Tι παραλάβαμε σήμερα..

Επιτέλους ήρθαν από αμαζον αγγλικό.
18 μέρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας.
(Το σετ της Μπος από το e-schop με 33,5 .
Τα τρυπάνια και το σετ της Μιλγουόκι 30 λίρες (με μεταφορικά και μετατροπή 41 )

Με το καλό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρη εργα θελουμε! :BDGBDGB53:

Η μπαταρια καινο φορτιστης που λεγαμε...
Τη μπαταρια τη περιμενα πιο μεγαλη, αλλα ειχα στο μυαλο μου τις αντιστοιχες των 7αη.
Ο φορτιστης ειναι στα 600mA, η μπαταρια 1.2αη. Λογικα φορτιζει σε δυο ωρες?

Νεκτάριε έργα αυτήν τήν εποχή ολίγα,λόγο φόρτου εργασίας,πρός ώρας μαζεύω εργαλεία νά υπάρχουν.

Λογικά θεωρητικά άν είναι ξεφόρτιστη,ποτέ δέν είναι τελείως άδεια η μπαταρία είναι γύρω στά 10,5-11 volt τήν φορτίζει σέ 2 ώρες,αλλά πιθανόν νά χρειαστεί καί λίγο παραπάνω,τό θέμα είναι τό πώς καταλαβαίνει τό κύκλωμα φόρτισης πότε είναι εντελώς φορτισμένη η μπαταρία καί να απενεργοποιείται.Π.χ εγώ φορτίζω μπαταρίες Ni-Mi 1,2 volt χωρητικότητας 2000 mA με ρεύμα φόρτισης 500 mA (Nitecore φορτιστής) καί λογικά άν είναι ξεφόρτιστες γύρω στό 1 volt έπρεπε να τίς φορτίζει σέ κάτι λίγο λιγότερο από 4 ώρες,αλλά καμμιά φορά κάνει καί 4,5 ώρες νά τίς φορτίσει ο φορτιστής.

Εσύ ξέρεις καλύτερα. Εγώ απλά είπα την ταπεινή μου άποψη.

:ernaehrung004:

Καλοδουλευτα Νεκταριε και Δημητρηδες!

Δημητρη δεν εχει μεσα πειρο για το βιδωμα ξεβιδωμα των bits γιατι χρησιμοποιουνται τα ιδια τα bits σαν κοντρα. Εκτος αν εχεις μονο ενα :))

Παρελαβα και εγω το ταλαιπωρο καμερακι που σταματησε στο τελωνειο. Τελικα δεν πληρωθηκε τιποτα οπως φαινεται και στην φωτο. Ανοιχτηκε κανονικα το δεμα και ξανακλεισε με την κιτρινη ταινια.
Το δικαιολογητικο που εστειλα ηταν το τιμολογιο (αποδειξη) απο το wish.com το οποιο ανεφερε τροπο πληρωμης (paypal), αξια αντικειμενου και μεταφορικα. Το συνολο της παραγγελιας ηταν ~50 ευρω εκ των οποιων η action camera κοστιζε 10 ευρω.

42582608034_9fa9bf7e18_b.jpg

Για το καμερακι τωρα, δεν νομιζω οτι θα εκπλαγει κανεις αν αναφερω οτι ειναι για τα μπαζα - χωρις καμμια υπερβολη!! Αν και ειναι γνωστο το 'οτι πληρωνεις, παιρνεις', σε αυτη την περιπτωση και τα 10 ευρω ηταν πολλα!!
Kαμμια σχεση με 1080p resolution, καμμια σχεση με ευρυγωνιο φακο και φυσικα καμμια σχεση με την περιγραφη και τα specs. To video του θυμιζει χειριστης ποιοτητας VGA και οι φωτογραφιες ακομα χειροτερες.
Γενικως το καμερακι ειναι εντελως (μα εντελως) αχρηστο, αναμενομενο βεβαια αλλα δεν το περιμενα σε τετοιο βαθμο! Η θηκη ομως ειναι οντως αδιαβροχη και τα αξεσουαρ μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αλλη καμερουλα :))

Last edited:
Καλησπέρα Μιχάλη καί ευχαριστώ.
Τό σκέφτηκα αυτό μέ τά bits αλλά δέν τό δοκίμασα μιάς πού φοβάμαι μήν στραβώσουν καί γυρνάνε μετά παράκεντρα.

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη.
Έκανα τεστ με όλα τα τρυπάνια και χρησιμοποιοντας το gsb, το παλμικό του λιντλ και το 20v δραπανοκατσαβιδο του λιντλ.
Το δραπανοκατσαβιδο του λιντλ δεν κατάφερε να περάσει σουβλάκι δοκαρι 75mm. Τα άλλα μια χαρά και με "γλυκό" άνετο τρύπημα.
Με το 16αρι και το gsb πέρασε άνετα (αλλά πολύ οριακά) ένα κομμάτι μαδερι οικοδομής βάθους 170mm.
Πιστεύω ότι το οφελιμο βάθος είναι στα 150-155mm
Γενικά τα τρυπήματα ήταν πολύ άνετα και με ευχαρίστησε αυτό

Μια δικια μου παλαιοτερη παραλαβη την οποια χρησιμοποιησα προχθες και μου αφησε καλες εντυπωσεις.

20180623_113827.jpg

Πριονοκορδελλα μεταλλου μιας ιταλικης φασον μαρκας την οποια ανταλλαξα με ενα UPS με ενα φιλαρακι ο οποιος την εφερε σε μαντρα υλικων μαζι με αλλα πλοια και δεν πουληθηκε ποτε.
Ειχε ενα θεματακι στην ευθυγραμμιση της ταινιας αλλα την εφτιαξα.
Εκοψε ανετοτατα μια σωληνα διαμετρου 3" και παχους 2χιλιοστα και σιδηρογωνιες 4 επι 4 στα 3 χιλιοστα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μια δικια μου παλαιοτερη παραλαβη την οποια χρησιμοποιησα προχθες και μου αφησε καλες εντυπωσεις.

20180623_113827.jpg

Πριονοκορδελλα μεταλλου μιας ιταλικης φασον μαρκας την οποια ανταλλαξα με ενα UPS με ενα φιλαρακι ο οποιος την εφερε σε μαντρα υλικων μαζι με αλλα πλοια και δεν πουληθηκε ποτε.
Ειχε ενα θεματακι στην ευθυγραμμιση της ταινιας αλλα την εφτιαξα.
Εκοψε ανετοτατα μια σωληνα διαμετρου 3" και παχους 2χιλιοστα και σιδηρογωνιες 4 επι 4 στα 3 χιλιοστα.

:a0210:

δεν σας προλαβαινω με τις παραλαβες!κυριακο δυνατο εργαλειο!Εγω πηρα απο το eshop την τελευταια φρεζοκαβιλιερα einhell tc-bj 900 κατι δοκιμες που εκανα εχθες μια χαρα μου φανηκε!

Attachments

• 36864563_10217189355588173_3176078738584502272_n.jpg
    36864563_10217189355588173_3176078738584502272_n.jpg
    116.8 KB · Views: 262
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

δεν σας προλαβαινω με τις παραλαβες!κυριακο δυνατο εργαλειο!Εγω πηρα απο το eshop την τελευταια φρεζοκαβιλιερα einhell tc-bj 900 κατι δοκιμες που εκανα εχθες μια χαρα μου φανηκε!

Με το καλό vagos08

Καλοριζικο το κατσαβιδι πατριωτακι!!
Παρελαβα και εγω το 3.6βολτο κατσαβιδακι της μπλε σειρας της Bosch απο το Amazon Aγγλιας αλλα μεσω Ινδιας :))

42433876425_60c2e18805_b.jpg

42620585594_2cf88e5c85_b.jpg

Eυτυχως δεν πληρωσα καποιο φορο επειδη υπηρχε σημανση στο πακετο 'τελωνιακως ελευθερο', οπως αναφερω στο αλλο νημα με τα τελωνεια.

Θα ακολουθησει review του εργαλειου στο νημα των εργαλειων μπαταριας.
Εκ πρωτης οψεως το κατσαβιδακι φαινεται ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα gadget/εργαλεια που εχω αγορασει, εχει τελεια αισθηση στο χερι και απο μια προχειρη δοκιμη, ειναι εντυπωσιακα δυνατο!

Βγαινει σε σετακι με μυτες και κασετινα αλλα και σκετο που κοστιζει ~10 ευρω φτηνοτερα.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B079FVK41P/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1