Tι παραλάβαμε σήμερα..

Metabo με 54 ; Εδω καποιο πηραν parkside..γκουχγκουχου...
Παντως αν και δεν εχει σοφτ σταρτ, φαινεται διαφορα στη λειτουργια και στην εκκινηση σε σχεση με το παλιο μου b&d.

Νεκτάριε ωραίο το τροχουδακι αλλά μετά το τελευταίο βίντεο εγώ θα έπαιρνα Metabo

Νίκο μεγεια το πορτοκαλί εργαλείο!!!!!!!
Περιμένω review σε καυσοξυλα χοντρουτσικα!!!

Για λίγο απ όλα το πήρα Κυριάκο...
Καυσόξυλα δεν χρησιμοποιούμε παρά μόνο καμιά φορά αν θέλει ο ξάδερφος να κάνουμε λίγα για το σπίτι του...

Να κάνεις μια δοκιμουλα σε κανένα χοντρουτσικο κορμό Νίκο!

Κανονικά στις 10 πρώτες ώρες χρήσης για να στρώσει δεν θέλει υψηλές στροφές αλλά θα προσπαθήσω να την κάνω την δοκιμή...

Ρώτησα τον αντιπρόσωπο σήμερα Κυριάκο και μου είπε ότι ήδη δουλεύει με λιγότερες στροφές από το εργοστάσιο για αρχή οπότε θα δουλέψει κανονικότατα!!

Επειδή είμαι μέσα στα πράγματα λίγο, να ξέρεις ότι το 346XP για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων (το γράφει στο φυλλάδιο του αντιπροσώπου) θα είναι ξανά διαθέσιμο, οπότε αν το θες πάρτο τώρα γιατί μετά γιοκ...
Στα 549 ευρώ είναι η τιμή του.
Δες εδώ: http://www.husqvarna.com/files/Husqvarna/Greece/Husgvarna_Fall-Winter_2015.pdf

Ακόμα μία παραλαβή σήμερα.

Πλυστικό μηχάνημα Karcher K 7.650 με σάρωθρο δαπέδων

Εκτός αυτού σήμερα συναρμολόγησα και το αλυσοπρίονο που πήρα προχθές, Husqvarna 440 (Ακούγεται τέλεια και μου αρέσει που με το άγγιγμα της σκανδάλης η αλυσίδα ξεκινάει να περιστρέφεται ακαριαία, με το ίδιο να ισχύει και για το σταμάτημα της!).

Ρώτησα τον αντιπρόσωπο σήμερα Κυριάκο και μου είπε ότι ήδη δουλεύει με λιγότερες στροφές από το εργοστάσιο για αρχή οπότε θα δουλέψει κανονικότατα!!

Επειδή είμαι μέσα στα πράγματα λίγο, να ξέρεις ότι το 346XP για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων (το γράφει στο φυλλάδιο του αντιπροσώπου) θα είναι ξανά διαθέσιμο, οπότε αν το θες πάρτο τώρα γιατί μετά γιοκ...
Στα 549 ευρώ είναι η τιμή του.
Δες εδώ: http://www.husqvarna.com/files/Husqvarna/Greece/Husgvarna_Fall-Winter_2015.pdf
Τι το ιδιαιτερο εχει το συγκεκριμενο πριονι?

Τι το ιδιαιτερο εχει το συγκεκριμενο πριονι?

Απ ότι βλέπω είναι της επαγγελματικής σειράς XP της Husqvarna (ενισχυμένο και με στροφαλοθάλαμο από μαγνήσιο με μεγάλη διάρκεια ζωής) και έχει πολύ χαμηλό βάρος (για επαγγελματικό πάντα). Γι αυτό είναι και περιζήτητο...

Τι είπες τώρα!!!!!
Ευχαριστώ πολύ Νίκο.
Νεκτάριε για εμένα είναι κορυφαίο αλυσσοπριονο για μια ζωή.

Εξαιρετικό το Karcher!
Νίκο σε χαίρομαι επειδή έχουμε τα ίδια γούστα φίλε.

Επειδή είμαστε Πόντιοι γι αυτό!!! :)
Άντε φωτό από την αγορά περιμένουμε...

Πολύ καλή αγορά, Δημήτρη.

Είχα αγοράσει το Γενάρη την έκδοση που είχε μόνο με το πιστόλι (PDRD A1) στα 9,99 πάλι και ... ζηλεύω που αυτή η έκδοση είναι πολύ πιο πλούσια σε εξαρτήματα και στα ίδια λεφτά.

καλησπερα
η σημερινη μου παραλαβη

161gal4.jpg

image.jpg
Σημερα παρελαβα το καρφωτικο της parkside. Να ευχαριστησω το φιλο Νικο, κατα κοσμο γνωστο diabolic που το αγορασε για χαρη μου εχτες.
Λιγο το επιασα στα χερια μου, το δουλεψα με μερικα καρφια και μπορω να πω πως εντυπωσιαστηκα!

ΥΣ. Στο lidl ειχε σημερα απο ολα, καρφωτικο μονο ενα. Ειχε το αεροκλειδο το μεγαλο αλλα και το μικρο. Καθως και επισης πολλα κοφλερς