Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλη η πατεντα, αλλα μηπως και ενας μακρυς μαγνητικος φορεας κανει την ιδια δουλεια?

Ναι, την κανει.
Το παρακατω ειναι ενα κατσαβιδι της wera που εχει αποσπωμενο στελεχος για να μπαινει και σε δραπανοκατσαβιδι.
Το τσοκ μπροστα εχει μεσα ισχυροτατο μαγνητη και το bit/μυτη που βαζεις πανω μαγνητιζεται αμεσα και κρατα τη βιδα γερα. Το bit δεν χρειαζεται να ειναι μαγνητισμενο.

18010830832_dc57351e6d_b.jpg

Το μαγνητισμενο τσοκ μου βοηθησε πολυ στο βιδωμα του μικρου παγκου εργασιας οπου επρεπε να βιδωθουν 16 ξυλοβιδες.

Καλησπέρα,
εχθές παρέλαβα το πολυτριβείο της Skill (3 σε 1) από τον Ντότσικα.
Φαίνεται αρκετά καλό, το δούλεψα σήμερα και το γωνιακό αλλά και το έκκεντρο και έκανε καλή δουλειά.
Έχει δύο ταχύτητες, ενώ και στη συλλογή της σκόνης τα πήγε αρκετά καλά (αν και το κουτί δεν έχει φίλτρο αλλά απλά ένα σακουλάκι).

Καλησπέρα,
Φαίνεται αρκετά καλό, το δούλεψα σήμερα και το γωνιακό αλλά και το έκκεντρο και έκανε καλή δουλειά.
Έχει δύο ταχύτητες, ενώ και στη συλλογή της σκόνης τα πήγε αρκετά καλά (αν και το κουτί δεν έχει φίλτρο αλλά απλά ένα σακουλάκι).

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο φίλε μου,μιά ερώτηση γιατί δέν προτίμησες το B&D πού είναι 4 σέ 1 μέ περισσότερα εξαρτήματα στήν ίδια τιμή

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4756

Καλησπέρα,

Με γεια και καλοδουλευτο. Θα δεις διαφορά στο φινίρισμα.

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο φίλε μου,μιά ερώτηση γιατί δέν προτίμησες το B&D πού είναι 4 σέ 1 μέ περισσότερα εξαρτήματα στήν ίδια τιμή

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4756

Νομιζω οτι το εχω δει απο κοντα και ειναι τεραστιο σε μεγεθος. Εχει αποψη κανεις για το μεγεθος του?

Mιχάλη τό έχω δεί καί εγώ από κοντά,τό πάνω μέρος μέ τήν χειρολαβή,καί τό πίσω μέρος τού φίλτρου το κάνει νά φαίνεται τεράστιο.

Βασικά προτίμησα να πάω σε Skil μόνο και μόνο σαν αξιοπιστία έναντι της B&D. Δεν έχω εμπειρία αλλά από αυτά που έχω ακούσει, η Skil μου φάνηκε πιο αξιόπιστη.

Βασικά προτίμησα να πάω σε Skil μόνο και μόνο σαν αξιοπιστία έναντι της B&D. Δεν έχω εμπειρία αλλά από αυτά που έχω ακούσει, η Skil μου φάνηκε πιο αξιόπιστη.

Tά εξαρτήματα αλλάζουν γρήγορα μέ μιά κίνηση ? η χρειάζεται νά βάζεις-βγάζεις κάποια βίδα ?

Tά εξαρτήματα αλλάζουν γρήγορα μέ μιά κίνηση ? η χρειάζεται νά βάζεις-βγάζεις κάποια βίδα ?

Απ ότι διαβασα εχει βιδα με αλεν. B&D 3,4 kg Skil 1,4 kg κατά Amazon.

Απ ότι διαβασα εχει βιδα με αλεν. B&D 3,4 kg Skil 1,4 kg κατά Amazon.

Εχω παρατηρήσει ότι μερικά εργαλεία B&D έχουν αρκετό βάρος ,σέ σύγκριση μέ άλλες μάρκες,καλά έκανες καί τό τόνισες αυτό φίλε panava γιατί τό βάρος είναι συνάρτηση πιό κουραστικής εργασίας.Βέβαια δέν γνωρίζουμε αν είναι το καθαρό η τό μικτό βάρος,αλλα ότι καί νά είναι η διαφορά είναι μεγάλη ,αν ισχύει όντως.
Tης B&D τά τρία βασικα εξαρτήματα αλλάζουν αυτόματα πατώντας ένα κουμπί,μέ μιά βίδα αλλαζει μόνο το εξάρτημα πού τρίβει γρύλλιες,από τήν μιά μεριά είναι ένα ατού αυτό γιά πιό γρήγορα,από τήν άλλη είναι τό βαρος.

Last edited:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αντε καλα τριψηματα τωρα!
Δεν ερχεσαι το απογευμα να τριψουμε ενα καναπεδακι που φτιαχνω????
Να ρθω εγω με το τανκς μου...?:Banane0:

Κύριε πρέσβη (Μιχάλη) μάς κακομαθαίνετε :operator:,πολύ μού άρεσε ο τηλεσκοπικός μαγνήτης,ούτε πού ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πολύ καλό ας τό πούμε εργαλείο.
Βρήκα νά έχει καί led μέ 3 μικρομπαταρίες λιθίου,σάν αυτές πού παιρνουν τά κομπιουτεράκια,αρκετά βοηθητικό το led

Ο Μαγνήτης είναι πολύ καλός φαίνεται στήν τελευταία φωτό πού στέκετε παράλληλα μέ τήν μεταλλική συρταριέρα ,βέβαια η δικιά μου πατέντα έχει πιο ισχυρό μαγνήτη καί πιάνει 30 ξυλόβιδες 2 cm,ενώ ο τηλεσκοπικός 20,λεπτομέρειες βέβαια αυτό μπροστά σε αυτά πού προσφέρει.
Μερικές φωτογραφίες

ergale56.jpg

ergale57.jpg

ergale58.jpg

ergale59.jpg

ergale60.jpg

Άργησε λίγο αλλά ήρθε σήμερα... Το τριήμερο έχουμε δοκιμή!

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    181.9 KB · Views: 269
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραιος. Ποσο πηγε Μπάμπη..

Ακριβούτσικα... Με μεταφορικά και rate μετατροπής από GBP σε έφτασε σχεδόν τα 50 .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αντε μπας και δοκιμασεις κανενα εργαλειο λεμε!!!

Καλοδουλευτο.
Περιοριζεται σε μικρες διαστασεις ομως σωστα?

Ναι Κυριάκο, αυτό είναι το μειονέκτημα. Κι έκανα και μια βλακεία, ενώ στην αρχή είχα παραγγείλει το πιο φαρδύ (15 πόντους νομίζω) μετά άλλαξα γνώμη και πήρα το πιο στενό για να ταιριάζει με το φάρδος της μέγγενης. Βλακεία μου. :frown: