Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Κυριάκο καί Μιχάλη,καλές εργασίες νά έχετε.

πολύ όμορφα γκατζετάκια χτυπήσατε και οι δύο συντονιστές. σαν παιχνιδάκια φαίνονται.
ελπίζω να σας ικανοποιήσουν με τις δυνατότητες τους. καλορίζικα Κύριοι !

Ωραια τα γκατζετονια αλλα σαν τα γνησια πχιοτικα ανταλλακτικα και ασεξουαρ δεν εχει :grandpa:

:fahne90:

Έως 2000 από Κίνα...
Βέβαια το πρώτο που χρησιμοποίησα μόλις βράχηκε διαλύθηκε στα εξ ών συνετέθει... :flipout:

Καλές παραλαβές σε όλους !

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινή αγορά βάση Proxxon UHZ
Υπάρχει καί βίντεο στό ανάλογο νήμα.

uhz110.jpg

uhz210.jpg

uhz310.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με γεια Δημήτρη, να τη χαρείς, καλές εργασίες.:ernaehrung004:

Με γεια Δημητρη!!!

Mεγεια mr proxxon!!!

Με το καλό Δημήτρη το νέο σου απόκτημα.

Σάς ευχαριστώ κ.κ συνάδελφοι,καί στά δικά σας σύντομα. -bye-

Καλοδουλευτη η βαση Δημητρη, ειναι πολλαπλα χρησιμη. Τελειωμο δεν εχουν τα εξαρτηματα και τα προσαρτηματα :))

Καλοδουλευτη η βαση Δημητρη, ειναι πολλαπλα χρησιμη. Τελειωμο δεν εχουν τα εξαρτηματα και τα προσαρτηματα :))

Καλημέρα καί ευχαριστώ Μιχάλη,άσε χαμός στό ίσωμα,τόν ατελείωτο έχουν,αλλά εκεί πού είμαι στό τέλος,τσούπ έρχετε μιά ανάγκη καί γιά κάποιο άλλο "λαχταριστό-σπαρταριστό-ζουμπουρλούδικο-τραγανιστό" εργαλειάκι πάγκου Proxxon πού τό είχα στήν απέξω,καί έχει μπεί στήν προσεχή λίστα. -bye-

Καλημέρα καί ευχαριστώ Μιχάλη,άσε χαμός στό ίσωμα,τόν ατελείωτο έχουν,αλλά εκεί πού είμαι στό τέλος,τσούπ έρχετε μιά ανάγκη καί γιά κάποιο άλλο "λαχταριστό-σπαρταριστό-ζουμπουρλούδικο-τραγανιστό" εργαλειάκι πάγκου Proxxon πού τό είχα στήν απέξω,καί έχει μπεί στήν προσεχή λίστα. -bye-

Ετσι την πατησα και με τα εξαρτηματα της dremel αλλα ευτυχως τελειωσε πια αισιως το κυνηγι για την συλλογη :))

Παρεληφθησαν και εργαλεια σημαδεματος/multi mark guide της Kreg μαζι με καποια καλουπακια, ενα πολυχαρακα και διαφανεις μπογιες για το υγρο γυαλι.
42475108275_792d4d4592_b.jpg

Εδω το βιντεακι για το εργαλειο της Kreg.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0088CNJX2/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1