Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Αγαπητε πατριωτη!

Δυο ενθαρρυντικα λογια για το σχολιο σου.

Αυτη η 'ψυχωση' (tool addiction) -απο την οποια πασχω και εγω οπως και πολλοι αλλοι ανα την υφηλιο- ΔΕΝ ειναι ιασιμη. Αρα δεν μπορεις να κανεις κατι γιαυτο. Αρα δεν πρεπει να αισθανεσαι ασχημα.
Αυτη η κατασταση ειναι συνηθως κληρονομικη. Μπορει να πηγαινει επτα γενιες πισω. Αρα και παλι δεν πρεπει να εχουμε ενοχες.
Το γεγονος οτι το κοστος των εργαλειων που εχουμε ειναι απειρως πολλαπλασιο απο το οικονομικο οφελος των κατασκευων, επισκευων η των μαστορεματων που εχουμε κανει, ΔΕΝ πρεπει να μας πτοει.
Οπως επισης δεν πρεπει να μας πτοει το γεγονος οτι μπορει να εχουμε εργαλεια ακομα στις αρχικες τους συσκευασιες, αθικτα και απειραχτα. Η ακομα το να εχουμε πολλα παρομοια εργαλεια για την ιδια δουλεια.
Να τονισω ακομα οτι δεν πρεπει να μας προβληματιζει το γεγονος οτι επιμενουμε σε συγκεκριμενες μαρκες παρ'ολο που ενα πολυ φτηνοτερο εργαλειο θα εκανε την δουλεια.

Πως να περιγραψει καποιος την χαρα της αγορας η της παραγγελιας ενος εργαλειου, την δημιουργικη αγωνια της αναμονης, την λυτρωση της παραλαβης και εν τελει την ολοκληρωση, την πεμπτουσια ολων, το ανοιγμα της συσκευασιας!

Φιλε Κυριακο, δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει, αλλα με δυο λεξεις ειμαστε τυχεροι και ευλογημενοι :))))))))

logo_nw_website.jpg

Ενα αεροσυμπιεστή toros 50 lt 2,5 hp

6818.jpg

Καλοδουλευτο.

Να παρεις και μια 10μετη μπαλαντεζα αερος, θα σου λυσει τα χερια.

(ειχε προσφορα το lidl καποια στιγμη)

Thanks Ντινο. Εχω παρει 10 μετρα λαστιχο και ενα 5 που ηταν με ενα κιτ stanley.. (αυτα τα ψευτικα, ξερεις..) αλλα το ειδα σε καποια e-shop και τοχω υποψη μου..

Κυρ, λεω να βαλω στην πετρελιερα πετρελεο και να περασω την αλυσιδα του XT για να περασω λιπαντικο απο πανω.. τι λες, καλη ιδεα η θα τα κανω ολα νινι..? :D

Άστα Μιχαλη δε ξέρω τι είχα Πάθει προχθες και με είχε πιάσει ένα είδος Αμοκ, άγχος για να βρω νέο εργαλείο να αγοράσω. Βέβαια ένα σετ οξυγόνο ασετυλινη μου λείπει είναι αλήθεια.
Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Δημήτρη να προσπαθήσεις να καλύψεις όσο μπορείς καλύτερα το πισω μέρος γιατί σε βλέπω να τα κάνεις όλα μουτι.
Το καλύτερο είναι αν δεν είναι με πριτσινι η αλυσίδα να την βγάλεις από επάνω!
Αν και με ένα πινέλο μπορείς να κάνεις δουλειά με το παραφινελαιο η πετρέλαιο.

Παρελαβα σημερα το πολυεργαλειο στυλο με τα 10 διαφορετικα χρωματα! 1 ευρουδακι.
Προσπεραστε παρακαλω την ζωηρη και παιχνιδιαρικη εμφανιση του και δειτε τη χρησιμοτητα του :))

Εψαχνα κατι παρομοιο για να μαρκαρω με διαφορετικα χρωματα τα διαφορα ταμπελακια ταξινομισης. Το βρηκα τυχαια στο banggood ψαχνοντας για gadgets και εργαλεια.

14295732941_9c5bafd0a0_b.jpg

http://www.banggood.com/10-Color-In-1-Retractable-Ballpoint-Pen-p-925307.html

Αγόρασα σήμερα τον μικρό ηλεκτρικό αφυγραντηρα από τα lidl με σκοπό να χρησιμοποιηθει στο οπλοκιβωτιο ασφαλείας που έχω ώστε να κρατηθεί η υγρασία σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Ενδιαφερον το αφυγραντηρακι. Αν και μικρο, σκεφτομαι να το βαλω σε μια αποθηκη χαμηλοταβανη 20 τμ. Ολο και κατι θα τραβαει.
Κυριακο ποσα watt καταναλωνει?

Μηπως ειναι too much για το οπλοκιβωτιο σου?

Το χρειάζεται να μην έχει υγρασία εκεί όμως οπότε θα κάνει δουλίτσα.
Ένα μικρό με 180 γραμμαρια σιλικα τζελ ήταν τζάμπα λεφτά τελικά για τέτοιο χώρο.

Δεν αναγράφεται πουθενά η κατανάλωση σε watt αλλά έχει τροφοδοτικό 9 V με μέγιστο 2,5 Α ρεύμα και συνεχούς λειτουργίας 0,6 Α.

Τώρα θέλω να του αλλάξω χρώμα καθώς δεν ταιριάζει λευκό στο οπλοκιβωτιο μου...

Παρελαβα σημερα μια μασκουλα ενεργου ανθρακα (λεει) για να την δοκιμασω. Για σκονες απο κοπη και τριψιμο.

Η ποιοτητα της ομως με εξεπληξε! Φαινεται καλοφτιαγμενο πραμα και η υφη της ειναι μαλακια και βελουδινη! :)
Η εφαρμογη της ειναι τελεια για μασκα αυτου του ειδους. Πιανει στα αυτια. Aναφερει οτι πλενεται κιολας.

14303247212_acf4fcefeb_b.jpg

http://www.banggood.com/buy/carbon-mask.html

Παρελαβα σημερα το πολυεργαλειο στυλο με τα 10 διαφορετικα χρωματα! 1 ευρουδακι.
Προσπεραστε παρακαλω την ζωηρη και παιχνιδιαρικη εμφανιση του και δειτε τη χρησιμοτητα του :))

Εψαχνα κατι παρομοιο για να μαρκαρω με διαφορετικα χρωματα τα διαφορα ταμπελακια ταξινομισης. Το βρηκα τυχαια στο banggood ψαχνοντας για gadgets και εργαλεια.

14295732941_9c5bafd0a0_b.jpg

http://www.banggood.com/10-Color-In-1-Retractable-Ballpoint-Pen-p-925307.html

Πωπω... Υπάρχει ακόμα το PC Mag? Πήγα πολύ πίσω...

χαχα, το πηρα εκτακτως επειδη ειχε καποια reviews για φωτογραφικες μηχανες.

Επισης ειχε το προγραμματακι που υπολογιζεις τον φορο εισοδηματος.... :guitarist:

Δημήτρη δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν.
Δεν δεν δεν. Την έχω την ίδια σε μια προσπάθεια να έχω κάτι φορητό που να αποθηκεύεται εντός τον χειμώνα στο σπίτι στην Χιο.
1. Δεν έχει καμία σχέση η γεύση του ψητού με το κάρβουνο.
2. Πιάνουν φωτιά οι πέτρες με το λίπος που στάζει επάνω τους.
3. Θέλουν συχνά αλλαγή για να το αποφύγεις οπότε δε συμφέρει κιόλας.

Έτσι της πέταξα τους καυστηρες ενίσχυση τον πάτο και τώρα έχω μια ωραιότατη ψησταριά κάρβουνου.

Θέλω να μου πεις εντυπώσεις μετά από 4-5 ψησιματα.

Ok Φιλε Εντουρα ! με την πρωτη ψησια θα γραψω εντυπωσεις !

.. τοσο απογοητευτηκες που ξηλωσες το γκαζι ρε συ..? το εψαξα πριν και ακουσα θετικες κριτικες ..

Tι παραλαβαμε σημερα..

Δεν ξερω αν πιανεται, εν πασει περιπτωση σημερα πηρα το παρακατω "εργαλείο" απο το πρακτικερ. :afro:

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ LANDMANN ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ

36828_0_L.jpg

View attachment 104720

Φίλε μου καλορίζικο το ¨γκατζετ¨,

Εχω πάρει μια με 4 καυστηρες (γενικά το πλήθος και η ένταση των καυςτηρων παίζει ρόλο στο θέμα) εδώ και δυο χρόνια...και ειναι τέλεια...
εχω ταΐσει πολύ κόσμο ο οποίος δεν βρήκε ιδιαιτερες διαφορές σε σχέση με τα κάρβουνα ίσα ίσα...και πολλοι απο αυτούς έχουν ψησταριές με κάρβουνα...

Επίσης η ευκολία της για εμένα ειδικά που βρίσκομαι σε διαμέρισμα ειναι απερίγραπτη...για να μην μιλήσω για την ευκολία της...έρχεσαι ανοίγεις τους καυστηρες...και σε δέκα λεπτά καίνε οι μαντεμενιες σχάρες και πετάς δυο τρεις μπριζολες για να φας...με το κάρβουνο αυτο δεν το κανείς όση όρεξη και να εχεις...προσωπικά μπορεί να ψήσω εώς και δυο καθημερινές δεν υπήρχε περίπτωση να το κανω αν είχα κάρβουνα...
Εχω δε ψήσει απο σαρακοστιανά μέχρι προβατίνα...ολα μια χαρά...

Ειναι καθαρό (οχι μετά την προβατίνα :) ) και γρήγορο...

Δεν εχω με πέτρες και γενικά οι πέτρες ειναι παλιά μόδα...που δεν επικράτησε μιας και δεν δουλεύουν όπως τα κάρβουνα...και λερωνονταν και καπνίζουν πολύ κτλ κτλ...

Τα περισσότερα σουβλάκια απο σουβλατζίδικα και οχι μόνο πλεον φτιάχνονται στο γκάζι...μιας και ειναι και πολύ οικονομικοτερο...και πιο ευκολο να ελέγξεις την φωτιά κτλ

αλλα για να λεμε ολα τα σωστα...

Τον χαβαλέ μπύρα μεζέ μέχρι να γίνουν τα κάρβουνα δεν θα τον εχεις...θα εχεις μόνο όσο ψήνεις...

Αν είχα επιλογή για μια στο μπαλκόνι μια και μια σε ανοιχτό χώρο ταράτσα ή κήπο τοτε του η γαλάζιου θα ήταν για το καθημερινό...ενώ του καρβουνου για την παρέα χαβαλέ...

Καλά ψησηναματα...!!!

Και εγώ το εύχομαι να του αρέσει του Δημήτρη!!!
Απλά εμένα δεν. Δεν εψηνε ρε παιδί μου να το ευχαριστηθεις να φάω το παϊδάκι όπως το θελω.

Οκ, παιδια ολα καλα.. δεν με επηρεασατε καθολου.. μονο που δεν εχω ανοιξει καν τη συσκευασια ακομη.. ! :blink:

Χεχεχεχε.

Προσεξε, εγω για καλο το εγραψα να μεταφερω μια γνωμη.
Εχει κανενας φιλος σου κατι αντιστοιχο ωστε να το κανεις τεστ να δεις αν σε καλυπτει????

Στο ιδιο καταστημα εχει και αυτα με 100 κατι ευρω αναλογα το μοντελο!
Εχω ηδη 3!!! Και αν εχεις χωρο τα συτηνω ανεπιφυλακτα!!!!
sunday-jamaica-precast-barbecue-00500586M.jpg