Tι παραλάβαμε σήμερα..

Συγνώμη, οι τύποι στο κέντρο βίδας, πάνε καλά;;;;;; :flipout:
Παρήγγειλα κάτι πραματάκια στις 11:10, και το μεσημέρι μου τα έφεραν στον Ασπρόπυργο;
Μα την ίδια μέρα;;;;;;; Απαράδεχτοι... :flipout:

Μα παράδοση την ίδια μέρα; Δεν μπορώ να το πιστέψω... :flipout:

Πάντως, μετά την επέλαση του πράσινου, ήρθε η σειρά του μπλε... :smash:

Εδω μια παραλαβη απο κεντρο βιδας αλλα απο ...περυσι, με ανεγγιχτη συσκευασια :))

Βαση πριονισματος για τις πρασινες σεγες bosch. BOSCH - PLS 300

20149908460_e8172d63a4_c.jpg

Αυτό αξίξει τα λεφτά του ή κάνει την ίδια δουλειά που θα κάναμε και με μια πήχη και σφικτήρες? ΕΠΙΣΗΣ η μέγγενη η πλαινή είναι ιδιοκατασκευή? αν ναι θέλουμε πληροφορίες

Αυτό αξίξει τα λεφτά του ή κάνει την ίδια δουλειά που θα κάναμε και με μια πήχη και σφικτήρες? ΕΠΙΣΗΣ η μέγγενη η πλαινή είναι ιδιοκατασκευή? αν ναι θέλουμε πληροφορίες
Η μεγγενη ειναι μερος του παγκου . Εχει και δευτερη μεγγενη μπροστα. Νομιζω 100 απο amazon.de ολος ο παγκος.

edit Δεν πρεπει να ειναι ο ιδιος, αλλα για να παρεις μια ιδεα http://www.amazon.de/Berlan-Werkban...TF8&qid=1438879260&sr=8-12&keywords=workbench

Last edited:
Το ένα κουτί έχει ένα τρυπανάκι μπαταρίας (Bosch - GSB 10.8-2-LI Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας (2 X 2.0Ah)):

Όταν το χρειάστηκα, δεν το είχα. Είχα μόνο μεγάλο τρυπάνι ρεύματος, αλλά δεν χώραγε... :smash:

Το 2ο κουτί έχει ένα "πολυεργαλείο" (δεν ξέρω τι κάνει ακόμα) (BOSCH - GOP 300 SCE Professional - Πολυεργαλείο Multi-Cutter L-Boxx):

Το 3ο κουτί έχει μια σέγα (BOSCH - GST 150 BCE Σέγα 780W L-Boxx με 35 Λάμες):

Αγόρασα και ένα φυσερό της makita, αλλά αυτό δεν έχει φωτογραφία, επειδή το photobucket είναι ηλίθιο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βγαλε τα καμμια φωτο και ζωντανα να τα χαρουμε περισσοτερο :)

Kαλοριζικα!!

Ευχαριστώ...
Η αλήθεια είναι ότι το κέντρο βίδας δεν το ήξερα. Αλλά με τόση διαφήμιση εδώ (όλοι από εκεί παραγγέλνετε :flipout:), είπα να ακολουθήσω το κλίμα. :flipout:
Αλλά να τα φέρουν την ίδια μέρα, δεν μου έχει ξανασυμβεί... :flipout:

Είναι πολύ πιθανό να τα έστειλαν επείδη κλείνουνε σε λίγες μέρες...ένα dremel που είχα παραγγείλει εκανε 2 μέρες να έρθει...το ίδιο και μια μέγγενη...τελειες και οι 2 μέρες αλλά το αυθημερόν..............

Η μεγγενη ειναι μερος του παγκου . Εχει και δευτερη μεγγενη μπροστα. Νομιζω 100 απο amazon.de ολος ο παγκος.

edit Δεν πρεπει να ειναι ο ιδιος, αλλα για να παρεις μια ιδεα http://www.amazon.de/Berlan-Werkban...TF8&qid=1438879260&sr=8-12&keywords=workbench

Έτοιμο πάγκο θα αγοράσουμε? για όνομα του θεού...έλεγα για πληροφορίες σχετικά με τα σιδηρικά

Μεγεια τα εργαλεια.
Petasis, και σε μενα αν εκανε καποιος παραγγελια μισο χιλιαρικο θα τα πηγαινα ο ιδιος :music-smiley-005: με ανθοδεσμη!
Οσο για το παγκο metallica, εργαλειο ειναι. Του γυαλισε του Χιωτη, και οχι μονο και το πηρε! Γιατι οχι!

Καλως ηρθες inazuma. Γιαπωνεζος?:BDGBGDB55:

Το ένα κουτί έχει ένα τρυπανάκι μπαταρίας (Bosch - GSB 10.8-2-LI Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας (2 X 2.0Ah)):

Όταν το χρειάστηκα, δεν το είχα. Είχα μόνο μεγάλο τρυπάνι ρεύματος, αλλά δεν χώραγε... :smash:

Το 2ο κουτί έχει ένα "πολυεργαλείο" (δεν ξέρω τι κάνει ακόμα) (BOSCH - GOP 300 SCE Professional - Πολυεργαλείο Multi-Cutter L-Boxx):

Το 3ο κουτί έχει μια σέγα (BOSCH - GST 150 BCE Σέγα 780W L-Boxx με 35 Λάμες):

Αγόρασα και ένα φυσερό της makita, αλλά αυτό δεν έχει φωτογραφία, επειδή το photobucket είναι ηλίθιο.

Ευχαριστώ...
Η αλήθεια είναι ότι το κέντρο βίδας δεν το ήξερα. Αλλά με τόση διαφήμιση εδώ (όλοι από εκεί παραγγέλνετε :flipout:), είπα να ακολουθήσω το κλίμα. :flipout:
Αλλά να τα φέρουν την ίδια μέρα, δεν μου έχει ξανασυμβεί... :flipout:

Τι δουλεια κανετε εκει και πηρατε τα επαγγελματικα (μπλε) Bosch και οχι τα πρασινα?
Αυτα ειναι εργαλεια που αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω...

Μεγεια τα εργαλεια.
Petasis, και σε μενα αν εκανε καποιος παραγγελια μισο χιλιαρικο θα τα πηγαινα ο ιδιος :music-smiley-005: με ανθοδεσμη!

:flipout:
Δηλαδή έπρεπε να φέρει και ανθοδέσμη;; :flipout:
Δεν νομίζω ότι είναι αυτό πάντως. Έτυχε νομίζω, απλά μου έκανε εντύπωση. Και σε 2 μέρες να τα έφερνε, τα ίδια χρήματα δεν θα έκαναν;

Τι δουλεια κανετε εκει και πηρατε τα επαγγελματικα (μπλε) Bosch και οχι τα πρασινα?
Αυτα ειναι εργαλεια που αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω...

Τώρα αν σου πω ότι δεν έχω πλάνο χρήσης, και τα αγόρασα να βρίσκονται όταν τα χρειαστώ;
Όταν πήρε φωτιά ο απορροφητήρας (την μέρα ο Τσίπρας το βράδυ θα μας έλεγε για το δημοψήφισμα), και τοποθετούσα τον νέο τις 2 επόμενες μέρες (!), δεν είχα τίποτα. Για κάτι που αν είχα τα εργαλεία, θα ήταν υπόθεση λίγων ωρών...
Να κόβω ξύλα με πριονόλαμα και να μεγαλώνω τρύπες με dremmel, δεν το μπορώ σε αυτή την ηλικία πλέον... :flipout:

Από εκεί που έλεγα μα που χρειάζονται τα εργαλεία μπαταρίας, και χρειάστηκε να ανοίξω τρύπες στο ντουλάπι και το μεγάλο τρυπάνι ρεύματος που έχω δεν χώραγε, άλλαξα τροπάριο σε "μα να μην έχω τρυπανάκι μπαταρίας;;;;"...

:flipout:
Δηλαδή έπρεπε να φέρει και ανθοδέσμη;; :flipout:
Δεν νομίζω ότι είναι αυτό πάντως. Έτυχε νομίζω, απλά μου έκανε εντύπωση. Και σε 2 μέρες να τα έφερνε, τα ίδια χρήματα δεν θα έκαναν;

Υποθετω οτι απλα ο εμπορος εχει παρει πολυ σοβαρα την δουλεια του και ειναι επαγγελματιας.
Εαν οχι σε δυο μερες μπορεις να αλλαξεις γνωμη και να μην τα παραλαβεις καν. Αυτο που σου γραφω ισχυει ιδιαιτερα εντονα σε αντικαταβολες.

Ο Βίδας ειναι σε γενικές γραμμές καλός αλλά έχει κανει και τις επιπολαιότητες του. Τις διορθώνει βέβαια.

Σε μένα παραγγελία που έριξα σε διαθέσιμο προϊόν 11 το πρωί μου τα μασαγε εάν θα το εχω την επόμενη.. Τελικά έφτασε μετά απο 2 εργάσιμες.

μεγιες τα εργαλεία καλοφάγωτα!
ερωτεύτηκα την σεγα σου όμως...

Δεν εχω δοκιμασει ακομα την βαση πριονισματος αλλα ελπιζω να κανει παραπανω δουλεια απο το να'χαμε σφιγκτηρες και ραγα πριονισματος :))
Ο Νεκταριος το εχει δουλεψει. Ας μας πει λεπτομερειες.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ο παγκος ειναι παραγγελια απο amazon.de Κοστιζει ~90 ευρω με τα μεταφορικα. Η ποιοτητα του ειναι πολυ καλη. http://www.amazon.de/gp/product/B00E37KRLI?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o07_s00

Η βαση δεν ειναι και πολυ της λεπτομερειας κοπης. Ειναι μεγαλη ετκολια για κοπη σε διαφορες μοιρες με ακριβεια και ταχυτητα, αλλα επειδη ρουλαχιστον η δικια μκυ σεγα, κολυμμπουσε στον οδηγο εχανε +- 1 χιλιοστο απο τη θεση κοπης.μγιαυτο ειχα βαλει ταινια ωστε να κυλλαει σφικτα. Κατα τα αλλα ηταν αρμετα καλη και χρησιμη για τα λεφτα της. Με βοηθησε στο στρωσιμο laminate..

Καλημερα.. σημερινη παραλαβη.. δε νομιζω να ειναι οφτοπικ γιατι το εργαλειο ειναι εργαλείο ! :music-smiley-005::smash::ernaehrung004:

IMG_20150807_102321.jpg

Μαστοριααααα...καποια στιγμη ειχατε αγορασει σφηκτηρες... χρειαζομαι να κολησω κατι κρεβατια, και χρειαζομαι σφιχτηρες με ανοιγμα οποσδηποτε 120 εκ και πανω... πουθε αγορασατε και ποσο??