Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ ωραίο εργαλείο και χρησιμότατο.. Μεγειές και καλοδούλευτο

Απο θόρυβο πως τα πάει; επίσης ο κάδος κάνει δουλειά για την σκόνη;

Δεν έχω πολύ χρόνο αυτές τις μέρες για δοκιμές. Μία πρόχειρη μέτρηση που έκανα στον θόρυβο σε περιβάλλον με 36-43dB ήταν γύρω στα 80dB, όσο έδειξε και στο Parkside δραπανοκατσάβιδο. Στη 2η σκάλα στα 90dB.

με ποιο οργανο μετρας τα dB? Υπαρχουν καποια φτηνα κινεζικα που κανουν δουλεια.

EDIT
Το βρηκα. Εδω το εχω πανω σε τριποδο. Εκανε θυμαμαι ~14 δολλαρια απο ebay.

8574896048_26391957c4_c.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Hρθαν και τα χτυπητα γραμματα και αριθμοι απο το banggood :))

8.jpg

http://www.banggood.com/27pcs-Stamps-Letters-Set-Punch-Steel-Metal-Die-Tool-Case-Craft-p-974493.html

Καλοδούλευτα! Γνωρίζεις αν έχει και αριθμούς, γιατί δεν βρίσκω. Έχουν φέρει μόνο γράμματα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άκυρο τα βρήκα!

http://www.banggood.com/9pcs-Stamps...-Set-Punch-Steel-Metal-Die-Tool-p-974494.html

Τα δοκίμασες;

Σωστος.
Προσεξε ομως τι μεγεθος θελεις να παρεις. Η τιμη διαφερει σημαντικα οσο μεγαλωνει το μεγεθος της γραμματοσειρας.

Οχι βρε, τι να προλαβω, μολις τα παρελαβα στην Αθηνα. Το ΣΚ που θα ερθω Ελλαδα θα τα δοκιμασω και θα ενημερωσω εδω.

Σωστος.
Προσεξε ομως τι μεγεθος θελεις να παρεις. Η τιμη διαφερει σημαντικα οσο μεγαλωνει το μεγεθος της γραμματοσειρας.

Τα 6άρια θέλω να πάρω μιας και έχω τα γράμματα (σε πολύ καλή ποιότητα) σε 6άρι. Απλώς επειδή στη δουλειά μου έχουν κάτι τέτοια κινέζικα σετ τα οποία δεν φτουράνε, το σκέφτομαι να τα παραγγείλω. Τα χρησιμοποιώ αποκλειστικά σε μέταλλο.

Τις προάλλες με δυσκόλεψε η τοποθέτηση ενος ανεμιστήρα οροφής κι έτσι πήρα κι εγω ενα παιχνιδάκι να υπάρχει γιατί τα πήρα στο κρανίο και δεν την ξαναπατάω.
Κόστος 230

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    128.4 KB · Views: 184
  • image.jpg
    image.jpg
    130.9 KB · Views: 184

EDIT

Άσε τα όργανα.... Βάλε App στο κινητό σου και καθάρισες...

Τις προάλλες με δυσκόλεψε η τοποθέτηση ενος ανεμιστήρα οροφής κι έτσι πήρα κι εγω ενα παιχνιδάκι να υπάρχει γιατί τα πήρα στο κρανίο και δεν την ξαναπατάω.
Κόστος 230

Ωραιος. Τα λεμε ξανα σε... 20 χρονια για κρουστικο!

χμμ..οντως, εχεις δικιο, εχω μεινει πισω Μπαμπη. Σημαδια πρωιμου γηρατος :)))

Εγώ το έχω πληρώσει, γι αυτό στο λέω. Έχω από παλιά ένα SPL αρκετά ακριβό που έχει να βγεί απ´ το κουτί του κάτι χρόνια. Το έχω τεστάρει με το κινητό και δείχνουν ίδιες μετρήσεις με ελάχιστη απόκλιση.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κόστος 230

Καλοριζικο!! Aριστη αγορα!!
Ε.. βεβαια το παρακανες λιγακι, αυτο το τερας ανοιγει κρατηρες σε βραχους :)))

Κόστος 230οŸ‚

Προφανώς το πήρες από Ελλάδα γιατί με λιγότερα χρήματα, 210 ευρώ, μπορούσες να πάρεις το :

Bosch Professional GBH 2-28 DFV 850W 3,2 J

=> http://www.amazon.de/Bosch-Professi...=UTF8&qid=1432747845&sr=1-1&keywords=GBH+2-28

GBH 2-28 DFV 850W 3J.jpg

Το Bosch Professional GBH 2600 κοστίζει γύρω στα 177 ευρώ στο Amazon.de.

EDIT

την μέτρηση την έκανα με το κινητό και επειδή δεν ξέρω αν οι τιμές είναι οι πραγματικές μέτρησα και το parkside σαν σύγκριση. Και ο κατασκευαστής αυτή την τιμή θορύβου δίνει.

χμμ..οντως, εχεις δικιο, εχω μεινει πισω Μπαμπη. Σημαδια πρωιμου γηρατος :)))

είναι νωρίς να μιλάς για γήρας....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

είναι νωρίς να μιλάς για γήρας....

χαχα.. ετσι ειναι. Στο σοϊ μας αρχιζουμε να φευγουμε μετα τα 95 :)))

Να σου πω την αληθεια θα εκανα μια συγκριση με το application και με την συσκευη που εχω, αλλα αφου ο Μπαμπης που εχει καλυτερο ηχομετρο απο το δικο μου δεν βρηκε ουσιαστικη διαφορα, δεν θα το κανω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να σου πω την αληθεια θα εκανα μια συγκριση με το application και με την συσκευη που εχω, αλλα αφου ο Μπαμπης που εχει καλυτερο ηχομετρο απο το δικο μου δεν βρηκε ουσιαστικη διαφορα, δεν θα το κανω.

Μιχάλη, έχε υπ´ όψιν σου οτι ίσως στην αρχή χρειαστεί να κάνεις καλιμπράρισμα στο Sound Meter App.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ασε τα φεύγα, σήμερα έφυγε ο κουνιαδος μου στα 55 από την επάρατη. Θα μου πεις και κάθεσαι στο PC;
Τι να κάνω; προσέχω τον εγγονό μου.
.

Το πήρα απο κατάστημα γνωστού που μου παρέχει την ευκολία του τύπου ¨πλήρωσε με όταν σε βολεύει και όσα θες¨ οπότε ήταν μονόδρομος.
Γνωρίζω οτι υπάρχει φθηνότερα αλλά στην παρούσα χρονική στιγμή με βόλεψε αυτή η ευκολία.