Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

To διαφανο φλογιστρακι ειναι χρησιμοτατο επειδη βλεπεις την σταθμη.
Το γεμιζεις οπως γεμιζεις αναπτηρες. Αγοραζεις απο το σουπερ μαρκετ μια φιαλη αεριου με 2 ευρω, εχει και διαφορες κεφαλες, και κανεις τη δουλεια σου.

Τι ανταλλακτικα εννοεις? Δεν χρειαζεται τιποτε αλλο εκτος απο την κοινη φιαλη/αεροζολ βουτανιου που γεμιζεις τους αναπτηρες.

Ωραία αυτη την φιάλη εννοούσα βουτανίου. Θα ψάξω σουπερμαρκετ ελπίζω να βρώ .Ευχαριστώ.

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

ωραιο το TOROS !!! εγω εχω ενα parkside 25 λιτρα αεροφυλακιο και μετα απο σκληρη χρηση πιστευω πως το μονο μειων ειναι το μικρο αεροφυλακιο.
παντως εχω δουλεψει και αεροκαλεμο με το parkside το οποιο εχει μεγαλη καταναλωση αερα και αν και δουλευε συνεχεια βγηκε παληκαρι.
το καλο ειναι οτι εχει κινητηρα λαδιου και ετσι λιπαινεται και μπορει να δουλεψει πολλες ωρες .

Φιλε εντουρα πηγα να ξεκουμπώσω το μπροστινο γραναζακι της αλυσιδας στο χτακι και βαραγε στο γαμο του καραγκιοζη.. το πηγα στο λαστιχαδικο και το ελυσε με ενα μπραφ..!

Εχει 2 bar και μισο αλογο παραπανω δυναμη & 160 λιτρα/λεπτο+ απο το 50αρι.. με λιγα λογια το πιο δυνατο μονομπλοκ απο τα toros.. :music-smiley-005:

Btw, το γραναζακι που αλαξα.. αν και δε μοιαζει πολυ ε..? :afro:

Photo-0010.jpg

Μεχρι να μ'αφησει πηγαινε φιλε.. χεχε.. σε μια ανηφορα στο Αιγιο.. την ωρα που ειχε αρχισει να με πιανει το πρωτο αλεργικο σοκ απο σφηκα.. ασχημο timing ε..? και γω το ιδιο λεω.. αλλα ερχοταν ο bro με την βανετα 50χλμ πισω οποτε εριξε μενα για κορτιζονες , αντισταμινικα κλπ, στο νοσοκομειο που ηταν 500 μ διπλα , και το χτ στην κλουβα για αθηνα.. :afro:

Χαιρετώ και εγώ από την πλευρά μου.
Σήμερα παρέλαβα ένα σετ οικονομικών σφιγκτήρων από το tool4you.
Μπορείτε να τους δείτε εδώ.
http://www.tool4you.gr/index.php/ergaleia10051005/sfigktires10052107
Για τα μέτρα μου είναι πολύ ποιοτικοί και οικονομικοί, με γρήγορη παράδοση.
Πιστεύω ότι αξίζουν μια ματιά από κάποιον που χρειάζεται σφιγκτήρες.

Εξαιρετικη τιμη οντως...
ευχαριστουμε...
Το μαγαζί το βρήκα με αναζήτηση από google για σφιγκτήρες. Πέραν αυτών, δεν βρήκα κάτι άλλο ενδιαφέρον. Η αγορά τους έγινε με αντικαταβολή γιατί δεν την πολυπίστευα την τιμή. Το δέμα ήταν βαρύ (χωρίς μεταφορικά) οπότε προχώρησα στην παραλαβή.
Αλλά σφιγκτήρα με π.χ. 1,5 , δεν βρήκα αλλού.

ειδα στο σαιτ τους...και μονο πανω απο 50ευρω εχουν δωρεαν μεταφορικα...
θελω να παρω 2 απο το καθε ειδος...μιας και οι τιμες ειναι πολυ καλες...αλλα δεν μπορω να ξερω ποσο θα μου κοστισει στο συνολο με τα μεταφορικα...50ευρω δεν μπορω να φτασω μιας και δεν εχει καποιο αλλο ενδιαφερον ειδος...

Ρε παιδιά μπαίνετε στο link/site της tool4you?? Εμένα δεν με βάζει με τίποτε. Μήπως είναι πολύ μέσα και έχει πέσει?

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ουτε με ΙΕ ουτε με Mozilla ουτε με Chrome με αφήνει. Μπήκες τωρα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Μερικές φορές το site είχε μια δυσκολία αλλά από το σπίτι μου έμπαινα άνετα. Για δωρεάν μεταφορικά, παραγγείλαμε 2 άτομα, 55 , μόνο σφιγκτήρες. Δεν βρήκα κάτι άλλο καλό.