Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!
340 + Φ.Π.Α
Από amazon.de το έπαιρνα στο σπίτι (μαζί με μεταφορικά) με 330 , αλλά δεν..... (προτιμώ τα ελληνικά μαγαζιά)
Ήταν μονόδρομος. Εφόσον δεν μπορούσα να πάω σε MAKITA ή DEWALT (που στα χαρακτηριστικά που ήθελα, δλδ. βάθος κοπής 92 mm, δεν ξέρω κ γω πόσο θα κόστιζαν) το αποφάσισα χωρίς 2η σκέψη.
Επίσης με 2-3 επαγγελματίες που μίλησα, μου είπαν τα καλύτερα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ευχαριστώ και πάλι παιδιά, ελπίζω να φτιάξω σύντομα το "τραπέζι" που θα μπει.
Με γεια σου και καλά κοψίματα με προσοχή.
Θα ήθελα αν δεν σε πειράζει να εστιάσω στην πολύ μεγάλη διαφορά τιμής στο εξωτερικό σε σχέση με την Ελλάδα.
Για εμένα η διαφορά αυτή είναι απαράδεκτη καθώς στην Ελλάδα παρόλο που οι μισθοί έχουν συνεχώς πτωτική πορεία και το πορτοφόλι είναι μονίμως άδειο, οι διαφορές τιμών σε πολλά προιόντα είναι αξιοθαύμαστες.
Εγώ αν έπαιρνα το συγκεκριμένο θα το έπαιρνα από το Amazon, γιατί τα 90 ευρώ παραπάνω είναι ληστεία...
Να ήταν 20-30 ευρώ να πω οκ... Το έχουν ξευτιλίσει το θέμα!
Σ ευχαριστώ!!!
Δεν έχεις άδικο, αλλά θεωρώ υπεύθυνη την εταιρεία εισαγωγής και όχι το κάθε μαγαζί, που του επιβάλλει η εταιρεία πόσο θα πουλήσει. Το καλό είναι ότι τα μαγαζιά εδώ μπορεί να μην κάνουν έκπτωση στην αναγραφόμενη τιμή, αλλά κάνουν αρκετά δώρα. Θα ανεβάσω φώτο αύριο - μεθαύριο με τα δωράκια που μου έκανε το μαγαζί (τα υπολογίζω γύρω στα 50-60 )
Θα συμφωνήσω 100% αλλά είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση και όχι βέβαια εδώ μέσα. Το 20-30 ευρώ που λες ότι συμφωνείς μάλλον σημαίνει ότι το δέχεσαι σαν κέρδος αλλά εγώ και για αυτά τα χρηματα σαν διαφορά θα το επαιρνα από έξω.... Πέρασαν οι εποχες που δεναμε τα σκυλιά "με τα λουκανικα...."
Σηκώνει Μεγάλη κουβέντα....Ακόμα και τα "δώρα" είναι πληρωμένα... Πάντως θα συμφωνήσω ότι δεν φταίει πάντα (σχεδόν ποτέ) το μαγαζι
Και μέσα σε όλα, Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί έχουν ΦΠΑ 19, οι Άγγλοι 20 και εμείς 23
Για το ΦΠΑ σίγουρα.
Επίσης αν υπολογίσεις τα δωράκια που λες τότε θα έλεγα οκ αλλά και πάλι δεν μπορεί να σου επιβάλει κάτι ως δώρο για να δικαιολογήσει την διαφορά τιμής.
Εν τέλει φυσικά, αν εσύ είσαι ευχαριστημένος τότε εμάς μας περισσεύει!![]()
Μεγειες,καί μπραβο σου που προτιμας τα Ελληνικα μαγαζια,και εγω το ιδιο,εδω οι περισσοτεροι παιρνουν μεχρι και μπαταριες απο το εξωτερικο για να γλυτωσουν 0,5 ευρω,τι να λεμε τωρα,μόδα εχει γινει η αγορα απο εξωτερικο.
Μην βιαζεσαι να κρινεις.
Μακαρι να ειχαμε ολοι την ανεση να ψωνιζαμε απο την Πατριδα μας αλλα οταν καποιος ειναι ανεργος, ειτε πληρωνεται με καθυστερηση μηνων, ειτε μειωνεται ο μισθος του, δεν μπορει να θεωρηθει κατακριτεος.
Δεν ειναι βιτσιο η αγορα απο το εξωτερικο, ειναι αναγκαιοτητα οταν μαζι με τις υπολοιπες υποχρεωσεις προσπαθεις να εξοικονομησεις κατι παραπανω για το χομπυ σου. Για καποιους, ακομα και το ενα ευρω μπορει να κανει διαφορα.
Σημερα παρελαβα το παγκοτρυπανο parkside
![]()
Να ευχαριστησω δημοσια το Δημητρη που μας εμπιστευτηκε και ετρεξε για να μας κανει την αγορα αυτη.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω εκτός και δεν αναφέρεσαι σε μένα. Είπα ότι ακόμα και τα δώρα είναι πληρωμένα (αγορασμένα απο εσένα). Και είπα ότι ακόμα και 20ευρώ διάφορα, εγώ πάλι από έξω θα το επαιρνα (δηλ. Θα διάλεγα το οικονομικότερο για την τσέπη μου).
Δεν κατάλαβα λοιπόν που φαίνεται ότι εγώ είμαι ευχαριστημένος....
Όχι δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε εσένα. Μόνο για το ΦΠΑ σχολίασα το ποστ σου. Στα υπόλοιπα όπως βλέπεις συμφωνούμε![]()
Eιδικα εσυ που αγοραζεις καθε μερα καινουργια εργαλεια,και εχεις συλλογη απο εργαλεια,και εργαλεια καινουργια σε κουτια που δεν εχεις χρησιμοποιηση,και καλα κανεις φυσικα δεν ειναι κατακριτεο αυτο,δεν φαινεται να εχεις κανενα οικονομικο προβλημα,ισα ισα το αντιθετο φαινεται.
Οπως προειπε ο Γιαννης αν δεν δειτε απο κοντα ενα εργαλειο,να το πιασετε στα χερια σας,να δειτε το βαρος του,αν σας βολευει εργονομικα, πως θα το αγορασετε γουρουνι στο σακι απο το εξωτερικο ?
Τελος παντον μεγαλη κουβεντα ανοιξαμε,αλλα με αυτο το σκεπτικο θα κλεισουν ολα τα μαγαζια στην Ελλαδα,τα μαγαζια εχουν εξοδα,ενοικια,ασφαλεια,υπαλληλους,εφορια κ.τ.λ ,τα amazon και τα banggood πουλανε πιο φτηνα λογο αλλης φορολογησης στην χωρα τους,καλυτερες τιμες απο τα εργοστασια παραγωγης λογο ποσοτητας κ.τ.λ.
Και στην τελικη πως μπορειται να περιμενετε 1 μηνα ενα εργαλειο απο την Κινα να ερθει η μια βδομαδα απο το amazon,δεν μπορω να το καταλαβω,εγω αν θελω ενα εργαλειο το θελω αμεσα μεσα σε μιση ωρα να το εχω στα χερια μου για να κανω την δουλεια μου,μετα απο 1 μηνα η μια βδομαδα που θα ερθει απο Κινα η Γερμανια,καληνυχτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.