Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών.

View attachment 115332

Gear box από παλιά σέγα Makita 4304. Το καλό με τα επώνυμα ότι βρίσκεις ανταλλακτικά και δέκα χρόνια μετά. Απ την τοπική αγορά -απ τις πιο φτηνές τιμές- 38 ευρώ και είναι σαν καινούργια.

Μανόλο, έτσι όπως το βλέπω, μου φαίνεται οτι αυτό δεν έγινε έτσι ξαφνικά, απ´τη μια στιγμή στην άλλη. Μοιάζει να έχει φάει ζόρι και να δούλευε κάμποσο καιρό με τζόγο.
Λάθος καταλαβαίνω;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μανόλο, έτσι όπως το βλέπω, μου φαίνεται οτι αυτό δεν έγινε έτσι ξαφνικά, απ´τη μια στιγμή στην άλλη. Μοιάζει να έχει φάει ζόρι και να δούλευε κάμποσο καιρό με τζόγο.
Λάθος καταλαβαίνω;

Σωστά τα λες φίλτατε Μπάμπη. Την πήρα απο μάστορα ένα 20άρι. Οταν την καθάρισα έβγαλα από μέσα 5 κουζίνες και 10 ντουλάπες!

Φαντάζομαι απο σχεδιασμό δεν είχε σοβαρό σημάδι φθοράς το στέλεχος που κουβαλάει την λάμα παρά τη ζημιά στα σημεία στήριξης.

Παραμένει εργαλειάρα.

Καλορίζικα Νεκτάριε,δέν πειράζει θά τά απολαύσεις στήν επόμενη κατασκευή

Να σημειωσω οτι ειναι πολυ καλα, αλλα στη δυναμη σφιξιματος/πρεσαρισματος οι αντιστοιχοι wolfcraft που εχω υπερεχουν αισθητα.

Σαφως και υπερεχουν. Οτι πληρωνεις παιρνεις εδω.
Καποιοι κατασκευαστες σε καποια μοντελα αναφερουν και δυναμη συσφιξης, η κατι τετοιο.

478a5607f703f9aac8d81ff374166669.jpg

Η παραλαβή μου αυτή τη βδομάδα.
Τώρα θα αρχίσω να το παιδεύω σε ένα project που έχω αρχίσει, αλλά απο τις πρώτες μου δοκιμές φαίνεται καταπληκτικό.

Καλορίζικο, για πες μας τιμή και πωλητή, και το σετ έχει μια ή δυο μπαταρίες (μόνο μια βλέπω) ?

Είναι απο 4 διαφορετικές δημοπρασίες στο eBay απο τον ίδιο πωλητή. Το πακέτο το έφτιαξα μόνος μου ξεκινώντας απο το σετ μπαταρίας φορτιςτη που ήθελα για τη 18v σκούπα που περιμένω και πρόσθεσα τη βαλιτσουλα, τα τρία σετακια και ένα δραπανοκατσαβιδο ;-) Στο σύνολο βγήκε γύρω στα 180 . Η μπαταρία και ο φορτιστής είναι ο καινούργιος wireless της Bosch.

Kαταπληκτικό εργαλείο,καλορίζικο καί καλές κατασκευές cgeorgal.

Σήμερα παρέλαβα
3 κατσαβίδια νάνοι F.F Group (2 Phillips No 1-2,καί ένα-1 ίσιο Νο 5.5)
3 Τοrx μέ τρύπα (Tamper) No 20-25-27
1 Γκρίπς F.F Group

ergale27.jpg

ergale28.jpg

Μεγεια τα εργαλεια.
Το bosch πρεπει να ειναι δυνατο και ευελικτο! Το πηρες σε πολυ καλη τιμη.

Άντε μετα απο αρκετό καιρο αξιώθηκα να πάω να παραλάβω το shogun πριόνι μου...και εναν φραπέ ντεκαφεινε...που το ειχε αγοράσει ο Κυριάκος και το φύλαγε στοργικά ο Νίκος...

Ευχαριστώ παλικάρια...!!!

Η παραλαβή μου αυτή τη βδομάδα.
Τώρα θα αρχίσω να το παιδεύω σε ένα project που έχω αρχίσει, αλλά απο τις πρώτες μου δοκιμές φαίνεται καταπληκτικό.

Τρομερό το εργαλείο! Καλορίζικο και καλά μαστορέματα! Και από ότι φαίνεται, άπαξ και μπεις στη σειρά "μπλε", δύσκολα βγαίνεις!!!

Kαλορίζικα τά κατσαβίδια Bakalakos

Συνέχεια τών μικροεργαλείων,ένα ελαστικό δίσκο μέ άξονα γιά δράπανο Φ 125,καί διάφορα νούμερα γυαλόχαρτα.

ergale29.jpg

ergale30.jpg

ergale31.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Wera Kraftform XXL SET, από το 4ο GB, Ένα πλήρες σετ με όλα τα βασικά νούμερα.

Ωραία "εργαλεία"... Μόλις τα δουλέψεις θα το καταλάβεις αμέσως... :a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά ξεκίνησε η βδομάδα...

thpicv.php

thpicv.php
thpicv.php