Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Συναδελφοι θελω και εγω μερικα ζευγαρια.
Συγκεκριμενα.
ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ 36"(900mm) 4 τεμαχια
ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ 30"(750mm) 2 τεμαχια
ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 150mm 4 τεμαχια

Ισα που με προλαβες ENDURA. Δεν υπάρχουν οι 150αρηδες, οπότε πήρα τα υπόλοιπα.

Αφου ΔΕΝ εχει τους μικρους...μπορεις να βαλεις 2 ακομα μεγαλους...για εμενα...???

δλδ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ 36"(900mm) 4 τεμαχια

μεγειες μεγειες...καλοδουλευτα.
εναν ταινιολειαντηρα θελω και εγω. περιμενω απο lidl μπας και...αλλα δεν...ισως ομως να...και βλεπουμε!!!!

είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα βγαλει την επόμενη μέρα που αφού βαρέθηκες να περιμένεις, αγόρασες ένα του εμπορίου :)

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

χαχα και εγώ από το λιντ περίμενα αλλά ο παλιός έγινε κομμάτια οπότε είπα να αγοράσω αυτόν.

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

μεγειες μεγειες...καλοδουλευτα.
εναν ταινιολειαντηρα θελω και εγω. περιμενω απο lidl μπας και...αλλα δεν...ισως ομως να...και βλεπουμε!!!!

Ευχαριστώ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

καλοδουλευτα !!

Ευχαριστώ!
:-)

Καλοριζικα τα εργαλεια!

Να πω οτι τα skil ειναι γερα και αξιοπιστα εργαλεια. Εχει ο πατερας μου 2-3 ηλεκτρικα τρυπανια και σεγες απο τη δεκαετια του 80 και ειναι πραγματικα σκυλια!
Επειδη δεν ειναι και πολυ αναγνωρισιμη μαρκα στην Ελλαδα, αναφερω οτι ειναι παλια Αμερικανικη εταιρεια, οπως και η Dreme,l που εχει εξαγοραστει πριν καμμια εικοσαρια χρονια απο την Βοsch.

Και εγώ που νόμιζα πως είναι κακέκτυπα των Stihl...Eγώ χτές τσίμπησα το κρουστικό μπαταρίας (20 volt) με μπαταρία ιόντων λιθίου την Krausmann.Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει στο χρόνο αλλά είναι εντυπωσιακά δυνατό.

Kαλοριζικο Νικο!
Ελπιζω να το θες για ελαφριες εργασιες...:))
Δεν μου εχουν κατσει καλα τα Krausmann, εχω αγορασει κανα δυο απο αυτη τη μαρκα στο προσφατο παρελθον.

Κινεζικα ειναι παρεμπιπτοντως, παρ'ολο που το ονομα παραπεμπει σε Γερμανια... Εξυπνο μαρκετινγκ!

Παραλαβή της (φθηνής) φρεζοκαβιλιέρας Einhell BT-BJ 900. Οι ακριβές θα έχουν πολλούς λόγους συγκριτικά να είναι καλύτερες, σύμφωνα και με τις κριτικές, αλλά για τις φορές που θα την χρειαστώ, δεν μπορώ να δώσω παραπάνω.

Ευχαριστώ Μιχάλη,ναι για καθημερινές ψιλοδουλειές το θέλω αν και ο λόγος που το πήρα είναι ότι το είδα σε επαγγελματικά χέρια να δουλεύει σα σκύλος!Όσο για την προέλευση το ήξερα.Ίδωμεν!

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ας βάλω και εγώ το δωράκι της γυναίκας μου για την γιορτή μου που παρέλαβα! :HTEHEH56:

20150108171510.jpg20150108171547.jpg

Ευχαριστώ πολύ. Υγεία να έχουμε και χρόνια καλά