Tι παραλάβαμε σήμερα..

Aν ο παγκος ειναι ασταθης, θα προσθεσω ενα ακομα ραφακι κατω κατω στα ποδια και θα βαλω πανω κανα δυο σακκια αμμοχαλικο:)

Καλη και η αμμος αλλα με δυο κοιλοδοκους Η σε καθε ποδι και μια στρωση τσιμεντο στο κατω ραφι που θα βαλεις πιστευω θα ειναι αρκετα για το θεμα ευσταθειας.

Καλορίζικα παιδιά τά νέα εργαλεία σας και καλοδούλευτα
Μιχάλη ο πάγκος εργασίας σου είναι ότι καλύτερο,καλές κατασκευές-επισκευές νά κάνεις.

Μιά νέα παραλαβή σήμερα,συνέχεια εργαλεία χειρός

1 μυτοτσίμπιδο Unior 200 mm
1 Στραβοτσίμπιδο Unior 170 mm
1 Λαμαρινοψάλιδο Stanley
1 Κατσαβίδι καστάνιας stanley

Kατά τήν γνώμη σας τα Unior είναι εφάμιλλα μέ τά knipex η ένα σκαλί πιό κάτω ?
Καί ποιά η άποψη σας γιά τα Stanley ? νομίζω τα stanley είναι καλύτερα απο τα Tactix

ergale14.jpg

ergale15.jpg

ergale16.jpg

ergale17.jpg

ergale18.jpg

ergale19.jpg

ergale20.jpg

ergale21.jpg

ergale22.jpg

Έχω καιρό το κατσαβίδι της στάνλευ με τις μύτες. Δεν είναι και πολύ ποιοτικό. Την δουλεία του την κάνει βέβαια, αλλά...

Τα unior πενσοειδη τα εχω σε καλη θεση. Μεχρι στιγμης δουλευα μονο unior κοφτες και πενσες και μου εχουν αφησει αριστη εντυπωση μεσα στο χρονο. Μια διαφορα που εχουν σε σχεση με τις knipex ειναι οτι ειναι λιγο ποιο χοντροκομμενα, κυριως λογω λαβης και μονωσης.

Δούλευα 15 χρόνια στη προηγούμενη δουλειά με Unior πένσες και μυτοτσίμπιδα. Δε μπορούν να συγκριθούν με τα Knipex. Αν τα δουλέψεις επαγγελματικά, στραβώνουν εύκολα οι μύτew του μυτοτσίμπιδου, χαλάνε οι λαβές και στριφογυρνάνε, τα δόντια της πένσας γίνονται επίπεδα! Επίσης σε καμία περίπτωση δεν έχουν τη ποικιλία και την εργονομία της Knipex. Είναι σαν να συγκρίνεις τη Scoda με τη Mercedes...

Φωτογραφιες απο τον παγκο εχουμε, αυτο που παρελαβες λεω, οχι τις φωτογραφιες του πωλητη.

Παραλαβή χθες (4)Ομαδική Αγορά)

KNIPEX_GB_04.jpg

Έγινε και η ανταλλαγή των Inserts με το miskin και έτσι απέκτησε insert με θέση για φορτιστή + GDR 10,8 και εγώ insert με θέση για τον φακό GLI 10,8 + GSR 10,8

L-Boxx_΀ρία_ΓŽβ€’ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ±ΓŽΒ»ΓŽΒ΅ΓŽΒ―ΓŽΒ±.jpg

Ωραιος!
Αυτη η cobolt αντικαθιστα το κοφτη της προηγουμενης σελιδας, της stanley?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Edit, δεν ειναι στη προηγουμενη σελιδα. Καποιος καπου ανεβαζε ενα μεγαλο κοφτη σιδηρου, αλλα δεν το βρισκω.

Μεγειά!!! (Νόμιζα ότι στο νήμα βάζαμε μόνο εργαλεία...)
Ποια θα αντικαταστήσει;

χαχα, διαβαζες για εργαλεια και πηρες φωτογραφικη μηχανη? :))

Σε λαθος κατηγορια ποσταρες την παραλαβη σου αλλα δεν πειραζει, καλοριζικη! Να παρεις ομως σιγα σιγα και καποιον καλυτερο φακο γιατι ο κιτ της canon δεν ειναι τοσο καλος σαν τον αντιστοιχο κιτ της Nikon.

Παρεμπιπτοντως, η πρωτη μου επαφη με το AVClub εγινε επειδη ηθελα να αγορασω μια καλη φωτογραφικη μηχανη! Αφου την πηρα και εμαθα σημαντικα πραγματα περι φωτογραφιας, αλλαξα κατηγορια και ηρθα εδω, οπου και ριζωσα :))

Ωραιος!
Αυτη η cobolt αντικαθιστα το κοφτη της προηγουμενης σελιδας, της stanley?

Edit, δεν ειναι στη προηγουμενη σελιδα. Καποιος καπου ανεβαζε ενα μεγαλο κοφτη σιδηρου, αλλα δεν το βρισκω.
O Stanley είναι ψαλίδι λαμαρινας (και μαλίστα ευθείας κοπής, αν ισχύουν οι χρωματισμοι ψαλιδιων και στην Stanley). O CoBolt είναι κοφτης πιρων (ή πειρων), ατσαλοκαρφων κλπ. Εντελώς διαφορετική χρήση.

Σήμερα, thanks to Ioannis, παρέλαβα μεταξύ άλλων και αυτο . Δουλεύει και σαν κανονικός σφηγκτηρας αλλά είναι και επιτραπεζιος. Ταιριάζει σε όλους τους πάγκους της wolfcraft αλλά προφανώς και σΕ όλους του πάγκους που έχουν τρύπες 20mm. Προφανώς και στους πάγκους ιδιοκατασκευη αρκεις να κάνεις όπου σε βολεύει αντίστοιχες τρυπουλες με ένα τρυπάνι. Ρίξτε μια ματιά στις φωτο που έχει το link να καταλάβετε πως δουλεύουν για όσους δεν γνωριζουν. Αν και δεν τους παιδεψα καθόλου, νομίζω ότι είναι πολύ βολικοι και εργονομικοι.

Σε λαθος κατηγορια ποσταρες την παραλαβη σου αλλα δεν πειραζει, καλοριζικη!

Η μηχανή δεν είναι gadget;
Εγώ πάντως μπερδεύτηκα... :flipout:
Περίμενα μόνο εργαλεία από την ροή του νήματος, όταν είδα την μηχανή κοίταξα την κατηγορία, και έβαλα την μηχανή στα gadgets...
(Πλάκα έχουν αυτού του τύπου τα νήματα, αλλά π.χ. στις φωτογραφικές κάθε πότε θα βλέπουμε ανάρτηση; )