Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή γωνιακού επαναφ/νου τροχού στα 20 Volt από το Lidl.

Πρώτη εντύπωση.
Ήσυχη (για τροχό) ρυθμιζόμενη λειτουργία, εύκολη κ σίγουρη αλλαγή θέσης προφυλακτήρα με έξυπνο σύστημα κλειδώματος, κλείδωμα άξονα για αλλαγή δίσκου, αρκετή δύναμη κ βάθος κοπής.

Δεν μ αρέσει καθόλου το τόσο μεγάλο μήκος του κ σαν να μην είναι πολύ καλά "ζυγισμένο" κατά την χρήση του ή έχω καλομάθει με άλλα εργαλεία.

Γλυκόπικρη γεύση της πρώτης επαφής αλλά θα τον κρατήσω λόγω της φορητότας του κ για τα κοινά αναλώσιμα που χρησιμοποιεί.

Μεσημεριανές αγορές.
Πλάνη Black & Decker, ένα μικρό μαγνητικό αλφάδι με 3 ματιά και μερικές αγκυρώσεις μπετού από κέντροβίδας. Το αλφάδι δεν το βρίσκω στο site.Ειναι από τα ψιλολοίδια που έχει μπροστά στο ταμείο.
Ακόμα ένα τετράφτερο milwaukee sds plus τρυπάνι 10αρι από strigos tools που πέρασα νωρίτερα και μερικά ξυλάκια χειροτεχνίας από jumbo για να ανακατεύω καμιά κόλλα η κανένα χρώμα.

https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=6001

https://ergalia.gr/sds-plus/14023--mx4-sds-plus-4-o-10-mm-160-mm.html

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Κωστήδες. :a0210:

Μεσημεριανές αγορές.
Πλάνη Black & Decker, ένα μικρό μαγνητικό αλφάδι με 3 ματιά και μερικές αγκυρώσεις μπετού από κέντροβίδας. Το αλφάδι δεν το βρίσκω στο site.Ειναι από τα ψιλολοίδια που έχει μπροστά στο ταμείο.
Ακόμα ένα τετράφτερο milwaukee sds plus τρυπάνι 10αρι από strigos tools που πέρασα νωρίτερα και μερικά ξυλάκια χειροτεχνίας από jumbo για να ανακατεύω καμιά κόλλα η κανένα χρώμα.

https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=6001

https://ergalia.gr/sds-plus/14023--mx4-sds-plus-4-o-10-mm-160-mm.html

016a71850958a85472f856245a63f77d.jpg

Καλοδούλευτα.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινή βροχερή αγορά ένα λαχταριστό σέτ κατά τήν προσφιλή έκφραση
Τροφοδοτικό 12 volt Proxxon NG 2E,καί τριβείο (εκεί πού τά άλλα δέν χωράνε) στυλό Proxxon PS13

YΓ: Ξέρω-ξέρω Μιχάλη έχει καί άλλα λαχταριστά εργαλειάκια η 12 βολτη σειρά Proxxon,θά δοκιμάσω δύο πού μέ ενδιαφέρουν οσονούπω καί θά πράξω δεόντως. -bye-

prox110.jpg

prox210.jpg

Καλοριζικο Δημητρη! Aυτες οι 4-5 μυτες που εχει με τα διαφορα σχηματα χωρανε παντου, ειναι μοναδικο εργαλειακι.
Eισαι τυχερος γιατι η 12βολτη σειρα δεν εχει πολλα εργαλεια.
Εχει 5-6 μικρα και παρομοια dremeloειδη, μια μινι σεγα χειρος, ενα κοπτικο για φελιζολ, το τριβειακι που πηρες και ενα πολυ μικρο, φτηνο και ελαφρυ χαρακτικο που αξιζει.

Δεν βλεπω ενα παλμικο τριβειο που εβγαζε παλαιοτερα που του βαζεις οτι γυαλοχαρτο θες.
$_59.JPG

Καλορίζικα Δημήτρη!
Εγώ πάντως αν είχα τόσα εργαλεία από μια εταιρεία,θα μίλαγα μαζί τους να μου στέλνουν κανένα καινούργιο για review.
Δεν αρχίζεις να κάνεις κάποιο πιο πλούσιο review στο YouTube με τα εργαλεία αυτά που εχεις ήδη , να μιλας λιγο και να βάλεις αυτόματους υπότιτλους όπως κάνει ο Γάλλος με τα Parkside ώστε και να βοηθήσεις άλλους που θέλουν να τα αγοράσουν αλλά και να επωφεληθείς(Το ίδιο ισχυει και για τους υπολοιπους proxxonάκιδες του forum ''Χιωτης'').Ετσι κι αλλιώς θετικά θα είναι όλα τα review αφού τα γουστάρεις τα συγκεκριμένα στο φουλ.Θα σε λατρέψει η Proxxon.. :)

Proxxonitida..... :music-smiley-005:

Είναι αυτό πού λέγαμε παλιά Κώστα ,καί τά μυαλά στά κάγκελα ....-bye-

Καλοριζικο Δημητρη! Aυτες οι 4-5 μυτες που εχει με τα διαφορα σχηματα χωρανε παντου, ειναι μοναδικο εργαλειακι.
Eισαι τυχερος γιατι η 12βολτη σειρα δεν εχει πολλα εργαλεια.
Εχει 5-6 μικρα και παρομοια dremeloειδη, μια μινι σεγα χειρος, ενα κοπτικο για φελιζολ, το τριβειακι που πηρες και ενα πολυ μικρο, φτηνο και ελαφρυ χαρακτικο που αξιζει.

Δεν βλεπω ενα παλμικο τριβειο που εβγαζε παλαιοτερα που του βαζεις οτι γυαλοχαρτο θες.

Ευχαριστώ Μιχάλη
Τελικά τά γυαλόχαρτα τό τριβείο στυλό τά τρώει σάν πυράνχας,δέν φτουράνε μέ τίποτα,ενώ στό κυκλικό τριβείο καί άν έχω τρίψει καί είναι σάν καινούργιο δέν έχω αλλάξει γυαλόχαρτο 1 χρόνο.

Ξέρεις τί σκέφτηκα Μιχάλη νά μήν κάνω τήν πατέντα μέ τό velcro παρά νά χαλάσω ένα στρογγυλό γυαλόχαρτο πού είναι κολλητό γιά τό κυκλικό τριβείο,νά τό κόψω "ψείρα" στά σχηματάκια τού τριβείου στυλό καί έτσι να τα βάζω κολλητά καί όχι μέ velcro,πού και ανυψώνεται καί δέν έχει τήν σταθερότητα τού κολλητού.

Καλορίζικα Δημήτρη!
Εγώ πάντως αν είχα τόσα εργαλεία από μια εταιρεία,θα μίλαγα μαζί τους να μου στέλνουν κανένα καινούργιο για review.
Δεν αρχίζεις να κάνεις κάποιο πιο πλούσιο review στο YouTube με τα εργαλεία αυτά που εχεις ήδη , να μιλας λιγο και να βάλεις αυτόματους υπότιτλους όπως κάνει ο Γάλλος με τα Parkside ώστε και να βοηθήσεις άλλους που θέλουν να τα αγοράσουν αλλά και να επωφεληθείς(Το ίδιο ισχυει και για τους υπολοιπους proxxonάκιδες του forum ''Χιωτης'').Ετσι κι αλλιώς θετικά θα είναι όλα τα review αφού τα γουστάρεις τα συγκεκριμένα στο φουλ.Θα σε λατρέψει η Proxxon.. :)

Ευχαριστώ Κώστα
Γιά τά review δέν έχει ανάγκη εμάς η Proxxon έχει η ίδια κανάλι στό youtube καί λανσάρει τά προιόντα της.-bye-

Καλοδούλευτα Δημήτρη κ αυτά τα εργαλεία σου.

Nα σαι καλά Κώστα.

Δημήτρη, Κώστα να χαίρεστε τα καινούργια σας αποκτήματα, καλές εργασίες να έχετε !

Ευχαριστώ Γιώργο

Καλορίζικα παιδιά!!

Ευχαριστώ Νίκο.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή βροχερή αγορά ένα λαχταριστό σέτ κατά τήν προσφιλή έκφραση
Τροφοδοτικό 12 volt Proxxon NG 2E,καί τριβείο (εκεί πού τά άλλα δέν χωράνε) στυλό Proxxon PS13

YΓ: Ξέρω-ξέρω Μιχάλη έχει καί άλλα λαχταριστά εργαλειάκια η 12 βολτη σειρά Proxxon,θά δοκιμάσω δύο πού μέ ενδιαφέρουν οσονούπω καί θά πράξω δεόντως. -bye-

prox110.jpg

prox210.jpg

Δημήτρη καλορίζικο δεν σε προλαβαίνουμε ρε μπας και έκανες καμιά σύμβαση :grinning-smiley-043

Καλοριζικο Δημητρη!
ΥΣ ποσα εχεις ζμπρωξει μεχρι τωρα στα λαδι εργαλεια? Υπολογισες?