Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ασε να λεει 15ευρω, στο ηλεκτρονικο καταστημα εχει 13,5 και τοσα εδωσα.

Δεν ειναι ακριβως εργαλειο, αλλα ειναι εξοπλισμος εργαστηριου (μπαλκονιου).
Πηρα δυο απο αυτα με περιπου 5ευρω το καθενα. Μεγαλη προσοχη εαν εχει καποιος τετοια φωτιστικα Led, συχνο φαινομενο οτι δεν συνδεουν την γειωση πουθενα, εχει μεταλλικο κελυφος με καλωδιο γειωσης που δεν συνδεεται πουθενα. Καλο ε;

14oIHv6owQWkrF-sQErwA_JaDep9UV76HHK2I-zRfnA=w532-h945-no

koUij4rXTlZbKQ9zqktYYxhDpnVa5YHfSXvQEMTCzAo=w532-h945-no

Το είχα δει σε κινέζικα πολυπριζα. Μου είχε καεί ένα και το άνοιξα. Το καλωδιο ήταν τρικλωνο αλλά το κίτρινο της γείωσης δεν υπήρχε. Εννοώ ότι υπήρχε μόνο το πλαστικό κίτρινο περίβλημα το οποίο δεν είχε μέσα σύρμα (!!!). Άνοιξα και άλλο και το ίδιο θέμα. Και το φις βέβαια ήταν σουκο. Μιλάμε για αίσχος. Από τότε εννοείται ότι δεν ξαναγοραζω ανώνυμα και τσιπικα κινέζικα αλλά προσπαθώ να τα αλλάξω και όλα στο σπίτι με επώνυμα.

Ααυτο με το πολυμπριζο το ειδα και γω. Μαλιστα μετα απο βραχυκυκλωμα που εγινε αυτο μια μαζα πλαστικη. Και εψαχνα να βρω γιατι ωσπου ειδα την ανυπαρξια γειωσης. Και τα ενεργα καλωδια μετα βιας ειχαν μερικους ψιλους κλωνους.

Ααυτο με το πολυμπριζο το ειδα και γω. Μαλιστα μετα απο βραχυκυκλωμα που εγινε αυτο μια μαζα πλαστικη. Και εψαχνα να βρω γιατι ωσπου ειδα την ανυπαρξια γειωσης. Και τα ενεργα καλωδια μετα βιας ειχαν μερικους ψιλους κλωνους.

Έτσι ακριβώς. Απαράδεκτο, ειδικά όταν τα πολυπριζα απευθύνονται και σε παιδιά που βάζουν το pc τους ή το κινητό τους να φορτίσει ή...

Καλημέρα,
στα Carrefour εχει πλυστικό-πιεστικό 100bar (carrefour μαρκα) από 89€ στα 36.
ότι και ναναι ρε παιδιά αν κάποιος δεν έχει με 36€ το παίρνει. Μάλιστα έχει 2 τύπους ένα με 80bar 1500w και ένα με 100bar 1500w,
επειδή δεν είχα πήρα το 100άρι.
Σημ. εγώ πήγα για γάλατα των παιδιών

τέλειο ,
πας για γάλατα των παιδιών , παίρνεις και ένα πλυστικό καβάντζα .Και μετά , ενδεχομένως , να έχεις και ψιλοθέματα με το έτερον ήμισυ , αλλά αυτό το παλεύεις με ολονύχτιες διαπραγματεύσεις τύπου βρυξελλών , χαχα

Α εχω κ γω ενα τετοιο φθηνιαρικο των 35 ευρω!! Τοχω 3 χρονια μονο και μονο για να πλενω τα βαρελια απτα κρασια και τα λαδια μου.... Μια χαρα δουλευει!! ... Εχω βεβαια και ενα βαρβατο annovi reverberi για τα πολλα....

Μετά από δοκιμές σε εσωτερικό χώρο και ελεγχόμενες συνθήκες, οι εντυπώσεις και μια γενική περιγραφή είναι:

1. Καλή κατασκευή για την κατηγορία τιμής του
2. Γενικός διακόπτης (προστατευμένος από νερά) ON/OFF, Ρυθμιστικά ελάχιστης φωτεινότητας χώρου, ευαισθησίας στη κίνηση του ανιχνευτή, διάρκειας λειτουργίας φωτισμού
3. Φωτιστικό στοιχείο αποτελούμενο από 9 τετράγωνα LED σε διάταξη μεγάλου τετραγώνου
4. Θερμοκρασία φωτισμού, σχετικά ψυχρή
5. Αρκετές ρυθμίσεις κατευθυντικότητας του ανιχνευτή και του προβολέα.
6. Καλώδιο περίπου 3μ. σύνδεσης-φόρτισης κυψέλης-προβολέα με βύσματα τύπου μικρού εξωτερικού τροφοδοτικού. Αν τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο θα πρέπει να καλυφθεί με υλικό ανθεκτικό στη υγρασία και στη ακτινοβολία του ήλιου.
8. Πολύ ικανοποιητική ένταση φωτεινότητας για το μέγεθος του προβολέα και την φιλοσοφία λειτουργίας (επαναφορτιζόμενο απο ηλιακή ακτινοβολία)
9. Τα ρυθμιστικά κάνουν σωστή δουλειά και δεν είναι για φιγούρα.
10. Η ευαισθησία του αισθητήτα κίνησης θα μπορούσε να είναι καλύτερη
11. Προσοχή στην εγκατάσταση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές πληροί προστασία IP44 που σημαίνει στεγανότητα αλλά θα χρειαστεί - ΕΠΙΜΕΝΩ - προστασία του καλωδίου μεταξύ ηλιακής κυψέλης και προβολέα
12. Γωνία φωτισμού μεγαλύτερη από 100μοίρες

Πολυ καλο feedback, να'σαι καλα.

Αναφορικα με την αδιαβροχοτητα (και απο την εμπειρια μου με φακους led), η διαβαθμιση IP44 ΔΕΝ σημαινει οτι το συστημα ειναι αδιαβροχο ειτε στεγανο, με καμμια εννοια, οπως πιστευουν οι περισσοτεροι.
Το πιτσιλισμα/ψιχαλες θα τις αντεξει. Αλλα μια μετρια βροχη, με τιποτα. Αρα το συστημα πρεπει οπωςδηποτε να προστατευεται απο τα καιρικα φαινομενα. Αλλιως ειναι θεμα χρονου ποτε θα καταστραφει.

Πολυ καλο feedback, να'σαι καλα.

Αναφορικα με την αδιαβροχοτητα (και απο την εμπειρια μου με φακους led), η διαβαθμιση IP44 ΔΕΝ σημαινει οτι το συστημα ειναι αδιαβροχο ειτε στεγανο, με καμμια εννοια, οπως πιστευουν οι περισσοτεροι.
Το πιτσιλισμα/ψιχαλες θα τις αντεξει. Αλλα μια μετρια βροχη, με τιποτα. Αρα το συστημα πρεπει οπωςδηποτε να προστατευεται απο τα καιρικα φαινομενα. Αλλιως ειναι θεμα χρονου ποτε θα καταστραφει.

Εδω ειναι σε PDF οι βαθμοι στεγανωτητας,το ΙP 44 δηλωνει :
Προστασία απο στερεά σώματα Φ>1mm , καί Προστασία απο ρίψη νερού πρός ολες τις κατευθύνσεις ,βεβαια προστασια νερου υπο πιεση δεν αντεχει εκει παμε σε αλλη κατηγορι.

http://www.viokar.gr/tech_material/pdf/ip.pdf