Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ πάλι πείραξα την δικιά μου γιατί δεν ήταν οκ και το laser τα τίναξε..
Έστειλα mail και απ ότι κατάλαβα το service είναι στην Κύπρο, οπότε μάλλον δύσκολα τα πράγματα...

P4270030.jpg μητσο ζηλεψα το χτυπησα και γω το εργαλειο και εκανα μερικες κοπες !φοβερο φουλ για παλετοκατασκευες τωρα !!P4270033.jpg επισεις παρελαβα σημερα και 5μ3 την τεχνητη πετρα tepostone .

Βασιλη και Δημητρη καλοριζικα τα εργαλεια! Και η λειτουργια τους παντα μεσα στα πλαισια που συνιστα ο κατασκευαστης, αυστηρα, read the manual guys :)

Φυσικα τωρα θα αναμενω να δω τι θα φτιαξετε το επομενο εξαμηνο με δαυτα τα (συρομενα) γομαρακια που παραγγειλατε, μην πανε τσαμπα και τα λεφτα δηλαδη :))

Bασιλη η 'πετρα' φαινεται εντελως πετρινη!!

ευχαριστω μιχαλη φυσικα πανω απ ολα η ασφαλεια ! η ''πετρα '' φαινεται κορυφαιο υλικο ,φωτο και λοιπες εντυπωσεις μολις αρχισω την τοποθετηση.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το πνευματικό πιστολέτο του lidl

pistol15.jpg

pistol16.jpg

pistol13.jpg

Μόλις παρελήφθησαν ..

L-Boxx inserts τριών διαστάσεων και 3 Sortimo L-Boxx Mini με διάφανο καπάκι τ οποία συνδυάζονται μεταξύ τους με πολλές παραλλαγές.

L-Boxx_Inserts_01.JPG

L-Boxx_Inserts_02.JPG

Ωραιοτατα φαινονται και ευχαριστα στο ματι. Αντε να τα δουμε και γεματα, καλοριζικα!!

Οπως το λες, οι δυνατοτητες διαμορφωσης ειναι πολλες. Αυτο το μικρο διαφανο κουτακι εχει προφανως τις ιδιες διαστασεις με το αντιστοιχο μπλε l boxx mini, ετσι?

Ωραιοτατα φαινονται και ευχαριστα στο ματι. Αντε να τα δουμε και γεματα, καλοριζικα!!

Οπως το λες, οι δυνατοτητες διαμορφωσης ειναι πολλες. Αυτο το μικρο διαφανο κουτακι εχει προφανως τις ιδιες διαστασεις με το αντιστοιχο μπλε l boxx mini, ετσι?

Είναι το ίδιο σε διαστάσεις αλλά σε λευκό με διάφανο καπάκι.

Παρεληφθη προ ημερων και ενα σετακι σφιγκτηρων πλαισιου της wolfcraft απο amazon.de

3037000FS01.jpg

%D0%B7%D0%B0%D0%B6%D0%B8%D0%BC-3%203037000_enl.jpg

%D0%B7%D0%B0%D0%B6%D0%B8%D0%BC-2%203037000_enl.jpg

καθως και ενα παραξενο σφιγκτηρακι το οποιο θα ερευνησω πως θα μου φανει χρησιμο. Ολο και καπου θα χρειαστει :))

XV5-170.jpg

Σήμερα αγόρασα 2 τρυπάνια SDS plus 8 mm καί 18 mm Dewalt
1 Καλέμι SDS plus Dewalt
1 σετ τρυπάνια μπετού Bosch

ergali10.jpg

ergali12.jpg

ergali11.jpg

New entry σεγα σε καλη τιμή ..... Το έχουν πολλοί σε προσφορά 39.90

b64718f4d967a2d432cfdf0e02320807.jpg