Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραία "εργαλεία"... Μόλις τα δουλέψεις θα το καταλάβεις αμέσως... :a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά ξεκίνησε η βδομάδα...

thpicv.php
thpicv.php

Ρε απατεωνααααααααααααααα ηθελα και εγω τετοιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ παιδιά, λίγο που τα δοκίμασα έχω μείνει μ@%@:# με την εργονομία τους, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο είναι σαν να κρατάς συνέχεια το ίδιο. Όσο για την ποιότητα κατασκευής και εκεί μιλάμε είναι σε άλλο επίπεδο, άξιζαν το κάθε ευρώ που έσωσα. Τώρα πρέπει να πάρω και τα νούμερα που λείπουν του πακέτου συν ένα κατσαβίδι για μύτες.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλα..., respect για το cordless Makita, τα λογια περιττευουν!!!! :grinning-smiley-043

Άσε ρε Μιχάλη.... Αυτά κάνουνε και παίρνουμε μηχανήματα που - στην ουσία - δεν χρειαζόμαστε...::worshippy:

Ρε απατεωνααααααααααααααα ηθελα και εγω τετοιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ξαναπάω αυτές τις μέρες... Έχω παραγγείλει και μιά φωλιά 6,5 για το κιτρινάκι μας, το Dewalt, για να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα RYOBI που πήραμε.
Αν θές μου λές.. :coool:

Για πες ποσο ειχαν?
Και η φωλια!

Ακριβά... 26,10 το μονό με το ρουλεμάν και 21,85 το ταίρι του, διπλό.
Η φωλιά αξίζει να τη βρείς χωρίς το παξιμάδι, γύρω στα 5 , διαφορετικά πάει πολύ ψηλά, γύρω στα 25 αν θυμάμαι καλά...Πάρε τον Παναγιώτη να σου πεί, αύριο θα ξέρει.

Ακριβα μεν αλλα επαγγελματικα κοπτικα, βγαζεις δουλεια με αυτα. Ξερεις τι μαρκα ειναι; θεωρουνται καλα η ειναι βαπτισμενα κινεζικα;

Ακριβα μεν αλλα επαγγελματικα κοπτικα, βγαζεις δουλεια με αυτα. Ξερεις τι μαρκα ειναι; θεωρουνται καλα η ειναι βαπτισμενα κινεζικα;

BOSCH είναι... Είχε και Tactix στι 1/3 της τιμής...

Μπάμπη κάπου πήρες "εργαλ ίωση" και εσύ ...πρόσεξε το !!!!

Tωωωωωωρααααα.......... Μιλάμε για χρόνια πάθηση... Κι ανίατη...

Ακριβά... 26,10 το μονό με το ρουλεμάν και 21,85 το ταίρι του, διπλό.
Η φωλιά αξίζει να τη βρείς χωρίς το παξιμάδι, γύρω στα 5 , διαφορετικά πάει πολύ ψηλά, γύρω στα 25 αν θυμάμαι καλά...Πάρε τον Παναγιώτη να σου πεί, αύριο θα ξέρει.

Δυστυχως ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δυστυχως ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

Στο είπα... Μην κολώνεις όμως, άμα τα χρειαστείς ξέρεις που θα με βρείς... :cool4:

Κρουστικός αντάπτορας της WERA. Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί από θέμα αντοχής και εργονομίας. Μένει να το δούμε στη πράξη.

1zh19w2.jpg

33db4t4.jpg

2j0bfvm.jpg

j8mogg.jpg

Kαλοριζικος!
Εχω τον αντιστοιχο impact adaptor της Μακιτα.

Με αυτα τα μαραφετια μπορεις και χρησιμοποιεις τα κανονικα bits σε impact drivers καθως απορροφουν αρκετα την κρουση του εργαλειου και προστατευουν καλυτερα το bit.

Ομως το καλυτερο απ'ολα για ενα κατσαβιδι τυπου impact, ειναι να χρησιμοποιουμε κατ'ευθειαν τα αντιστοιχα impact bits για πολυ αποτελεσματικοτερο βιδωμα.
impaktor-phillips.jpg

Kαλοριζικος!
Εχω τον αντιστοιχο impact adaptor της Μακιτα.

Με αυτα τα μαραφετια μπορεις και χρησιμοποιεις τα κανονικα bits σε impact drivers καθως απορροφουν αρκετα την κρουση του εργαλειου και προστατευουν καλυτερα το bit.

Ομως το καλυτερο απ'ολα για ενα κατσαβιδι τυπου impact, ειναι να χρησιμοποιουμε κατ'ευθειαν τα αντιστοιχα impact bits για πολυ αποτελεσματικοτερο βιδωμα.
Εννοείς ότι το Makita είναι rebranded Wera;
Το πρόβλημα που είχα με τα impact bits και με όλα τα bits γενικώς είναι ότι μου έπεφτε η βίδα όταν έπρεπε να δουλέψω με ένα χέρι. Αυτό που έψαχνα κυρίως ήταν ο μαγνήτης στη τελευταία φώτο. Ε αφού το βρήκα και impact το χτύπησα!
Άσε που τώρα θα παίρνω και τις κοντές Wera Impaktor που είναι φθηνότερες από τις 50 mm.

Οντως από τούς πολύ καλούς αντάπτορες,καλορίζικος και καλοδούλευτος.

Εννοείς ότι το Makita είναι rebranded Wera;
Το πρόβλημα που είχα με τα impact bits και με όλα τα bits γενικώς είναι ότι μου έπεφτε η βίδα όταν έπρεπε να δουλέψω με ένα χέρι. Αυτό που έψαχνα κυρίως ήταν ο μαγνήτης στη τελευταία φώτο. Ε αφού το βρήκα και impact το χτύπησα!
Άσε που τώρα θα παίρνω και τις κοντές Wera Impaktor που είναι φθηνότερες από τις 50 mm.

Oχι, καθε αλλο, καμμια σχεση ο ανταπτορας της μακιτα με της wera. Εχω την αισθηση οτι αυτος της wera ειναι καλυτερος.

Καλα εκανες και αγορασες τον ανταπτορα, δεν το συζηταμε. Περαν απο την λειτουργια της επεκτασης που λες, τα bits (και τα απλα και τα impact) θα ζουνε πολυ περισσοτερο.

Πράγματι, το WERA φαίνεται πολύ καλό, κι αν κρίνω απ´τα κατσαβίδια της Wera που χρησιμοποιώ είμαι σίγουρος οτι έτσι είναι.
Εγώ χρησιμοποιώ το Impact Gold της Makita που είναι κι αυτό πολύ καλό και μαγνητικό που βολεύει, κι έχω και κάποια της Dewalt αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα,

Makita-Impact-Gold-Ultra-Magnetic-Bit-Holder-with-Screw.jpg
mhRVh8bAnaN7gnl8b581w_A.jpg
Makita-Impact-Gold-Bits-46.jpg

Dewalt-Impact-Clutch-Bit-Holding-Adapter-Attached-to-Driver.jpg

Και ενα εξυπνο combo. Μια χαρα πιστευω για καποιον ερασιτεχνη.
https://www.youtube.com/watch?v=BjFAghWTm_E
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ:ADFADF1::ernaehrung004::BDGBGDB55::slapface:

Ειστε offtopic

Εγω σημερα παρελαβα.. Τις τρεις πενσες grip απο το lidl. Μικρουτσικες αρκετα, και αναρωτιωμουν καποιο λακο κρυβει η φαβα σε αυτη τη τιμη.

Νεκτάριε τά αναφέρει οτι είναι μικρές 170 mm περίπου μεσο όρο ,

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=33022

τα νορμάλ γκρίπ είναι 250 mm

Τα εργαλεία powerfix προσωπικά δεν τά προτιμώ,είχα αγοράσει έναν πλαγιοκόφτη μέ 2 ευρώ ,σκούριασε στόν πρώτο χρόνο ,καί απο κόψιμο μέτριο για κανά καλώδιο μονόκλωνο 1,5 mm καί πολυ είναι,θά μού πείς μέ 2 ευρώ ήθελες καί ποιότητα ? ,ισχύει τό ότι πληρώνεις παίρνεις.

Last edited: