Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πανο στο toolstore.gr τα 40 τμχ 8/40mm εχει 1.50
https://www.toolstore.gr/wolfcraft-2908000-καβιλιες-40τμχ-8x40mm-p-5795.html#.VYwG0oHXerU

Στο σαιτ που εβαλες ποσο εχουν..;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Περιμενω εντυπωσεις Γιάννο. Αν κοβουν σωστα με το παλμικο, αν εχουν τζογο κλπ..

Προ ημερών πήρα απο το ίδιο e-shop και εγώ την καβιλιέρα με διάφορα μεγέθη απο καβίλιες. Όντως τις χρησιμοποίησα κιόλας και είναι πολύ καλές. Αξίζουν.

Στα υπόψη ότι καβίλιες θα βρείτε και στα τοπικά σας καταστήματα σαν βέργες του μέτρου ετοιμες για κόψιμο...

Στα υπόψη ότι καβίλιες θα βρείτε και στα τοπικά σας καταστήματα σαν βέργες του μέτρου ετοιμες για κόψιμο...

Κανονικα δεν κάνουν , εκτός απο το κόψιμο πρέπει να δημιουργηθούν και αυλακια για την κολλα όπως έχουν οι καλές έτοιμες καβιλιες . Το κόστος ειναι μεγαλύτερο με τις καβιλιες-ραβδους . Ενδεικτικά γύρω στο 1 η 8 χιλιοστων .

είναι ετοιμες με τα αυλάκια το μόνο που έχεις να κανείς είναι να τη κόψεις στο επιθυμητό σημείο..

είναι ετοιμες με τα αυλάκια το μόνο που έχεις να κανείς είναι να τη κόψεις στο επιθυμητό σημείο..

Ισως και να υπάρχουν , προσωπικά δεν έχω συναντήσει με αυλακια , μονο απλές αλλα και πάλι δεν νομίζω ότι συμφέρουν οταν με 6 περίπου αγοράζεις συσκευασία των 900-1000 κομματιών (αναλόγως το μέγεθος της καβιλιας)

Θα μάθω τιμή και θα αναφέρω γιατί μου είπαν αλλά γερναμε και δεν....

Επιβεβαίωνε την ύπαρξη καβιλιας μέτρου είτε με είτε χωρίς αυλάκια. Ακόμη και το Λέρου έχει. Θέλει όμως εκτός από το αυλάκι που αναφέρθηκε πιο πάνω και ένα μάσημα στις δύο άκρες για να μπαίνει πιο εύκολα στην τρύπα. Έχω δοκιμάσει να το κάνω αυτό πιάνοντας την καβιλια στο δράπανο και γυρνώντας την γρήγορα πάνω σε ένα γυαλοχαρτο.

Αυτό είναι εύκολο ένα γύρισμα με χοντρό γυαλοχαρτο στην άκρη και είναι ετοιμη

Γούστα είναι αυτά οπότε ο καθένας διαλέγει και παίρνει ότι του αρέσει !!!

Αντώνη, πόσα θες να μας τρελάνεις; Φτηνοί στο κρέας κι ακριβοί στα λάχανα;

Καβίλιες Οξυάς 150τεμ. 8x40mm 2907000 Wolfcraft 3,40 με ΦΠΑ

Καβίλιες Οξυάς 200τεμ. 6x30mm 2905000 Wolfcraft 3,40 με ΦΠΑ

Δεν ξέρω τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα, πραγματικά....
Κι εγώ σου λέω οτι δεν θα πληρώσεις φράγκο, θα σου δώσουν τσάμπα τις βέργες...
Κάθεσαι, για να γλυτώσεις 3,40 , να κόψεις και να τρίψεις 200 καβίλιες; :stupid:
Αν το κάνεις πές μου... Μ´ενδιαφέρει... Θα σου δώσω και κάτι παραπάνω (3,50 ) επειδή θα είναι χειροποίητες.... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Συμφωνώ! Αν κ μακράν καλύτερη είναι η facom!
Σαν την facom πιστεύω δεν τπάρχουν εργαλεία....έχω ακόμη μια συλλογή (από όλα) από τα 18 μου και είμαι 48....όλα λειτουργικά χωρίς την παραμικρή ζημιά...εκτός από μία πένσα που μου έλιωσε όταν μου έπεσε μέσα σε εργοταξιακό πίνακα και κόλησε στις μπάρες και ένα κατσαβίδι για philips που το χάλασα εγώ δουλεύοντας σε λάθος βίδες.....και τα δύο τα πήγα πίσω (λόγω ισόβιας εγγύησης) και μου τα αντικατέστησαν χωρίς την παραμικρή κουβέντα....α να μην ξεχάσω....τα γερμανικά κλειδιά έχουν τραβήξει τα πάνδεινα και ακόμη γυαλίζουν...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αντώνη, πόσα θες να μας τρελάνεις; Φτηνοί στο κρέας κι ακριβοί στα λάχανα;

Καβίλιες Οξυάς 150τεμ. 8x40mm 2907000 Wolfcraft 3,40 με ΦΠΑ

Καβίλιες Οξυάς 200τεμ. 6x30mm 2905000 Wolfcraft 3,40 με ΦΠΑ

Δεν ξέρω τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα, πραγματικά....
Κι εγώ σου λέω οτι δεν θα πληρώσεις φράγκο, θα σου δώσουν τσάμπα τις βέργες...
Κάθεσαι, για να γλυτώσεις 3,40 , να κόψεις και να τρίψεις 200 καβίλιες; :stupid:
Αν το κάνεις πές μου... Μ´ενδιαφέρει... Θα σου δώσω και κάτι παραπάνω (3,50 ) επειδή θα είναι χειροποίητες.... :flipout:

Σιγά μη πάρω wolfcraft επειδή αυτό προστάζει η μόδα !!!

Για κορόιδα ψάχνεις μπαρμπα μάστορα !!! :BDGBGDB55: