημάτων,όταν πχ στην metabo που πήρες Νεκτάριε η διαφορά είναι 150 και με τα μεταφορικά μεσα,λυπάμαι πατρίδα αλλά θα πάρω από εξωτερικό.δυστηχως οι διαφορές στις τιμές,ειδικά σε ακριβά μηχανήματα-εργαλεία,είναι μεγάλες.Καλοδουλευτη και πάλι Νεκτάριε!280 Με μεταφορικα
Οχι ειναι η τιμη που την αγορασεις απο Γερμανια με ΦΠΑ και μεταφορικα, οταν εδω στην Ελλαδα ο επαγγελματιας θα την αγορασει χωρις ΦΠΑ 325 + μεταφορικα...Mπορει να την πηρε χωρις ΦΠΑ, σαν επαγγελματιας.
Αυτο βεβαια δεν αναιρει το γεγονος οτι πολλα προιοντα πωλουνται με πολυ μεγαλο ποσοστο κερδους που πολλες φορες αγγιζει το οριο της αισχροκερδιας. Ειναι τουλαχιστον περιεργο το γεγονος οτι ορισμενα προιοντα εχουν την ιδια ακριβως (υψηλη) τιμη σε ολα τα μαγαζια...
Και το φαινομενο βεβαια δεν ειναι τωρινο, πιο παλια ηταν ακομα χειροτερα.
Ειναι τουλαχιστον περιεργο το γεγονος οτι ορισμενα προιοντα εχουν την ιδια ακριβως (υψηλη) τιμη σε ολα τα μαγαζια...
Λίγο που το δοκίμασα φαίνεται μια χαρά!!Καλούλι φαίνεται το κολλητηράκι.
Νίκο εγώ που ασχολούμαι και με τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στο αυτοκίνητο μου και χρησιμοποιώ το κολητηρι αρκετά,πίστεψέ με όταν είμαι χωμένος κάτω από το ταμπλό,το καλώδιο με ενοχλεί και ακόμα είναι ευκολία για τέτοιες περιπτώσεις αυτό το μικρό χωρίς καλωδιο που για να έχω το σταθερο κολητηρι στην πυλωτή πρέπει να έχω και μπαλαντεζα.Υπερβολές καταναλωτικές !!! Ακόμα και εγώ που είμαι fan δεν υποκύπτω
Πείτε μου που εμποδίζει το καλώδιο ??? Αν είναι να τρέξω και εγώ να το πάρω. Στον πάγκο δεν θα κολλήσεις ??? Θα πάρεις το κολλητήρι να τρέχεις στα χωράφια ??![]()
Υπερβολές καταναλωτικές !!! Ακόμα και εγώ που είμαι fan δεν υποκύπτω
Πείτε μου που εμποδίζει το καλώδιο ??? Αν είναι να τρέξω και εγώ να το πάρω. Στον πάγκο δεν θα κολλήσεις ??? Θα πάρεις το κολλητήρι να τρέχεις στα χωράφια ??![]()
Νίκο εγώ που ασχολούμαι και με τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στο αυτοκίνητο μου και χρησιμοποιώ το κολητηρι αρκετά,πίστεψέ με όταν είμαι χωμένος κάτω από το ταμπλό,το καλώδιο με ενοχλεί και ακόμα είναι ευκολία για τέτοιες περιπτώσεις αυτό το μικρό χωρίς καλωδιο που για να έχω το σταθερο κολητηρι στην πυλωτή πρέπει να έχω και μπαλαντεζα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδες, εκτος απο ειδικες περιπτωσεις, τα καλωδια και το ρευμα περιοριζονται πλεον για τα εργαλεια παγκου.
Ειναι ευλογια να μην εχεις καλωδια (ιδιως για καποιον που μαστορευει συχνα), ακομα και στον παγκο, ας υπαρχει πριζα κοντα.
Ακομα και για το κολλητηρι, το να απλωνεις το καλωδιο πανω στον παγκο και να ερπεται σαν πεινασμενο φιδι, ειναι σπασιμο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.