Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα τα εργαλεία σας και από έμενα μια παραλαβή. Ο φακός με εντυπωσίασε τον είχε προσφορά το lidl.
http://www.stereotiki.gr/store4/milwaukee-48-32-5032-adaptor-1-4-1-2.html

καλορίζικα !!
τα ανταπτοράκια της milwaukee πολύ μου αρέσουν. αν και δεν έχω στην κατοχή μου κάτι απ την εταιρεία αυτή.

Ευχαριστώ πολύ. Για τους ανταπτορ θα είμαι λίγο επιφυλακτικός για το παλμικό ,ε άμα σπάσουν έσπασαν δεν πειράζει θα πάμε σε beta που λένε ότι είναι έφορου ζωής.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους,τά νέα σας αποκτήματα.

Ευχαριστώ πολύ. Για τους ανταπτορ θα είμαι λίγο επιφυλακτικός για το παλμικό ,ε άμα σπάσουν έσπασαν δεν πειράζει θα πάμε σε beta που λένε ότι είναι έφορου ζωής.

συμφωνώ, μόνο που θα χρειαστεί να βάλεις ποιο βαθιά το χέρι στην τσέπη..

Παρέλαβα χτες το:

2170-1_0_x700.jpg

https://www.organametrisis.gr/collections/alfadia-goniometra-digital/products/2170-1-4x90

Είναι μικρό (60 mm) με μαγνητική βάση και έτσι πολύ βολικό γιατί μπαίνει και στον τροχό του FET.
Πολύ εύχρηστο με γρήγορη μέτρηση ακριβείας, φωτεινή οθόνη που σβήνει μόνη της μετά από λίγη ώρα.

Του έκανα ήδη χρήση όπου έκοψα τμήματα για την κατασκευή κανονικού εξάγωνου (60o) και άλλα πιο περίπλοκα για την κατασκευή πλατωνικού εικοσάεδρου (με διπλές λοξοτομές 69,1o και ταυτόχρονες διπλές τομές 60ο) και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Για να καταλάβετε τα περιθώρια ακριβείας που έχει κανείς στην κατασκευή του πλατωνικού στερεού οι λοξοτομές πρέπει να είναι 69,1ο +0 -0,5ο.

Με δυό λόγια μπορείς να κόψεις πράγματα με ακρίβεια που πριν ήταν αδύνατη

Επίσης πρέπει να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από το κατάστημα αφού μόλις έκανα την παραγγελία αμέσως το έστειλε και έτσι την άλλη μέρα το είχα στα χέρια μου.

Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά και τον Νεκτάριο που μου υπέδειξε το κατάστημα.

<---- ΠΟΛΥ ευχαριστημένος.

Ωραίος Χρ.

Το κατάστημα όντως είναι δύναμη κ βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο.

Συνεργαζόμαστε κ εμείς στην Πάτρα κ στο επαγγελματικό μου επίπεδο.

Το έχω επισκεφθεί το συγκεκριμένο κατάστημα 2-3 φορές αυτόν το μήνα για να αγοράσω γωνίες ακριβείας και αν και απ'εξω δεν σου γεμίζει το μάτι μέσα έχει πάρα πολλά πράγματα και το πιο σημαντικό είναι ότι έχει stock.
Είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί.
Και οι τιμές είναι πολύ καλές. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο και καλά γωνιάσματα.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο Χρήστο,πολύ καλό καί αξιόπιστο εργαλείο,τό έχω κανα χρόνο τώρα καί είμαι ευχαριστημένος,όσο γιά τό κατάστημα πάντα εξυπηρετικοί οι άνθρωποι και πρόθυμοι να απαντήσουν σέ όλες τίς απορίες.

alfadi11.jpg

alfadi10.jpg

Χθεσινές παραλαβές

Φιδοτρύπανα Makita τά οποία παρέλαβα από τόν Μιχάλη τόν οποίο ευχαριστώ θερμά.
Και μερικά λαχταριστά κατά τήν προσφιλή έκφραση εργαλεία Proxxon,τήν 12 βολτη σειρά τήν έκλεισα.
Proxxon δράπανο Colt 2 το οποίο πρέπει νά είναι καταργημένο γιατί στό site τής Proxxon δέν τό έχει πιά,καί τό βρήκα μάλλον σέ stock,σε δοκιμή πολύ καλό καί ακριβείας,οι 3000 στροφές ανοίγουν τρύπα σέ ξύλο με μικρά τρυπάνια πολύ λεία,ομαλά,χωρίς ίχνος σκλήθρες.
Proxxon rotary tool 50 EF αθόρυβο,ελαφρύ 230 gr,δυνατό γιά τά 40 watt,πραγμα πού δέν περίμενα,πολύ καλή χαμηλή ροπή.
Proxxon χαρακτικό GG12 solo Επισης γιά τά 6 watt κάνει άνετα δουλειά σέ πλέξυ-γκλάς πού τό δοκίμασα,καί πολύ ελαφρύ 50 gr

Θα ακολουθήσουν βίντεο στό κατάλληλο νήμα οσονούπω.

prox1210.jpg

Last edited:
Για να μην χάνονται στο σωρό, μάλλον θα πρέπει να ανοίξουμε ένα καινούριο νήμα "Ποιό Proxxon πήρα σήμερα".
Κι αν είναι δυνατόν να είναι και κλειδωμένο, θα έχει πρόσβαση μόνο ο Δημητρός. :worshippy:

Καλοδούλευτα Μητσάρα. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για να μην χάνονται στο σωρό, μάλλον θα πρέπει να ανοίξουμε ένα καινούριο νήμα "Ποιό Proxxon πήρα σήμερα".
Κι αν είναι δυνατόν να είναι και κλειδωμένο, θα έχει πρόσβαση μόνο ο Δημητρός. :worshippy:

Καλοδούλευτα Μητσάρα. :ernaehrung004:

:flipout: Νά σαι καλά φίλε Μπάμπη,σέ ευχαριστώ. -bye-
Δέν θά σάς κουράσω άλλο,ένα ακόμα εργαλείο Proxxon θέλω στά 220 volt ,καί ένα εργαλείο πάγκου (ίσως καί δεύτερο άν βρώ χώρο) καί έκλεισα από τά λαχταριστά-λιλιπούτεια εργαλεία Proxxon.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

:flipout: Νά σαι καλά φίλε Μπάμπη,σέ ευχαριστώ. -bye-
Δέν θά σάς κουράσω άλλο,ένα ακόμα εργαλείο Proxxon θέλω στά 220 volt ,καί ένα εργαλείο πάγκου (ίσως καί δεύτερο άν βρώ χώρο) καί τελείωσα.

Κανένα πρόβλημα, αν μπορείς εσύ, εμένα πάντως δεν με κουράζεις...

Αν όμως ρε μπαγάσα έριχνες κι όταν πήγαινες σχολείο τόσο διάβασμα, όσο ρίχνεις στα manuals της Proxxon, τώρα αντί να τρέχεις σ´ όλο το λεκανοπέδιο, θα δίδασκες ή στο Γιέηλ ή στο ΜΙΤ. -bye-