Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να ευχαριστήσω τον Γιάννη για τον κόπο του, παρέλαβα σήμερα τα Bits..

Νίκο (Amsen) χάρηκα για τη γνωριμία και από κοντά !!!!

Και κάτι φθηνό σε dremellοειδές που παρέλαβα σήμερα από το αγαπημένο μου κατάστημα (25 χρόνια και) ηλεκτρονικών στο Χαλάνδρι.

Valleman σετ τρυπανάκι με 60 εξαρτήματα...

vthd06.jpg

Με την έκπτωση που έχω στα 27 ευρώ...

Και εγώ χάρηκα Αντώνη!!! Ελπίζω να είδες και το link, που λέγαμε, για τον καναδά...

Μετά τον Γιάννη και το wera 25, έκανα κάτι εξωτερικές δουλειές, μετά πήγα και παρέλαβα κάτι πραγματάκια από το ταχυδρομείο και γυρνώντας στο μαγαζί ήρθε και η DHL που έφερε το πακέτο που ζαχάρωνα πολύ καιρό τώρα:

attachment.php

attachment.php

Δυστυχώς με κλειστό το καπάκι η φωτό βγήκε blur. Αλλά αξίζει και η κασετίνα

attachment.php

Attachments

• 3.jpg
    3.jpg
    128.2 KB · Views: 617
  • 2.jpg
    2.jpg
    209.2 KB · Views: 614
  • 1.jpg
    1.jpg
    228.3 KB · Views: 615
Last edited:
Γιάννη σε απατάει ο Νίκος !!!! Φέρνει πράγματα μόνος του και το λέει κατοπιν αορτής !!!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και εγώ χάρηκα Αντώνη!!! Ελπίζω να είδες και το link, που λέγαμε, για τον καναδά...

Μετά τον Γιάννη και το wera 25, έκανα κάτι εξωτερικές δουλειές, μετά πήγα και παρέλαβα κάτι πραγματάκια από το ταχυδρομείο και γυρνώντας στο μαγαζί ήρθε και η DHL που έφερε το πακέτο που ζαχάρωνα πολύ καιρό τώρα:

attachment.php

attachment.php

Δυστυχώς με κλειστό το καπάκι η φωτό βγήκε blur. Αλλά αξίζει και η κασετίνα

attachment.php

Καλησπέρα, καλοδούλευτο. Αν επιτρέπεις πόσο πήγε;

Καλησπέρα, καλοδούλευτο. Αν επιτρέπεις πόσο πήγε;

Επιτρεπω...μαζι με κατι συμπραγαλα για το σκουπακι της makits και τα ταχυδρομικα πηγε στα 243. Μονο του ηταν 220

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστω ολους παιδια. Ηταν απωθημενο...εχει μικρο τζογο στο δεσιμο καστανιας με καρυδακι αλλα καθολου προβληματικο και οχι παραπανω απο μια force 1/4 και μια facom 1/2 . Πιστευω το φυσιολογικο... Τωρα οσον αφορα δυναμη/αντοχη καστανιας με 30αρι καρυδι μαλλον θα αργησω να το δοκιμασω/χρειαστω...

Δεν περιμενες Νικόλα μέχρι την Δευτέρα να επαιρνες το parkside..

Αυτά
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7100
Και αυτό
http://www.moraitopoulos.gr//krausmann-9650-1100w.html

Ταπεινά,αλλά λίγο που έπαιξα μαζί τους ξετρελλάθηκα!

Πραγματικά δεν πιστεύω ότι αυτό το σετ μπιτς για ρούτερ είναι καλύτερο ποιοτικά από αυτό που έχει μέσα το parkside (ίσως και να είναι το ίδιο ακριβώς απλά με ξύλινη θήκη αντί για πλαστική).
Εγώ πάντως που πήρα του lidl είμαι υπερευχαριστημένος και ήσυχος για 3 χρόνια ακόμα παρα κάτι μήνες... :)

Πραγματικά δεν πιστεύω ότι αυτό το σετ μπιτς για ρούτερ είναι καλύτερο ποιοτικά από αυτό που έχει μέσα το parkside (ίσως και να είναι το ίδιο ακριβώς απλά με ξύλινη θήκη αντί για πλαστική).
Εγώ πάντως που πήρα του lidl είμαι υπερευχαριστημένος και ήσυχος για 3 χρόνια ακόμα παρα κάτι μήνες... :)

Συμφωνω απόλυτα ..!

Επιτρεπω...μαζι με κατι συμπραγαλα για το σκουπακι της makits και τα ταχυδρομικα πηγε στα 243. Μονο του ηταν 220

Ευχαριστω ολους παιδια. Ηταν απωθημενο...εχει μικρο τζογο στο δεσιμο καστανιας με καρυδακι αλλα καθολου προβληματικο και οχι παραπανω απο μια force 1/4 και μια facom 1/2 . Πιστευω το φυσιολογικο... Τωρα οσον αφορα δυναμη/αντοχη καστανιας με 30αρι καρυδι μαλλον θα αργησω να το δοκιμασω/χρειαστω...

Άαααουυυυυτς....... Το άκουσα και πόνεσα.... Φαντάσου να τα έδινα κι όλας. Δεν λέω καλά εργαλεία αλλά τσιμπημένη πολύ η τιμή. Βέβαια δεν ντρέπομαι να πω πως έχω κάνει και χειρότερα, γενικά όμως ιδεολογικά κινούμαι στην εξής κατεύθυνση πάρε κάτι αν δεις-βρεις που είναι ευκαιρία ή σε προσφορά και κάποια στιγμή θα σου χρειαστεί...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Άαααουυυυυτς....... Το άκουσα και πόνεσα.... Φαντάσου να τα έδινα κι όλας. Δεν λέω καλά εργαλεία αλλά τσιμπημένη πολύ η τιμή. Βέβαια δεν ντρέπομαι να πω πως έχω κάνει και χειρότερα, γενικά όμως ιδεολογικά κινούμαι στην εξής κατεύθυνση πάρε κάτι αν δεις-βρεις που είναι ευκαιρία ή σε προσφορά και κάποια στιγμή θα σου χρειαστεί...

Αν σου πω πόσο καιρό μάζευα τα λεφτά...σε κουμπαρα τα ψιλά. Ελπίζω στην περίπτωσή του να ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Αυτά
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7100
Και αυτό
http://www.moraitopoulos.gr//krausmann-9650-1100w.html

Ταπεινά,αλλά λίγο που έπαιξα μαζί τους ξετρελλάθηκα!

Καλημέρα, φιλική συμβουλή. Προσοχή στις μύτες του ρούτερ μην τις πολυζορίσεις, δεν είναι και ότι πιο ποιοτικό κυκλοφορεί. Το δε ρούτερ συγνώμη που στο λέω ανάλογα και με την χρήση που θα κάνεις βέβαια δεν νομίζω να πολυκαιρίσει. Γνώμη μου καλύτερα να είχες βάλει κάτι παραπάνω αν μπορούσες και να πήγαινες εδώ:

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4481

ή ακόμη καλύτερα εδώ:

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5129

Δεν το λες κατι παραπανω...υπερδιπλάσια χρήματα ναι...

Πάντως το ρουτερ σκι το εχω...σε περιστασιακή χρηση που εχω κάνει δεν εχω καποιο θέμα...
Τώρα αν κάποιος το δουλεύει συνεχεια τοτε ιςως να πρεπει να ψάξει για κατι καλυτερο...

Για το Kraussman δεν ξέρω, αλλά εγώ όλη τη δουλειά την κάνω με το Budget μου που αγοράστηκε σε αντίστοιχο κόστος πριν από πολλά χρόνια από το Praktiker.

Τη Δευτέρα ίσως πάρω και το Parkside, επειδή τώρα που το ανέφερα μάλλον το Budget θα χαλάσει σύντομα χαχαχα!

Krausmann, όχι Kraussman...

Παιδιά,υπάρχει εξήγηση που αγοράζω τα Krausmann,τα πουλάει το κουμπαράκι μου και επειδή δεν τον λες...ευκατάστατο προσπαθώ και εγώ να κάνω ότι μπορώ απο τη μεριά μου να στηρίξω το μαγαζάκι του.Περιστασιακά θα χρησιμοποιηθούν,όσο βγάλουν..

Παιδιά,υπάρχει εξήγηση που αγοράζω τα Krausmann,τα πουλάει το κουμπαράκι μου και επειδή δεν τον λες...ευκατάστατο προσπαθώ και εγώ να κάνω ότι μπορώ απο τη μεριά μου να στηρίξω το μαγαζάκι του.Περιστασιακά θα χρησιμοποιηθούν,όσο βγάλουν..

Τοτε αλλαζει το πραγμα, δεν νομιζω να ειναι χαλια το εργαλειο αλλα πιστευω και εγω οτι ειναι καλυτερο του Lidl. Καλα κανεις και βοηθας τον κουμπαρο σου.