Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήγα Leroy σήμερα και ψιλοαπογοητευτηκα καθώς είχαν τελειώσει όλα τα γυαλόχαρτα στην διάσταση του τανκ μου. Βρήκα μόνο σε 80 και 120 ενώ σε όλες τις άλλες διαστάσεις είχε πληθώρα γκριτ.

Πήγα Leroy σήμερα και ψιλοαπογοητευτηκα καθώς είχαν τελειώσει όλα τα γυαλόχαρτα στην διάσταση του τανκ μου. Βρήκα μόνο σε 80 και 120 ενώ σε όλες τις άλλες διαστάσεις είχε πληθώρα γκριτ.

E, μα για το τανκ μια χαρα ειναι τα 80 και 120.

Πόσο τα πήρες Κυριάκο ;

2 ευρω τα 80αρια τα 2 τμχ και 2,60 τα DEXTER σε 120 τα 2 τμχ.
Ηλια απο που πηρες εσυ?

Απο ενα μαγαζι στην Ριζουπολη με αναλώσιμα βιδες κλπ . Εχει πολλά τετοια μαγαζια εδω γύρω στην Ν. Ιωνία γενικώς .

Σημερα παρελαβα το παγκοτρυπανο parkside
ic8t1s.jpg

Να ευχαριστησω δημοσια το Δημητρη που μας εμπιστευτηκε και ετρεξε για να μας κανει την αγορα αυτη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

2jdfexu.jpg

Νεκτάριε, να το χαρείς ...

Και μόνο η συσκευασία που βλέπω ότι έκανε ο Δημήτρης (xelonakias), για να στο στείλει ανέπαφο, ακόμη και το χαρτόκουτο, αξίζει για να του δώσουμε, άλλη μια φορά, συγχαρητήρια για τη διάθεση να προσφέρει κόπο και χρόνο (και χρήμα), για να εξυπηρετήσει αγνώστους (εμένα, εσένα και άλλους).

Πραγματι η συσκευασια με ξαφνιασε. Δεν τομπεριμενα.

33nkgfn.jpg

Το εστησα το εργαλειο, ευκολα. Το δοκιμασα λιγο στον αερα, εχει καποιους κραδασμους και περιεργους θορυβους απο τους οποιους καποιοι ειναι απο την επαφη της βασης με το παγκο. Δεν ξερω πως φτανει σε αυτο το σημειο. Θα το βιδωσω με καποια ελαστικα παρεμβυσματα. Τεστ δεν εκανα, αυριο αν μπορεσω.
Τωρα για την ρυθμιση και αλφαδιασμα του...

Για πες μου, οταν κατεβαζεις τερμα κατω το τσοκ (λεει 5 εκατοστα) και το κουνας εχει τζογο;

Οχι δεν εχει τζογο...
Το κουνησα με τοχερι, το κυριο κορμο και δεν κουνιεται καθολου. Το τσοκ αντιθετος πρεπει να εχει λιγη απαθεια στο θεμα' αλλα φαινεται στο αποτελεσμα.
Τρυπησα μερικες τρυπες με 5αρι τρυπανι και η τρυπα εγινε καλη αλλα νομιζω εχει μια ταση να λοξευει το τρυπανι προς τα εμπρος, δεν ειμαι σιγουρος για το συγκεκριμενο. Τρυπησα και με φτερου 16αρι, τοναποτελεσμα ειναι τετοιο που το φτερο δεν μπαινει σφιχτο. Αλλα αυριο θα δοκιμασω και με το μπαταριας να συγκρινω αποτελεσματα.
Παντως μεχρινστιγμης να πω οτι ειναι μια επιτυχημενη αγορα.:SFGSFGSF:

Kαλοριζικο Νεκταριε!
Ειμαι σιγουρος οτι θα συνηθισεις τα χουγια του εργαλειου και θα το φερεις στα μετρα σου. Κανενα ερασιτεχνικο κολωνατο δεν ειναι τελειο.
Ακομα και το bosch PBD 40 εχει τα θεματα του οπως διαβαζω. Γιαυτο παραμενω με μια αρχαιολογια κολωνατο που εχω. Αμα παραδωσει πνευμα, το parkside θα παρω και γω.

Αν ασχολεισαι και χρειαζεσαι, το κολωνατο μπορει να γινει και ενα πολυ ωραιο καθετο τριβειο.
Υπαρχουν καποια bits για να αγορασεις ετοιμα αλλα μπορεις και να φτιαξεις ευκολα με μια σιδεροβιδα περασμενη σε ξυλινα κυλινδρακια στα οποια -αφου τα τρυπησεις και τα κοψεις- περνας οτι τυπου γυαλοχαρτου θες.

12310480086_8da6cb04c7_b.jpg

12333960234_16b41e49f1_b.jpg

3645311485_b81790b832.jpg

Ευχαριστω μιχαλη. Τα εχω ξαναδει αυτα που εχεις κανει, ωραια ιδεα. Αλλα δεν βλεπω αμεσα να χρειαζομαι κατι τετοιο.

Επιτέλους το παρέλαβα σήμερα και τέρμα τα δανεικά πριόνια. Μου κόστισε πολύ περισσότερο απ ότι ήθελα, αλλά μετά από χρόνια μπήκα στην διαδικασία να ακούσω όλους όσους μου έλεγαν (και ιδιαίτερα ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου) ότι το φτηνό είναι ακριβό. Θα ανεβάσω εν καιρώ και φώτο με τον πάγκο που θα το στήσω.
6.02540.00.jpg

Επιτέλους το παρέλαβα σήμερα και τέρμα τα δανεικά πριόνια. Μου κόστισε πολύ περισσότερο απ ότι ήθελα, αλλά μετά από χρόνια μπήκα στην διαδικασία να ακούσω όλους όσους μου έλεγαν (και ιδιαίτερα ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου) ότι το φτηνό είναι ακριβό. Θα ανεβάσω εν καιρώ και φώτο με τον πάγκο που θα το στήσω.
6.02540.00.jpg

Ζηλευω...μεγεια.
Ποσο πηγε δεν μας ειπες.

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!
340 + Φ.Π.Α
Από amazon.de το έπαιρνα στο σπίτι (μαζί με μεταφορικά) με 330 , αλλά δεν..... (προτιμώ τα ελληνικά μαγαζιά)

Πω πω... Κάτι έχω εγώ με τα Metabo... Tα βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια. Μαχανάρες ! :worshippy: