Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικο. Καλο τριψιμο τωρα και καλο κουραγιο στους γειτονες

Ευχαριστώ Κτηνίατρε. Θα τρίβω στην αποθήκη ευτυχώς γι αυτούς.
Πάντως θα ήταν πολύ ωραίο να το λειτουργούσα ένα 8ωράκι συνεχόμενο έξω... :P

Και οι υπόλοιπες. Εντυπώσεις κλπ πιθανότατα αύριο.

Α και για να μην το ξεχάσω. Παραγγελία Δευτέρα Μεσημέρι, παραλαβή Τετάρτη πρωί πρωί...

Καλοδουλευτο Νικόλα . Δεν ειναι τεράστια η βαλίτσα του ; χαχαχα
Η δική μου και του Κυριακου ειναι πορτοκαλί και δείχνει μεγαλύτερο μπουγιο ακόμα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ Κτηνίατρε. Θα τρίβω στην αποθήκη ευτυχώς γι αυτούς.
Πάντως θα ήταν πολύ ωραίο να το λειτουργούσα ένα 8ωράκι συνεχόμενο έξω... :P
Κι όμως δεν ειναι τόσο θορυβώδεις ούτε κανει πολυ σκόνη . :-)

Metallikas δωσε Link για το ροκανακι. Για ευθειες τα βρισκω αυτα τα μικρα απο 60 εως 90 ...

ένα δεκάρικο...και αφούτο παρήγγειλα μετά από λίγες μέρες το βρήκα και σε ελληνικό μαγαζί στο Βαρδάκα στη Νίκαια....

Φαντάζομαι τι έχουμε να δούμε από κατασκευές Νικόλα.... με τέτοια εργαλεία !!!!!
Καλοδούλευτα και εις ανώτερα !!!!

Δες αν πλαναρεις σανιδες απο παλετες, τι ειναι πιο ευχρηστο για σενα? Nα εχεις το τριβειο σταθερο στη βαση η να περνας την σανιδα με το τριβειο στο χερι?

Το δεύτερο Μιχάλη , το πρώτο βολεύει για περάσματα σε λεπτομέρειες , "σπάσιμο" γωνιων κλπ.

Το δεύτερο Μιχάλη , το πρώτο βολεύει για περάσματα σε λεπτομέρειες , "σπάσιμο" γωνιων κλπ.

Aυτο ειναι το λογικο Ηλια.
Ομως θυμαμαι οτι εμενα με βολευε αφανταστα, με 60-80αρι γυαλοχαρτο, να εχω το τριβειο μονιμα στη βαση.

Γιαυτο τον ρωταω, να δοκιμασει να πει εντυπωσεις.

Εμένα πάντως δεν με βολεύει για μεγάλες επιφάνειες και δεν έχω οπτική επαφή στην βαση .
Για αιχμές γωνίες μικροτροχισματα κλπ ειναι σούπερ η βαση .

Δεν έχω παλέτες να το δοκιμάσω αλλά θα τρίψω καμιά 30αριά σανίδες 10 x 2.5 οπότε θα φανεί εκεί τι κάνει...

Πάντως και με το παλμικό που έτριψα προχθές τα αποτελέσματα ήταν αποδεκτά αλλά σε καμία περίπτωση αυτά που θέλω εγώ. Το παλμικό είναι πιο καλό για φινίρισμα απ ότι βλέπω...

Πηρα και γω καμια 40 πραμα απο το lidl, βερνικι, πινελα σπατουλες ταινιες μπυρες μωρομαντηλα κλπ...

Εδω μια παραλαβη απο κεντρο βιδας αλλα απο ...περυσι, με ανεγγιχτη συσκευασια :))

Βαση πριονισματος για τις πρασινες σεγες bosch. BOSCH - PLS 300

20149908460_e8172d63a4_c.jpg

Μπυρίτσα από τας Σέρρας δοκίμασες?
Ο Πατέρας μου έπαθε πλάκα με την Weiss!

Ειπα να παρω, αλλα φοβηθηκα μηπως πανε τζαμπα τα ευρο. Δεν ηταν φτηνη...
Fratziskaner κλασικη αξια και μπυρα τη fix τη σπεσιαλ να δοκιμασω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδω μια παραλαβη απο κεντρο βιδας αλλα απο ...περυσι, με ανεγγιχτη συσκευασια :))

Βαση πριονισματος για τις πρασινες σεγες bosch. BOSCH - PLS 300

20149908460_e8172d63a4_c.jpg
Πως αντεχεις...
Την ειχα' εκοψα laminate αρκετα. Την εδωκα ομως μπας και ςπιχορηγησω δισκοπριονο παγκου, αλλα τα εφαγα σε αναλωσιμα...

Πως αντεχω? Ηταν τοτε που βρηκα δουλεια στο εξωτερικο και εφυγα. Περυσι τον Ιουλιο μιλαμε.
Φυσικα μεχρι σημερα, και δεν ξερω για ποσο ακομα, δεν προλαβαινω ουτε καν να την δοκιμασω. Παντως χαιρομαι που την εχω :))

Αντε ρε, η γερμανίδα έχει 1.5 ευρώ η σερραική 1.7...
Να σου δώσω εγώ αν δεν έχεις φράγκα, θα σε ξελαφρύνω και από το Dewalt...