View attachment 117294
Από το 8ο Amazon.de Group Buy.
Έκανα κι ένα λαθάκι... Είχα παραγγείλει ζώνη μέσης με θήκες για εργαλεία. Η έστω έτσι νόμιζα, γιατί τελικά δεν είναι ζώνη μέσης αλλά τιράντα για τη ζώνη μέσης, για να τη στηρίζεις και στους ώμους. :slapface:
Άρα θα πρέπει να ψάχνω πάλι για ζώνη μέσης...
Από το 8ο Amazon.de Group Buy.
Καλημέρα. Ωραία πράγματα!!!!!! Πόσο αν επιτρέπεις;
Καλορίζικα πολύ ωραία όλα τους, δεν μου λες στην θήκη της Gedore, έχει καθόλου περιθώριο να σηκωθεί ο πάτος και να μπει δεύτερη σειρά εργαλεία από κάτω (με το ανάλογο μαξιλαράκι βέβαια)
Ευχαριστώ! Ποιο από όλα?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Το διαθέσιμο ύψος δεν ξεπερνάει τους 3, άντε 4 πόντους στο L-Boxx με τα Gedore. Εβαλα μέσα κάμποσα πράγματα (τις θήκες με τα τρυπάνια της Bosch που φαίνονται παραπάνω, τα Wera impact bits, τα μακρυά bits της Parkside και πένσα, δοκιμαστικό, μαρκαδόρους) αλλά χωρίς μαξιλάρι. Με αυτά (μια στρώση εργαλεία) κλείνει κανονικά.
Ναι, το L-Boxx της Gedore ήρθε έτσι όπως το βλέπεις στη φωτό, ενώ το λευκό L-Boxx είχε μόνο τα inserts και τα 2 mini L-Boxx μέσα. Το Gedore κόστισε περίπου 80 και το δεύτερο 70 , μαζί με τα μεταφορικά. Η διαφορά στην τιμή τους είναι κανονικά γύρω στα 20 αλλά το λευκό L-Boxx είχε 10 μεταφορικά επιπλέον.
View attachment 117307
Ηρθε και η ωρα της δικης μου παραλαβης.
Καλορίζικα και καλοδουλευτα παιδια.
Φιλε Δημήτρη αρκετά καθαρή κοπή στο καδρονι,είμαι περιεργος να δω και τεστ σε μελαμινη,στο service του lidl δέν είχαν δίσκο να σου αλλαξουν ?
Ποσο κοστισε ο δισκος ?
Πραγματι φιλε Τζιμ, κοβει εξαιρετικα.. σε λιγο θα κοψω και μελαμινη, και αυτο που εγω λεω χαρμποτο (νοβοπαν).
Οχι δεν μου αλλαξαν το δισκο.. μου ειπανε οτι εφυγε το μηχανημα γερμανια και δεν εχουν μεμονωμενα κομματια.. anwy.. καλυτερα γιατι το δισκακι της bosch δερνει..
35.90 .. αρκετα καλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο..
Οχι, ειναι made in China και πιανει μονο κινεζικους!:smash:Τελικά με το ραδιόφωνο τι θα κάνεις?
Θα το στείλουμε πίσω?
Μόνο γερμανικούς σταθμούς δεν πιάνει?
Οχι, ειναι made in China και πιανει μονο κινεζικους!:smash:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.