Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eμενα αποδεκτο μου φαινεται.
Ποσο χρονο σου πηρε η προετοιμασια και το κοψιμο Παναγιωτη?

Παιδεύτηκα λίγο να το σετάρω. Καινούργιο γαρ με το μανιουαλ στο χέρι, βήμα - βήμα μέχρι να εξοικειωθώ. Όταν πάρεις το κολάι είναι εύκολο. Θέλει προσοχή να είναι σωστές οι ευθυγραμμίσεις λάμας και οδηγού.
Έκανα δοκιμή και σε λειτουργία πριονοκορδέλας με το κιτ που έχω. Άψογο!

IMG_20150609_170957_resize.jpg
IMG_20150609_172613_resize.jpg

το αστέρι το έκανα για χαβαλέ έτσι στα γρήγορα, δεν διεκδικώ βραβείο ακριβείας.
IMG_20150609_181632_resize.jpg

Δες εδω μερικες τιμες. https://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?keyphrase=stanley+συρταριερα
Εχω παρει συρταριερες απο το (τι αλλο;) lidl, ειναι αρκετα ελαστικες για να μην σπανε.

Ετσι..κ γω γυρω στο 12αρι τις πηρ. Εχω καμια 15αρια.. Ειναι σουπερ για τα λεφτα τους.. Το μονο μειον ειναι οτι χωρισματα πρεπει να φτιαξεις εσυ. Πηρα σκληρο χαρτονι κ εφτιαξα μπολικα...

Συγνώμη αλλά αυτές οι Stanley είναι πιο ακριβές από αυτές που ποσταρα. Και δε τα "σπάνε" κι από ποιότητα...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα παρέλαβα και αυτά τα συρταράκια της Allit!

2ykz8ns.jpg

Τα προτίμησα από τα συνηθισμένα που έχω συναντήσει γιατί τα κουτάκια δεν είναι από σκληρό πλαστικό. Είχα θέμα γιατί όποτε μου έπεφτε ένα συρταράκι κάτω, έσπαγε από το βάρος των μπιχλιμπιδιών που είχε μέσα.

2hgxnc1.jpg

Αυτα δεν τα φερνει κανεις εδω..? εχεις ψαξει Μισκιν..?

Στο internet δεν έχω βρει πουθενά. ίσως σε κάποιο μαγαζί να υπάρχει, αλλά θα πρέπει να τα ψάξεις όλα! Στη Σπ. Πάτση δε τα έχω δει.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ποιοτικα φαινονται πολυ καλα.. και σε θεμα αποθηκευσης πρεπει να παιρνουν περισσότερα..

Το σίγουρο είναι ότι θα τεσταριστούν για τη ποιότητά τους. Θα μπουν στο τοίχο κρεμαστά και θα γεμίσουν σχετικά με βαριά πράγματα (ανταλακτικά μοτό, ρουλεμάν, μεγάλες βίδες και παξιμάδια, κ.α.). Τα προηγούμενα άντεξαν 4-5 χρόνια, να δω αυτά. :violent-smiley-030:

Παρέλαβα και εγώ το τανκς μου!!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ!!!!!

Έτσι τώρα συμπληρωσα όλους τους τύπους τριβειων!

Είναι πολύ καλό, στιβαρό και με ποιοτικό πλαστικό καθώς είναι της προσεγμένες σειράς ΧΤ της πορτοκάλι εταιρείας!
Αύριο θα πάω να πάρω και μια ταινία να τον δοκιμάσω καθώς αυτή ήταν η έλλειψή του. Έλλειψη βέβαια που έκανε την τιμή του 40 ευρώ!!!!!!!

Το εκκεντρο με ένα λεπτοκοκκο γυαλοχαρτο θα κάνει αυτό που περιγράφεις. Το παλμικο όπως και το τανκ που περιγράφω παραπάνω ειδικεύεται περισσότερο στην αφαίρεση υλικού και όχι τόσο στο φινίρισμα.

Το περιμεναααααααααα!!!!
Χεχεχε.
Για την ώρα και με την δυνατότητα του τανκ να τοποθετηθεί ανάποδα δεν μου χρειάζεται το τυμπανοειδες.....
Ευχαριστώ πατριωτακι!!!!
ΥΓ κάνα καφεδάκι θα πιούμε ???

Το περιμεναααααααααα!!!!
Χεχεχε.
Για την ώρα και με την δυνατότητα του τανκ να τοποθετηθεί ανάποδα δεν μου χρειάζεται το τυμπανοειδες.....
Ευχαριστώ πατριωτακι!!!!
ΥΓ κάνα καφεδάκι θα πιούμε ???

Mιας και ειπες 'τυμπανοειδες'... :)))

b2354__26681_zoom.jpg
$_35.JPG

Ερχομαι ΣΚ 20-21 του μηνος. Αμα εισαι Χιο παλι, θα ξαναπιω καφεδια με τον Γιαννη :))

Παρέλαβα και εγώ το τανκς μου!!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ!!!!!

Έτσι τώρα συμπληρωσα όλους τους τύπους τριβειων!

Είναι πολύ καλό, στιβαρό και με ποιοτικό πλαστικό καθώς είναι της προσεγμένες σειράς ΧΤ της πορτοκάλι εταιρείας!
Αύριο θα πάω να πάρω και μια ταινία να τον δοκιμάσω καθώς αυτή ήταν η έλλειψή του. Έλλειψη βέβαια που έκανε την τιμή του 40 ευρώ!!!!!!!

Να ´σαι καλα Κυριάκο , για να βοηθάμε και να μαθαίνουμε δεν είμαστε εδω ;
Καλα τριψιματα !
(Μια "κόντρα" που το έβαλα με ενα πιο δυνατό Bosch μπλε πάντως ήταν ισάξιο και πιο εύκολο στον χειρισμό ..!)