Tι παραλάβαμε σήμερα..

Στο λιντλ Αγ δημητριου διπλα στο Μετρό ειχε και διαφορα αεροεργαλεια.. πηρα το πιστολι αερα..

1705421_PARKSIDE-Druckluft-Farbspritzpistole-PDFP-500-B2_xxl.jpg

Clipboard02.jpg

Clipboard02_1.jpg

Ιδιότητες

ΠΙΣΤΟΛΙ ΒΑΦΗΣ ΑΕΡΟΣ PDFP 500 B2
Ιδανική εφαρμογή χρώματος χάρη στην τεχνολογία χαμηλής πίεσης
Μειωμένο νεφέλωμα ψεκασμού και γρήγορη απόδοση εργασίας
Κατασκευή υψηλής ποιότητας από ελαφρύ μέταλλο με ρυθμιζόμενη ποσότητα χρώματος
Αβαθμίδωτα ρυθμιζόμενη μετάβαση από στρογγυλή σε πλατιά ακτίνα ψεκασμού
Αφαιρούμενη φιάλη ροής με εξαέρωση
Ενδείκνυται και για λαζούρες ξύλου
Ενδείκνυται για αεροσυμπιεστές του εμπορίου
Λειτουργία: τεχνολογία χαμηλής πίεσης
Πίεση εργασίας: 3 bar
Χωρητικότητα: περ. 500 ml
Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: βούρτσα καθαρισμού

Να και η δική μου παραλαβή. Η σεγα και τα πτυσσομενα εργαλεία ελεγχου.
Τρυπανια μετάλλου και λαμες σεγας μετάλλου ούτε για δείγμα. Μαγνητικά σκαφακια ουτε ταμπέλα ότι υπηρχαν στο ράφι. Φυσικά ούτε εξαρτήματα για πολυμηχανημα. Lidl θέρμης. uploadfromtaptalk1445249837216.jpg

πήρα διάφορα σήμερα απο το lidl αλλά ο γάτος μου εστίασε στις μαγνητικές ταιστρες.. Νόμιζε οτι θα του βάλω τροφή

Attachments

• ΡργαλΡία 19.10.15.jpg
    ΡργαλΡία 19.10.15.jpg
    105.3 KB · Views: 266
Πήρα τα εξαρτήματα γιά την συσκευή χάραξης καί λείανσης,τήν συσκευή τήν έχω 6 χρόνια και είναι αστέρι μέ μέση χρήση μιά φορά τό δίμηνο γιά κανα μισάωρο
Καί θέλω νά ρωτήσω στήν τελευταία εικόνα ο τροχός πού έχω σέ μπλέ κύκλο γιά τί χρήση είναι ? σε κόκινο κύκλο είναι ο πριονοδίσκος
Καί επίσης έχει ένα μικρό βαζάκι σέ πράσινο κύκλο μέ ένα καφέ πυκτό αυτό γιά ποιά χρήση είναι ?

minito10.jpg

minito11.jpg

minito12.jpg

Καλοριζικα παιδες, το Lidl δινει χαρα σημερα :)))

To αλλο δισκακι Δημητρη ειναι 'διαμαντοδισκος' και κοβεις μεταλλα. Το βαζακι περιεχει αλοιφη για γυαλισμα. Ποτε δεν την εχω χρησιμοποιησει..!!

Ευχαριστώ Μιχάλη καί Κυριάκο ,καί τα τροχουδάκια μέ καφέ χρώμα που ειναι με το σύρμα δεμένα μεταξύ τους κοβουν ψιλα μεταλλα αυτα ?

Nαι, αυτα ειναι τα λεγομενα cut off wheels απο fiberglass και ειναι για κοπη ολων των ειδων μεταλλων. Ο διαμαντοδισκος υποτιθεται οτι τους αντικαθιστα σαν πιο ανθεκτικος.

Ομως μπορεις να τους χρησιμοποιησεις και σε λεπτο ξυλο η/και πλαστικο.

Ευχαριστώ καί πάλι φίλε Μιχάλη,ναί μόνο σέ πλαστικό τά έχω χρησιμοποιήση τα καφέ δισκάκια μέχρι τώρα,καί είναι άψογα.

Προσεχε ομως γιατι αυτα τα τροχακια του lidl σπανε σχετικα ευκολα... Θελει γυαλια και σταθεροτητα χεριου κατα την κοπη.

Παντως η κυρια χρηση τους ειναι για μεταλλα.

Ναι το ξερω Μιχαλη και καλά κάνεις καί το αναφέρεις,παντα γυαλιά και εχω σπασει αρκετα στήν αρχή λόγο απειρίας.

View attachment 120647

Πήρα κι εγώ κάτι ψιλά... Τα L-Boxx δεν είναι από τα Lidl όμως!

Μεγειά!!!!!
Δεν μας είπες τι έχουν τα l-box όμως, ειδικά το γαλάζιο. Gedore;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι το ξερω Μιχαλη και καλά κάνεις καί το αναφέρεις,παντα γυαλιά και εχω σπασει αρκετα στήν αρχή λόγο απειρίας.

Και εγώ έκοψα μια βίδα με δισκάκι dremel, και μετά που το σταμάτησα, πάλι έλειπε λίγο δισκάκι σε ένα σημείο... :flipout:
Είναι επιρρεπή στο σπάσιμο, όσο προσεκτικός και να είσαι. Αν και τα έχω και κάτι χρόνια...

Μεγειά!!!!!
Δεν μας είπες τι έχουν τα l-box όμως, ειδικά το γαλάζιο. Gedore;

Ακριβώς, Gedore μέσω της ομαδικής που είχαμε κάνει με τον τον IOANNISTSA. Δεν είναι σημερινή παραλαβή. Η από πάνω έχει τα GSR, GDR και Deciled μαζί με 3 μπαταρίες 10.8ν και κάποια bits.

image.jpg
Δεν ειναι εργαλειο μαστορα, αλλα εργαλειο για αφιαρεση υγρασιας απο το χωρο.
Meaco DD8L dessicant αφυγραντηρας.

Απαραιτητο εξαρτημα!
Προσωπικα εχω ενα στον χωρο που εχω τον οπλοβαστο μου.
Αλλα πρεπει να αγορασω ενα να καλυπτει ολο το σπιτι.
Ιδανικα θα ηθελα να εχει και ιονιστη αερα.

Κυριακο σε στρατωνα μενεις? :rifle:
Ο συγκεκριμενος εχει και ιονιστη, αλλα τι κανει αυτος?