Ευχαριστώ όλους σας. Ειλικρινά κι εγώ δεν περίμενα αυτή την τιμή με μεταφορικά. Ίσως να ήταν κάποια προσφορά που υπήρχε και δεν την πρόσεξα αλλά μου εκατσε. Επίσης δεν περίμενα να έρθει με το βαλιτσακι.
Μιχάλη εξαιρετική αυτή η πένσα. Την έβαλα στη λίστα να δω διακύμανση τιμής.
Η πένσα πολύ μ´αρέσει Μιχάλη. Φαίνεται γερή και στιβαρή. Αν και έχω μία Knipex θα ήθελα και μία Εngineer έτσι για ποικιλία.
Τα 5 χαρακάκια τώρα τι τα θέλεις ; να τα έχεις ρεζέρβα ή θα τα δώσεις κάπου ;
Τα χαρακακια τα ειχαν σετακι των πεντε και με βολεψε καθως υπαρχουν αρκετοι παγκοι. Ειναι πολυ βολικα και χρησιμα.
Ειναι λεπτα σε παχος αλλα δεν πειραζει, την δουλεια την κανουν. Bλεπω ομως οτι τα εχουν πλεον σε σχεδον διπλασια τιμη απο τα 2.36 δολλαρια που τα πηρα εγω. https://www.banggood.com/5pcs-15cm-...p-1039495.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=UK
Εμένα αυτή η πένσα δεν με βόλεψε καθόλου, μου έσπασε τα νεύρα μέχρι που την παρόπλισα.
Είναι πολύ εκνευριστικό σε μια πένσα να θες να πιάσεις κάτι ψιλό, πχ ένα συρματάκι και να μην μπορείς επειδη οι άκρες της μπροστινής σιαγόνας δεν εφάπτονται.
εδώ Ιεράπετρα που είμαι έχουμε μεγάλο πρόβλημα άρδευσης εφέτος το οποίο όσο πάει και διογκώνεται.
Το φράγμα που ποτίζει όλη σχεδόν η επαρχεία έχει σχεδόν αδειάσει. που θα πάει αυτή η κατάσταση δεν ξέρω..