Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλα ρε Νικο τι συρματοβορτσες εβαλες στο δεκαρακι?????????

Βουρτσες για δραπανο Κυριάκο. Στρογγυλές και ποτήρια. Ένα σετ που είχα εδώ? Τα πήγε περίφημα χωρίς κανένα πρόβλημα....Γιατί Ρωτάς?

Μμμμ....λαχταριστο μακροφακουδακι! Σε ποιο μοντελο Νικον θα μπει?
Καλοριζικο -και ηδη ζηλευω εχοντας τον ταπεινο 85μμ :))

Θα μπεί σε Nikon D7000. Τον Nikkor 85mm τον δοκίμασα πριν 1 μήνα αλλά αποφάσισα ότι είναι καλύτερα να πάω στον 105 micro λόγω 1:1 Macro, Vibration Reduction, καλύτερων κρυστάλλων και ποιότητας κατασκευής (Made in Japan).

Καλοδουλευτα Κωστή.

Σκεφτομαι και γω για μια D3200 αυτη που βγαινει προσφορα με το κιτ.. (οντας αρχαριος..) ..γιατι με το κινητο οι φωτο ειναι Β ποιοτητας τελικα..

Καλοδουλευτα Κωστή.

Σκεφτομαι και γω για μια D3200 αυτη που βγαινει προσφορα με το κιτ.. (οντας αρχαριος..) ..γιατι με το κινητο οι φωτο ειναι Β ποιοτητας τελικα..

Πάρα πολύ καλή ευκαιρία.

Εγώ έχω την D3100 εδώ και 5 χρόνια κοντά και είμαι υπέρευχαριστημένος. Τέτοια ποιότητα δεν την αλλάζω και να φανταστείς ότι είμαι με τον στοκ φακό χωρίς αντιδονητικό...

Τελευται παραλαβη απο αμαζον, πριν ψοφησει η καρτα :))

http://www.amazon.de/gp/product/B00EAOVM9U?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00

Δαγκανες για παγκους τυπου black@decker για κοψιμο μικρων κορμων.

20303733222_6a20b26be9_c.jpg

20318045701_217dc688ae_c.jpg

Παραλάβαμε σήμερα ένα μικροσκοπικό ροκανάκι από ebay πλήρως λειτουργικό...Είμαστε άρρωστοι τι να κάνουμε?

Και οι υπόλοιπες. Εντυπώσεις κλπ πιθανότατα αύριο.

Α και για να μην το ξεχάσω. Παραγγελία Δευτέρα Μεσημέρι, παραλαβή Τετάρτη πρωί πρωί...