Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραιωτατα!!!!!
Καλοδουλευτα φιλε μου!
Το 18αρι ποσο πηγε και τι μηκος εχει?

Ευχαριστώ
Το 18 άρι έχει καθαρό μήκος διάτρησης 25 cm καί έχει 11 ευρώ

Είχα αγοράσει προχτές το πνευματικό πιστολέτο απο το lidl,καί προτίμησα νά αγοράσω επώνυμα αναλώσιμα,όπως είχε αναφέρει πολύ σωστά σέ ένα μηνυμα του ο Μιχάλης (Χιώτης)

Καλοριζικα!! τι ωραια που φαινονται ετσι αραδιασμενα :))

Εαν εχεις την περιεργεια, κανε ενα συγκριτικο σε καποια φαση με τα τρυπανια dewalt/bosch και με τα αντιστοιχα parkside. Θα δεις σημαντικη διαφορα στην ικανοτητα διατρησης.

Σημερα παρελαβα και γω το παγκοπριονακι της proxxon. Proxxon FET

210576_l.jpg

Ευχαριστώ
Το 18 άρι έχει καθαρό μήκος διάτρησης 25 cm καί έχει 11 ευρώ

Είχα αγοράσει προχτές το πνευματικό πιστολέτο απο το lidl,καί προτίμησα νά αγοράσω επώνυμα αναλώσιμα,όπως είχε αναφέρει πολύ σωστά σέ ένα μηνυμα του ο Μιχάλης (Χιώτης)

Κάνε εσύ καμιά τρύπα με αυτά να κάνω και εγώ με τα τέρατα Parkside να δούμε τις διαφορές αλλά κυρίως την αντοχή θέλω να δω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπράβο Μιχάλη ...έχεις ακόμα χώρο στα εργαστήρια σου ?? :flipout::flipout:

Καλοριζικα!! τι ωραια που φαινονται ετσι αραδιασμενα :))

Εαν εχεις την περιεργεια, κανε ενα συγκριτικο σε καποια φαση με τα τρυπανια dewalt/bosch και με τα αντιστοιχα parkside. Θα δεις σημαντικη διαφορα στην ικανοτητα διατρησης.

Ελα ρε Μιχάλη...αγόρασες εσύ εργαλείο?? Πώς και έγινε αυτό ρε παιδί μου :guitarist: Καλορίζικο...!!!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ, (ναι φωναζω, αφηστε με).
Δειξτο μας καπου αναλυτικοτερα, ειδοποιησε εδω ομως.

Αυτο ειναι καλο σετ της Wolfcraft (ελλειψη ανταγωνισμου στην Ευρωπη απο την Kreg). Πιστευω ομως οτι οι φρεζαριστες βιδες ειναι λαθος, εχουν μια ταση να σκιζουν το ξυλο, ειδικα εαν το παρακανεις στο βιδωμα. H Kreg πουλαει και βιδες που ειναι σαν βιδα ψωμακι που τραβαει το ξυλο δεν παει να χωθει μεσα για να το σκισει.

Καλορίζικα παιδιά καί καλοδούλευτα.

Μιχάλη αυτό ακριβώς θά κάνω αύριο μιά δοκιμή το 8 άρι Dewalt μέ τό 8 άρι parkside,νά δώ διαφορές στήν διάτρηση

osatosa τά είδα πολύ φτηνά 4-5 τρυπάνια 60 cm μήκος γιά 15 ευρώ,γιαυτό δέν τά τίμησα.Οκ γιά τίς δοκιμές θά τά λέμε.

Kαινουριο αποκτημα και ιδιαιτερα ευχρηστο επειδη βολευουν οι τρυπιτσες που εχει για σχεδιασμο απο μια απλη γωνια μαραγκου!
41SFgZN5KlL._SX300_.jpg

Ολα τα καλα, χωρανε. Αμα ζοριστουμε, υπαρχουν λυσεις :))

IMG_2042.JPG

Κουίζ :
2 απαντήσεων
Από που κατάλαβα με την πρώτη ματιά ότι δεν είναι του Μιχάλη ο χώρος ??
Δίνω την πρώτη.
Έχει πολύ λίγα εργαλεία (μόνο 2-3 δίδυμους τροχούς)
Περιμένω την δεύτερη.....

Όλες οι απαντήσεις σωστές .... η ποιο σωστή όμως ....οι πρίζες.... σε κανένα εργαστήριο από όλα όσα έχει ο Μιχάλης δεν δικαιολογούνται τέτοιου τύπου ρευματοδότες.!!!