Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ναί, τόση ώρα είμαι μέσα και ψάχνω...
http://www.tool4you.gr/index.php/ergaleia10051005/sfigktires10052107

Θα σε ενδιεφερε...
Για να γλυτωσουμε κανα 10ρικο στα μεταφορικα μιας και δεν υπαρχει κατι αλλο αξιολογο...ΑΝ εισαι αθηνα...μηπως να τα παραγγελναμε παρεα...???
Μιας και δεν φτανουμε μονοι μας το 50ρικο...αυτα που θελω εγω (2 αποκαθε ειδους σφυκτηρα που εχει) φτανουν τα περιπου στα 30ευρω...
Εγω θα ειμαι Αθηνα μετα τις 28 Δεκ οποτε και μπορω να περασω να τα παρω και να σου δωσω και τα χρηματα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Για να γλυτωσουμε κανα 10ρικο στα μεταφορικα μιας και δεν υπαρχει κατι αλλο αξιολογο...ΑΝ εισαι αθηνα...μηπως να τα παραγγελναμε παρεα...???
Μιας και δεν φτανουμε μονοι μας το 50ρικο...αυτα που θελω εγω (2 αποκαθε ειδους σφυκτηρα που εχει) φτανουν τα περιπου στα 30ευρω...
Εγω θα ειμαι Αθηνα μετα τις 28 Δεκ οποτε και μπορω να περασω να τα παρω και να σου δωσω και τα χρηματα...

Δεν έχω σκοπό να ψωνίσω... Απλά μπήκα και κοίταζα τι υπάρχει...

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

ΟΚ ΑΝ καποιος αλλος ενδιαφερετε...εδω ειμαστε...
Ετσι και αλλιως εγω αν παραγγειλω μονος μου...θα παραγγειλω μετα τις γιορτες μιας και δεν μπορω να παραλαβω πριν συμφωνα με το κλεισιμο του μαγαζιου τους...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Παιδια δεν μπορω να δω τιποτε. Είναι με πιστολι, τιμονι ή οι μεταλικοι με την βιδα? Διαστασεις?? Αν ειναι κανεις απο Αθηνα και τον ενδιαφερουν θέλω και εγώ (αν ειναι με πιστολι)...Βεβαια δεν μπορώ να δω και τις τιμες που λετε ότι είναι πολύ καλές...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Asote τωρα ειδα το Post σου (ήμουν μια σελιδα πισω στο refresh). με ενδιαφέρει αλλα δεν μπορώ να το δω και να σου πω με σιγουριά τι και πόσα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΟΚ μετα από reset στο Modem μπορώ και το ανοίγω αλλά μόνο μέσω google. τα κοιτάω και μιλάμε...

Παιδιά τους παίρνω τηλ. από εχτές αλλά είναι κλειστά. Θα επιχειρήσω και την Δευτέρα και αν δεν τους βρω, τότε μετά τις γιορτές. Κλείνουν από 23/12-7/1 (!!!). Αν θέλετε πες τε μου τι θέλετε και ποιοι, για να το οργανώσω Δευτέρα. Αλλιώς μετά τις γιορτές ξαναμιλάμε.

Μιλάω για τους σφιγκτήρες από το tool4you. Από ότι είδα έχει 4 μπλε μεγέθη και ένα κιτρινο. Σύνολο 5. Πες τε μου τι και πόσα θέλει ο καθένας.

Εμένα με ενδιαφέρουν 2 απο το κάθε είδος...
Απο οτι είχα δει τα μεταφορικά για αυτά έβγαιναν acs 15 , ΕΛΤΑ 7,5 .

Εμένα με ενδιαφέρουν 2 απο το κάθε είδος...
Απο οτι είχα δει τα μεταφορικά για αυτά έβγαιναν acs 15 , ΕΛΤΑ 7,5 .

Αρα θες 10 κομμάτια, σωστά? Αλλιώς παίρνω ότι έχει?

Από ότι γράφει στο site, έχει δωρεάν ταχυδρομικά ανω των 50ευρώ.

Εχει 5ειδη σφηκτηρων...εγω θα ήθελα 2 απο το κάθε ενα είδος...άρα 10...
μέχρι χθες το απόγευμα ΔΕΝ ειχε έλλειψη σε κατι...

Εχει 5ειδη σφηκτηρων...εγω θα ήθελα 2 απο το κάθε ενα είδος...άρα 10...
μέχρι χθες το απόγευμα ΔΕΝ ειχε έλλειψη σε κατι...

Έτσι δείχνει το site. Δεν μίλησες τηλεφωνικώς...

Είσαι Αθήνα?

Μίλησα και τηλεφωνικος αλλα οχι για διάθεσιμωτητα αλλα για τα ταχυδρομικά κόστη πως τα υπολογίζουν...
Ναι είμαι αθηνα...αλλα δεν μπορω να παραλάβω πριν τις 29 και για αυτο δεν παράγγειλα...

Εντάξει δεν είναι αυτό το θέμα με την ημερομηνία.

Πότε μίλησες μαζί τους? Τους παίρνω από εχτές στις 16:00 στο τηλ. που έχουν στο site. και σήμερα...

Tι παραλαβαμε σημερα..

Μίλησα μαζί τους γυρω την παραςκευη στις 12:30 με 1 το μεσημέρι...μου ειπε οτι αν παραγγελία άμεσα θα μου ερχόντουσαν πριν τα Χριστούγεννα αλλα εγω δεν θα ήμουν εδώ να παραλάβω...οπότε δεν προχώρησα...και είπα αν ειναι την κανω με τον καινουργιο χρόνο...
Προσπάθησε και πάλι Δευτέρα...πες τους να την στείλουν πριν κλείσουν και λογικά θα την εχεις μέχρι της 24 ΔΕΚ...

Tι παραλαβαμε σημερα..

Οκ ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εξυπηρέτηση...

Οκ ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εξυπηρέτηση...

Σιγά ρε φίλε...δεν τρέχει τίποτε. Αρκεί να μπορέσουν να τα στειλουν την Δευτέρα.....είμαι και λιγοοοοο ανυπόμονος

Καλή Κυριακή.

Ρε συ ασωτε.. φτιαξε μας ρε με κανα pdf .. ξερεις εσυ.. :afro:

Δυστηχως δεν έχουν βγάλει κατι μέχρι στιγμής...μας εχει πιάσει στερητικό λεμε...!!! :)

Συναδελφοι θελω και εγω μερικα ζευγαρια.
Συγκεκριμενα.
ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ 36"(900mm) 4 τεμαχια
ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ 30"(750mm) 2 τεμαχια
ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 150mm 4 τεμαχια