Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια τα εργαλεια μαστορια!
Νικο το bosck δωστου βοτκα και θα σου κανει τα χατηρια! Δεν παθαινει τιποτς μπλιετ!

Μεγεια Ιωαννη.

Να πω την γνωμη μου παντως χωρις να θελω να μπλεξω σε αντιπαραθεση τυπου σκαλα 500 ευρω, πολλα λεφτα για ενα τριβειο ρε παιδια.

Μεγειες τα εργαλεια.
Σχετικα ειναι ολα Κυριακο,αναλογα το εισοδημα που βγαζει καποιος τον μηνα τοσα χαλαει και καλα κανει,αποκλειεται να κανει καποιος περικοπες απο τα βασικα,για να αγορασει μια οικιακη σκαλα με πλατυσκαλο 500 ευρω ,και ενα τριβειο 280 ευρω.
Σοφο το ρητο το χρημα και ο βηχας δεν κρυβονται

πολλά για το συγκεκριμένο ειδικά δεν είναι. Αν και δεν συμπαθώ πλέον καθόλου την Bosch , (αν και έχω κάποια μπλε Bosch παλιάς κοπής κυρίως ) το συγκεκριμένο αξίζει τα λεφτά του . Σε άλλα όμως εργαλεία είναι αισχρή στις τιμές .Μου χάλασε το δισκοπρίονο Πάγκου ( no name ήταν ) κάνω μια έρευνα αγοράς , μιας και ένας φίλος μαραγκός μου πρότεινε Bosch μπλε , και τι να δω , τιμές στο Θεό, πάνω από 600 ευρώ. Μετά είπα να πάω σε φαλτσοπρίονο διπλής , τα ίδια . Έψαξα σε άλλες μάρκες τίποτα , μόνο κάτι κινέζικα της συμφοράς .Άσε που στην αγορά δεν βρίσκεις τίποτε , έχει στεγνώσει τελείως με τα CC. Και επειδή με δισκοπρίονα και Φαλτσοπρίονα δεν παίζω , παλιά λίγο έλλειψε να χάσω ένα δάκτυλο, θα περιμένω μέχρι να ξανανοίξει η αγορά (λέμε τώρα ...για να περνάει κι η ώρα , αν ανοίξει ποτέ).

Μεγεια Ιωαννη.

Να πω την γνωμη μου παντως χωρις να θελω να μπλεξω σε αντιπαραθεση τυπου σκαλα 500 ευρω, πολλα λεφτα για ενα τριβειο ρε παιδια.

Την γνώμη σου Κυριάκο να την λες αλλά θα πρέπει να είσαι και σε θέση να ακούς και την γνώμη/απάντηση της άλλης πλευράς διαφορετικά δεν έχει νόημα να την πεις, επιπλέον στα Forums η αντιπαράθεση, ο αντίλογος, ο διάλογος είναι αναπόσπαστα μέρη αυτού.

Στο θέμα του τριβείου τώρα ποια είναι η τιμή που δεν την «λες πολλά λεφτά» για :

• ένα επαγγελματικών προδιαγραφών έκκεντρο τριβείο 400w
  • με βάση από αλουμίνιο
  • + τρείς δίσκους λείανσης Velcro, 2x150mm + 1x125mm
  • Με δοχείο/κουτί συλλογής με μικροφίλτρο
  • + 50 φύλλα λείανσης Velcro για ξύλο και μπογιά

σε πλαστική κασετίνα ποιότητας L-Boxx ?

Μια χαρα ειναι το εργαλειο. Απλα ισως ο λαος θελει να πει οτι πχ και με 80-100 επαιρνες ενα πολυ καλο αλλα οχι επαγγελματικο εργαλειο. Και γ εδωσα 150 για δισκοπριονο χειρος, πολλα τα λεφτα. Αλλα δεν εχει κολλωσει μεχρι τωρα, που ισως ενα φτηνοτερο να κολωνε σε μερικες κοπες.

Εχεις ενα δικιο!αλλα αμα παρεις ενα εργαλειο καλο με τον καιρο αξιοποιεις τα πλεονεκτηματα του στο μεγιστο.

Μα φυσικά ακούω την άποψή του άλλου και σέβομαι την επιλογή σου Ιωάννη γιαυτό εύχομαι και καλοδουλευτο!
Το θεμα με την σκάλα το ανέφερα για να μην επαναληφθεί η ατερμονη αντιπαράθεση των διαφορετικών κριτήριων του καθενός από τα παιδιά.

Ο Νεκτάριος κατάλαβε τι ήθελα να πω και ίσως δεν δικαιολογησα επαρκώς.

Εξαιρετικό τριβειο από κάθε άποψη και θα ήθελα να το είχα στην συλλογή μου.
Απλά με τα 280 ευρώ προσωπικά πάντα θα επέλεγα ένα αντίστοιχο της ΜΑΚΙΤΑ 300 watt 125mm με 140ευρω συν ένα τύπου mouse συν ένα τύπου Δελτα.
Αυτή την υλοποίηση έχω προσωπικά.

Εύχομαι και πάλι να είναι καλοδουλευτο για πολλά πολλά χρόνια!

Last edited:
Πηρα και γω χθες ενα τριβειο .. πηγα να το βαλω και μολις ειδα τι εχει βαλει πιο πριν κωλωσα.. :flipout:

στα 30 ..

1424196910_4462165-900x900_0.jpg

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τάση 230V/50Hz
Ισχύς 380 W
Στροφές χωρίς φορτίο 6.000-13.000 min-1
Παλμοί 12.000-26.000 min-1
Διαστάσεις γυαλόχαρτου Ø 125 mm
Διάμετρος βάσης γυαλόχαρτου 125 mm
Τροχιά λείανσης 2 m
Βάρος καθ./μικτό 2,0/2,19kg
Διαστάσεις/Τμ (mm) 305x188x123

Εξοπλισμός

Εύκολη και γρήγορη αλλαγή γυαλόχαρτου (αυτοπρόσφυση)
Ηλεκτρονική ρύθμιση στροφών
Ενσωματωμένη αναρρόφηση σκόνης με σακκούλα
1 γυαλόχαρτο
- See more at: https://www.pavlatos-tools.gr/index.php?route=product/product&product_id=5848#sthash.jByoG116.dpuf

:flipout: Μεγεια αλλα ελεος βρε συ Μήτσο einhell πηγες και αγορασες ? ειπαμε αλλα εσυ πηγες στο ακρον-αουτον,παρε κανα skil -black deker μια μεση λυση,εσυ πηγες στα χαμηλα.ελεγαν οι αρχαιοι υμων προγονοι παν μετρον αριστον,ουτε bosch,makita για ερασιτεχνες ,αλλα οχι και einhell :ernaehrung004:

Τουλάχιστον είναι της κόκκινης σειράς και όχι της μπλε!

Με γειες τα εργαλεία σας όλοι, φτηνά ή ακριβά!

άντε να δώσω κουράγιο και να συμπαρασταθώ στον συμφορίτη Lyngas , μιας και εγώ προέβην σε μια αγορά του προιόντος http://www.maktec.co.za/MT651.html , στην δυσθεώρητη τιμή των 34 έουρος .Οπότε δεν είναι μόνο ο Lyngas που αγοράζει στη τιμή πέριξ των 30 ευρώ , αλλά και άλλοι. Καιρό έψαχνα ένα πολύ μικρό δράπανο για προτρύπημα σε κλειστές γωνίες και στενούρες και έπεσα πάνω σε αυτό.Τώρα πόσο θα κρατήσει ...θα δούμε.