Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πριν 2 βδομάδες έβαζα ενα ποτιστικό σε έναν φίλο. Χρειάστηκα ενα σκαρπέλο που δεν είχα διαθέσιμο στην εργαλειοθήκη εκστρατείας λόγω χώρου. Οπότε "αναγκάστηκα" τώρα και πήρα αυτό το πτυσσόμενο της Stanley

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    188.7 KB · Views: 598
  • 2.jpg
    2.jpg
    163.8 KB · Views: 599
  • 3.jpg
    3.jpg
    111.4 KB · Views: 598
Πολυ καλη περιπτωση πτυσσομενου σκαρπελου. Δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν!
Εγω εχω πτυσσομενο καβουρα :))

Καλοριζικο!

Και επειδή καιρό τώρα κάτι δεν μου πήγαινε καλά και ψαχνόμουν "γιατί", ανακάλυψα ότι μου έλειπε αυτό το πολύ χρήσιμο εργαλείοσετ από την Makita:

]4.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

:Banane0:

χαχα, ειδες οτι το ενστικτο σου ηταν σωστο? Βεβαιως και σου ελλειπε το παραπανω λαχταριστο γκατζετ!!

Αρχιζει και μου λειπει και μενα τωρα, μαζι με το πτυσσομενο σκαρπελακι :)))

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γεια σου ρε Μπάμπη. Δεν θα σου πω για να σκάσεις.... :violent-smiley-030:

Θα πω όμως στον φίλο μου τον Μιχάλη :ADFADF1:. To Makita είναι το P-90021. Δυστυχώς είναι discontinued...έχει σταματήσει να βγαίνει. Εγώ το πήρα άπό το ebay καινούριο/σφραγισμένο (από έναν Γάλλο που δεν έστελνε Ελλάδα, αλλά τον προσκύνησα να το στείλει). κόστισε ένα 20Ε το σετ και άλλα τόσα τα μεταφορικά (με έσκισε αλλά είναι ογκώδες και βαρύ, δεν το περίμενα).

Το Stanley είναι από Θεσσαλονίκη

Ρε!!!!!! ??? Τον φίλο σου το Νίκο.... μπράβο ρε Κυριάκο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χαχα, ειδες οτι το ενστικτο σου ηταν σωστο? Βεβαιως και σου ελλειπε το παραπανω λαχταριστο γκατζετ!!

Αρχιζει και μου λειπει και μενα τωρα, μαζι με το πτυσσομενο σκαρπελακι :)))

Το σκαρπέλο με έχει στείλει. Είναι απίστευτα βολικό για να το έχεις σε τσάντα και εξωτερικές εργασίες.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα...

Α παρατα μας ρε!!!!!!! :flipout:

Δεν φταίει κανείς...εγώ φταίω που προσπαθώ να σας κάνω ανθρώπους :BDGBGDB55:

Πριν 2 βδομάδες έβαζα ενα ποτιστικό σε έναν φίλο. Χρειάστηκα ενα σκαρπέλο που δεν είχα διαθέσιμο στην εργαλειοθήκη εκστρατείας λόγω χώρου. Οπότε "αναγκάστηκα" τώρα και πήρα αυτό το πτυσσόμενο της Stanley

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Άντε να σε σταματήσει αστυνομία και να προσπαθείς να τους εξηγήσεις ότι πας για δουλεια...χαχαχα
Προσκυνώ με την λεπτομέρεια "οδοντωτο" για να ανοίγει συμμετρικα....

Εχω στα χερια μου τον τροχο του Lidl!

Μπορει να μην ειναι δικος μου αλλα η χαρα της αγορας ενος εργαλειου ειναι η ιδια!
Νικο ολα καλα!
Ειναι μαζι μου σφραγισμενος!

Χαχα. Φαντάζομαι την Ηδονή...

Αύριο το πρωί κατάθεση στην Alpha!