Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σιγά-σιγά συμπληρώνω κάποιες ελήψεις... Τα πριόνια και το γκινόσο ήταν ούτως ή άλλως στο πρόγραμμα, οι ράσπες μπήκαν γιατι προσφάτως ανακάλυψα οτι είναι Άγια εργαλεία, πολλές φορές σου λύνουν τα χέρια με -σχεδόν - ασήμαντο κόστος. :music-smiley-005:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    143.6 KB · Views: 351
Καλοδουλευτα λοιπον!

Απο που ηρθαν και ποσο???

Οι ρασπες για απομακρυνση υλικου και δημιουργια σε ξυλο ειναι οντως σωτηριες!

Αντε περιμενω εντυπωσεις απο το πριονακι που λεγαμε!!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα λοιπον!

Απο που ηρθαν και ποσο???

Οι ρασπες για απομακρυνση υλικου και δημιουργια σε ξυλο ειναι οντως σωτηριες!

Αντε περιμενω εντυπωσεις απο το πριονακι που λεγαμε!!!

Εντυπώσεις μετά τις 15 που θα γυρίσω, αν και του έριξα μια "ματιά" και δεν έχω καμία αμφιβολία.... :a0210:
Και τα δύο πρέπει να σκοτώνουν....

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σιγά-σιγά συμπληρώνω κάποιες ελήψεις... Τα πριόνια και το γκινόσο ήταν ούτως ή άλλως στο πρόγραμμα, οι ράσπες μπήκαν γιατι προσφάτως ανακάλυψα οτι είναι Άγια εργαλεία, πολλές φορές σου λύνουν τα χέρια με -σχεδόν - ασήμαντο κόστος. :music-smiley-005:

αδερφε πήρες σοβαρά εργαλεία...να εισαι καλά να τα χαρείς...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

αδερφε πήρες σοβαρά εργαλεία...να εισαι καλά να τα χαρείς...

Σ´ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές... :ernaehrung004:
Μακάρι όλοι μας να είμαστε καλά και να βρίσκουμε χρόνο να τα χαιρόμαστε.

Παρέλαβα σήμερα μια σκάλα (που παρήγγειλα και σήμερα):

41145_41149_z6sl_stste_st_k_zarges_zoom.jpg

Και κάτι εξαρτήματα για πολυεργαλείο: (Τα κουρτινόξυλα του ΙΚΕΑ απλά βρέθηκαν εκεί...)

Που τελικά δεν είχε τις 2 σπάτουλες μέσα...

Για να υπαρχει στην τσάντα για παν ενδεχόμενο. Πολύ βολικό.

προσεξε μη ξεχαστεις μονο και πας να ταξιδεψεις με αεροπλανο εχοντας αυτο στη τσαντα..το εχω κλαψει

Πριν 20+ χρόνια ο πατέρας μου είχε φέρει την πρώτη έκδοση αυτού (σε μαύρο αδιαφανές πλαστικό, όχι κάποιο από τα ημιδιαφανή χρωματιστά που βγήκαν αργότερα) από το εξωτερικό, καθώς εδώ δεν είχε έρθει τότε. Το έχω ακόμη, αν και δυστυχώς έχει χαθεί το ψαλιδάκι.

Πριν 20+ χρόνια ο πατέρας μου είχε φέρει την πρώτη έκδοση αυτού (σε μαύρο αδιαφανές πλαστικό, όχι κάποιο από τα ημιδιαφανή χρωματιστά που βγήκαν αργότερα) από το εξωτερικό, καθώς εδώ δεν είχε έρθει τότε. Το έχω ακόμη, αν και δυστυχώς έχει χαθεί το ψαλιδάκι.

Ψαλιδάκι βρίσκεις.

χθες παρέλαβα και έναν δίσκο από το e-shop.gr για το φαλτσοπρίονο του λιδλ καθώς ο δικός του είχε φτάει στα όριά του καθώς έμειναν το ένα τρίτο του μήκους των δοντιών του.

τώρα κόβω ολόισια καθώς ο άλλος στο τελείωμα τοης κοπής "έχανε" λιγάκι.

Attachments

• 20151003_111044.jpg
    20151003_111044.jpg
    140.5 KB · Views: 333
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλοδούλευτος, με λίγο παραπάνω σε τιμή εγώ πήρα έναν με 80 δόντια της bosch από praktiker.

να 'σαι καλά, δεν το πολυέψαξα να σου πω την αλήθεια. θα 'θελα να χτυπήσω έναν με 80 δόντια.

Πλάκα πλάκα αυτο με το αεροπλάνο δεν το είχα σκεφτει! Καλά που μου το είπες.

Η σκάλα πολύ ωραία! Μακάρι να βρώ μια ιδια και στην θεσσαλονίκη, γιατί να την παραγείλω Online λίγο δύσκολο να σταλεί σε λογικό κόστος.

Αγορασα το Σαββατο απο τα Leroy ενα κουτι βιδες στυλ ταπερ για φαγητο στο οποιο μπορεις να βαλεις οτι ειδος νοβοπανοβιδας, βιδας γυψοσανιδας, στριφωνιοτ,ροδελας παξιαδιου, καρφιων και βιδα σπειρωματος θελεις!
Βεβαια το δυσκολο ειναι να τα ξεχωρισεις μετα αν τα κανεις αχταρμα αλλα με λιγο προσεχτικη τοποθετηση δεν ειναι τοσο δυσκολο.
Νομιζω πως συμφερει για τα 10 ευρω που κοστιζει το μεγαλο κουτι.
tmp_31074_DSC_1105_1288162539.jpg

Από e-shop και κοντινό αντιπρόσωπο Husqvarna:

1) Εργαλειοθήκη τροχήλατη Stanley. Πολυ καλή ποιότητα και ιδιαίτερα άνετη. Για τεστ τοποθέτησα το μπιτόνι βενζίνης - λαδιού της husqvarna μαζί με τον δίσκο κοπής, 1 κουτί χρώμα και ένα μεγάλο κουτί βίδες. Επίσης ενσωματώνει και ταμπακιέρα για τα διάφορα κοκοψόψαρα,μεγάλες ελαστικές ρόδες για μετακινήσεις και μεταλλικοί σύνδεσμοι για αντοχή στον χρόνο. Πολύ καλή αγορά με κόστος μόλις 36.6 ευρώ (ειδική τιμή γιατί δεν είχαν άμεσα διαθέσιμο το αδερφάκι της).

2) Πριονωτός δίσκος Oregon για το θαμνοκοπτικό Husqvarna 545RX.

3) Μπιτόνι Husqvarna για βενζίνη, λάδι και αξεσουάρ και όχι μόνο αλυσοπρίονου. Εξαιρετική ποιότητα ακόμα και εργονομία για όσους ξέρουν. Τσουχτερή τιμή αλλά τα αξίζει...