Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν αγόραζα τώρα θα αγόραζα bosch γιατί οι περισσότερες μπαταρίες που έχω αυτή την στιγμή είναι της συγκεκριμένης εταιρείας.

@pavana Πολυ ωραια βαση , Ειναι ολα τα μερη πλαστικα; Ακομη και το κοκκινο; Απο ποιοτητα πως ειναι; Εκοψες κατι; Απο κραδασμους πως τα παει; Πηρες το πληρες πακετο που εχει και ανταπτορα για να παιρνει πριονολαμες επιτραπεζιας σεγας;

Σε απάντηση στην ερώτηση για κραδασμούς, μετά από δοκιμή, έχω να πω το εξής: Ναι είχε κραδασμούς και έψαξα το γιατί. Έχω μια σέγα, μπαχατέλα της Krausmann.
Κράτησα τις σέγες, μία σε κάθε χέρι και η αίσθηση λειτουργίας τους ήταν έντονα αισθητή. Μετά τις έβαλα σε επίπεδη επιφάνεια να δω τι γίνεται
Δείτε στο video που έχω ανεβάσει την διαφορά λειτουργίας μεταξύ της σέγας μου και μιας πράσινης B&D που δανείστηκα από τον ανιψιό μου και θα καταλάβετε.
Και να σκεφτείτε πως όλοι αυτοί οι κραδασμοί μεταδίδονται στο χέρι και αποκτάς Πάρκινσον... Θέλει πολύ πίεση προς τα κάτω για να μην πετάγεται επάνω με λάμα.
Οπότε οι κραδασμοί της βάσεις εξαρτώνται και από την σέγα.

Μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να μου πει η σέγα της Parkside πως πάει;
Υ.Γ Δεν ξέρω άν θα έπρεπε να το postάρω σε άλλο νήμα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Thanks! Άσε να το δούμε σε καθημερινή χρήση. Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια έχω φάει 5 σκουπάκια (κατά βάση B&D) και έχω ένα ακόμα σφραγισμένο στο κουτί του γιατι το είχα πάρει αλλά εντωμεταξύ σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε σκουπάκια.. Είχα φρικάρει με την μπαταρία τους και με το ότι δεν τραβάγαν τίποτε. Και όχι τίποτε άλλο αλλά τα ακουγα και από την κυρά. :slapface: Ακόμα και να χαλάσει ή να μην είναι ανάλογο των προσδοκιών (και κριτικών που έχω διαβάσει) θα μου μείνει η μπαταρία για το κρουστικό που έχω. :Banane0:

Καλοδούλευτο το νέο σκουπάκι.
Έχω ασχοληθεί και εγώ πολλά χρόνια με διάφορες μάρκες αλλά τελευταία χρησιμοποιώ ένα Lervia KH280 που είχα αγοράσει από το Lidl. Τον ΟΚΤ 2014 αντικατέστησα την μπαταρία του (6V 4,5Ah) με 6 ευρώ και δουλεύει σαν καινούργιο.

Σε απάντηση στην ερώτηση για κραδασμούς, μετά από δοκιμή, έχω να πω το εξής: Ναι είχε κραδασμούς και έψαξα το γιατί. Έχω μια σέγα, μπαχατέλα της Krausmann.
Κράτησα τις σέγες, μία σε κάθε χέρι και η αίσθηση λειτουργίας τους ήταν έντονα αισθητή. Μετά τις έβαλα σε επίπεδη επιφάνεια να δω τι γίνεται
Δείτε στο video που έχω ανεβάσει την διαφορά λειτουργίας μεταξύ της σέγας μου και μιας πράσινης B&D που δανείστηκα από τον ανιψιό μου και θα καταλάβετε.
Και να σκεφτείτε πως όλοι αυτοί οι κραδασμοί μεταδίδονται στο χέρι και αποκτάς Πάρκινσον... Θέλει πολύ πίεση προς τα κάτω για να μην πετάγεται επάνω με λάμα.
Οπότε οι κραδασμοί της βάσεις εξαρτώνται και από την σέγα.

Μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να μου πει η σέγα της Parkside πως πάει;
Υ.Γ Δεν ξέρω άν θα έπρεπε να το postάρω σε άλλο νήμα.

Επειδή ´τωρα το πήρα γραμμή...Αυτή η βάση αξίζει να την έχει κανείς τελικά? Από που τήν πήρες? κανένα link?

Επειδή ´τωρα το πήρα γραμμή...Αυτή η βάση αξίζει να την έχει κανείς τελικά? Από που τήν πήρες? κανένα link?

Φιλε Νικο,
πολυ ακριβη την βρισκω, νομιζω οτι με μια ιδιοκατασκευη μπορεις να παρεις εξισου καλο αποτελεσμα, και να εχεις και τον βραχιονα για σταθεροτητα...
Τωρα αν καποιος χρησιμοποιει τοσο πολυ σεγα ΙΣΩΣ αξιζει τα λεφτα της μιας και απο την χρηση και την ευκολια λυσε/δεσε θα τα βγαλει τα χρηματα...

Μόλις παρελήφθη . Με 4Ah 18V μπαταρία. Πρώτη εντύπωση : καταπληκτικό...καμία σχέση με τα υπόλοιπα σκουπάκια μπαταρίας που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά.

Στο βιντεάκι το DCL180 (χωρίς ταχύτητες και λαμπάκι ενδειξης μπαταρίας)

Καλορίζικη.
Την κοίταζα και εγώ όταν έψαχνα για σκούπα αλλά κατέληξα στην Bosch 18v και ακόμα την περιμένω...

Σιγουρα αξιζει! Ειναι ακριβη αλλα δεν υπαρχει παρομοια εναλλακτικη.
Την προσαρμοζεις οπου θες μαζι με τη σεγα σε δευτερολεπτα. Εγω αγορασα μονο το βασικο κιτ. Την συνιστω ανεπιφυλακτα.

12502351045_f481b46f7f_b.jpg

Κάποιος βιάστηκε να μου κανει ενα δωράκι... Καλοδεχούμενο !!!!

Κλειστό,
8b36811352d11bb85f11a9009fd0d91a.jpg

Ανοιχτό !!!?

c3b43f12212c51d7d781c9cf025cb756.jpg

Που ωρεγιο. Απο στιβαροτητα πως ειναι? γιατι οταν βλεπω μερικα stanley μου θυμιζουν καποια zag. Και εχω μια βαλιτσα zag 15 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα απο πλευρα κλιπς πλαστικων κλπ. Ενω αντιθετα εχω "πεταξει" παμπολες απο αλλα φτηνομαγαζα.
ΥΣ. Να δουμε τα l-boxx πως θα τα πανε...

Οι παλέτες είναι για ενα γωνιακό καναπέ στο μπαλκόνι..

Απο κατασκευή φαίνεται αρκετά στιβαρό, το μονο ελλατωμα που βρίσκω είναι το οτι στην μεγάλη θηκη έχει μονο ενα διαχωριστικό..

περνώντας απο Leroy σταμάτησα λίγο να πάρω κάποια πραγματάκια . Τα υπόλοιπα το Σάββατο.

Attachments

• Γβ€¦ΓŽΒ»ΓŽΒΉΓŽΒΊΓŽΒ¬.jpg
    Γβ€¦ΓŽΒ»ΓŽΒΉΓŽΒΊΓŽΒ¬.jpg
    104.2 KB · Views: 299
Ο ταχυδρόμος (γνωστός πλέον) έφερε σήμερα και τα υπόλοιπα δύο δέματα, από τα 3 που χώρισε το banggood, την παραγγελία μου, για εξαρτήματα του Dremel. Φυσικά, ο ηθικός αυτουργός είναι ο ... Μιχάλης, που άνοιξε τα μάτια σ' εμένα αλλά και άλλους, φαντάζομαι, για την ποικιλία που έχει αυτό το μαγαζί στο συγκεκριμένο τομέα.

Πάνω αριστερά είναι η προέκταση (SKU134044) στα $8,84 (την έβαλα στο εργαλείο και δουλεύει αλλά δεν τη δοκίμασα με κάποιο εξάρτημα)
Πάνω δεξιά, το σετ των οδοντωτών δίσκων (SKU120386) στα $3,39 (5 δίσκοι διαφορετικών διαμέτρων και ο άξονας)
Κάτω από τους δίσκους, τα δύο σετ εξαρτημάτων τριβής (SKU146669) στα $3,38/σετ (από 8 τεμ σε κάθε σετ)
Κάτω αριστερά, το σετ των δίσκων κοπής (SKU147815) στα $9,99 (έχει συνολικά 39 τεμ)
Δεξιά, οι 3 ίσιες ατσάλινες βούρτσες (SKU133613) στα $0,66/τεμ
και πιο δεξιά, τα 3 σετ με τις ορειχάλκινες βούρτσες (SKU119955) στα $1,16/σετ (μια ίσια και 2 καμπάνες σε κάθε σετ)

Το αρνητικό, μέχρι στιγμής, είναι η πολύ απλή συσκευασία (κάθε παραγγελία είχε τα εξαρτήματα χύμα μέσα μια πολύ λεπτή πλαστική σακούλα) με αποτέλεσμα μερικές βούρτσες να έρθουν με στραβωμένες τις τρίχες τους. Το σακουλάκι με την προέκταση είχε τυλιχτεί σε ένα απλό αφρολέξ.

Attachments

• 20150507_184333.jpg
    20150507_184333.jpg
    85 KB · Views: 259
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών.

IMG_20150507_212018.jpg

Gear box από παλιά σέγα Makita 4304. Το καλό με τα επώνυμα ότι βρίσκεις ανταλλακτικά και δέκα χρόνια μετά. Απ την τοπική αγορά -απ τις πιο φτηνές τιμές- 38 ευρώ και είναι σαν καινούργια.

Που ωρεγιο. Απο στιβαροτητα πως ειναι? γιατι οταν βλεπω μερικα stanley μου θυμιζουν καποια zag. Και εχω μια βαλιτσα zag 15 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα απο πλευρα κλιπς πλαστικων κλπ. Ενω αντιθετα εχω "πεταξει" παμπολες απο αλλα φτηνομαγαζα.
ΥΣ. Να δουμε τα l-boxx πως θα τα πανε...
Εκεί που έβαφα είπα να κάτσω για να μην κουράζομαι... Όταν είδα μετα απο ώρα που είχα κάτσει γέλασα.. Μια χαρά και σαν σκαμπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί !!!