Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους μας,τά νέα εργαλεία

Χτές αγόρασα μερικούς εξωλκείς βιδών Gedore,και μια φιλιέρα κολαούζου Volkel
Bγάζουν τις βίδες με χαλασμένη κεφαλή η με κομμένη κεφαλή,ανάλογα την διατομή της βίδας χρησιμοποιείται και το αντίστοιχο τρυπάνι για άνοιγμα τρύπας,και μετά ο κατάλληλος εξωλκέας με το αριστερόστροφο σπείρωμα και γυρνώντας την φιλιέρα κολαούζου βγαίνει η χαλασμένη βίδα
Ακολουθούν μερικές φωτός μέ δοκιμή μιά βίδα μέ παξιμάδι σφικτά σέ ξύλο,καί η αφαίρεση της.

eksolk15.jpg

eksolk10.jpg

eksolk11.jpg

eksolk12.jpg

eksolk13.jpg

eksolk14.jpg

Αυτού του είδους τις επεμβάσεις τα εργαλεία ποιότητος που πήρες (Gedore, Volkel) τις έχουν για πρωινό....!!!!!! (..και ούτε μπορώ να σου πω.!!!)

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους μας,τά νέα εργαλεία

Χτές αγόρασα μερικούς εξωλκείς βιδών Gedore,και μια φιλιέρα κολαούζου Volkel
Bγάζουν τις βίδες με χαλασμένη κεφαλή η με κομμένη κεφαλή,ανάλογα την διατομή της βίδας χρησιμοποιείται και το αντίστοιχο τρυπάνι για άνοιγμα τρύπας,και μετά ο κατάλληλος εξωλκέας με το αριστερόστροφο σπείρωμα και γυρνώντας την φιλιέρα κολαούζου βγαίνει η χαλασμένη βίδα
Ακολουθούν μερικές φωτός μέ δοκιμή μιά βίδα μέ παξιμάδι σφικτά σέ ξύλο,καί η αφαίρεση της.

eksolk15.jpg

eksolk10.jpg

eksolk11.jpg

eksolk12.jpg

eksolk13.jpg

eksolk14.jpg

Κορυφαία εργαλεία, καλοδούλευτα! Τελικά το να αγοραζεις μεμονωμένα κομμάτια κορυφαίας ποιότητας παρά μέτρια σετακια, είναι η πιο έξυπνη επιλογή.

Με γειες Νίκο! Έχω ακριβώς το ίδιο σετάκι (GSR και GDR). Βλέπω ότι θα χρειαστείς ένα insert για το GDR σου, θέλεις ένα που μου περισσεύει? Το ανταλλάσσω με το δεξιά στη φωτό σου.

Σέ ευχαριστώ Θανάση,ακριβώς αυτό είναι το σκεπτικό μου στά εργαλεία,βέβαια έχω πάρει και σετάκια από μετριότητες είναι η αλήθεια λόγο παρασύρσεως,αλλά σέ κοπτικά,καί διάφορα άλλα που θέλουν ζόρια,εκεί πρέπει νά υπάρχει καλή ποιότητα.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα φίλε Νίκο,πολυ καλή σειρά τό GSR καί τό GDR
Πόσο κόστισε τό GSR-GDR μαζί με μεταφορικά ?

Με γειες Νίκο! Έχω ακριβώς το ίδιο σετάκι (GSR και GDR). Βλέπω ότι θα χρειαστείς ένα insert για το GDR σου, θέλεις ένα που μου περισσεύει? Το ανταλλάσσω με το δεξιά στη φωτό σου.

Ναι δεν είχε μέσα η συσκευασία το insert για το gdr. Ψιλοβολεύομαι με αυτό που έχει αλλά αν σου περισσέυει γιατί όχι...
Στείλε πμ με τα στοιχεία σου να σου τα στείλω (θα το κάνω με δική μου χρέωση και εσύ το ίδιο με την σειρά σου για να μην πληρώνουμε τέλη αντικαταβολής)!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σέ ευχαριστώ Θανάση,ακριβώς αυτό είναι το σκεπτικό μου στά εργαλεία,βέβαια έχω πάρει και σετάκια από μετριότητες είναι η αλήθεια λόγο παρασύρσεως,αλλά σέ κοπτικά,καί διάφορα άλλα που θέλουν ζόρια,εκεί πρέπει νά υπάρχει καλή ποιότητα.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα φίλε Νίκο,πολυ καλή σειρά τό GSR καί τό GDR
Πόσο κόστισε τό GSR-GDR μαζί με μεταφορικά ?

Δημήτρη, βγήκαν 200 ευρώ συνολικά (ότι βλέπεις). Θα δώσω σίγουρα το κρουστικό κατσαβίδι του Lidl εδώ για να μειώσω την ζημιά και μπορεί και το προηγούμενο 18v δράπανο...

καλοριζικα Νικο! Καλως ηρθες στην ομαδα των μπλε επαγγελματικων!

Καλώς σας βρήκα κορίτσια!!!

uploadfromtaptalk1447262810898.jpg

Μία αγορά προ 2-3 εβδομάδων! Τελικά είναι πιο όγκο δες και βαρύ από ότι περίμενα! Ήρθε η ώρα αύριο να το δοκιμάσω. . Τώρα έμεινε η αγορά τενιολειαντηρα με την πρώτη ευκαιρία!

Δημήτρη, βγήκαν 200 ευρώ συνολικά (ότι βλέπεις). Θα δώσω σίγουρα το κρουστικό κατσαβίδι του Lidl εδώ για να μειώσω την ζημιά και μπορεί και το προηγούμενο 18v δράπανο...

εδώ είμαι αν τα δώσεις...δηλώνω προτεραιότητα από τώρα...

---Καλοδούλευτα τα νέα σας εργαλεία παιδιά!

Σημερα παρελαβα κατι πολυ πολυ λαχταριστο και τσαχπινογαργαλιαρικο... μηηηηηνες το χαλβαδιαζα... BOSCH GLM 50 C

32CD2956-AC6E-475F-9D3E-C5C7931D5720_zpsyzbanzhf.jpg

Τωρα μενει να παρω εναν Μικρο ΚΑΛΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ εντοπιστη για καλωδια κτλ... προτασεις ευπροσδεκτες! :award:

View attachment 121243

Μία αγορά προ 2-3 εβδομάδων! Τελικά είναι πιο όγκο δες και βαρύ από ότι περίμενα! Ήρθε η ώρα αύριο να το δοκιμάσω. . Τώρα έμεινε η αγορά τενιολειαντηρα με την πρώτη ευκαιρία!
Οταν το δοκιμασεις πες μας και την γνωμη σου να ξερουμε.καλοδουλευτο!

Σημερα παρελαβα κατι πολυ πολυ λαχταριστο και τσαχπινογαργαλιαρικο... μηηηηηνες το χαλβαδιαζα... BOSCH GLM 50 C

32CD2956-AC6E-475F-9D3E-C5C7931D5720_zpsyzbanzhf.jpg

Τωρα μενει να παρω εναν Μικρο ΚΑΛΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ εντοπιστη για καλωδια κτλ... προτασεις ευπροσδεκτες! :award:

Ωραιο δειχνει!
Σε εξωτερικες συνθηκες με φυσικο φωτεισμο μπορεις να μετρησεις?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

View attachment 121243

Καλοδουλευτο...
Αν θέλεις πες μας μοντέλο και τιμη...

Καλοδούλευτα τά νέα σας εργαλεία,άψογες αγορές.
Σήφη αυτά τά μέτρα λέιζερ,είναι αξιόπιστα στήν λεπτομέρεια ? π.χ μέ μιά μετροταινία 5-10 μέτρα βλέπεις απόκλιση ?,καί άν ναί πόσο ?

Καλοδούλευτα τά νέα σας εργαλεία,άψογες αγορές.
Σήφη αυτά τά μέτρα λέιζερ,είναι αξιόπιστα στήν λεπτομέρεια ? π.χ μέ μιά μετροταινία 5-10 μέτρα βλέπεις απόκλιση ?,καί άν ναί πόσο ?

Η αληθεια ειναι οτι δεν το πηρα για σουπερ ακριβεις μετρησεις Ομως διαψευστικα!!! Μετρησα το ταβανι πανω απο το κεφαλι μου στο μαγαζι μου, και η διαφορα αναμεσα στο μετρο και το bosch ηταν 1 χιλιοστο!!! μετρησα διαφορα τρυγυρω μου , και μονιμως η διαφορα με την μεζουρα ηταν στο +- 1 χιλιοστο!...Παρα πολυ καλα!

Νεκταριε το δοκιμασα αμεσα σε εξωτερικο χωρο ..Εκανα εμμεση (τριγωνομετρικη) μετρηση στο απεναντι κτιριο απο το μαγαζι μου, και καταμεσημερο, η ορατοτητα του Laser Ηταν περιπου στα 8 με 9 μετρα.. ποιο πανω δυσκολευομουν πολυ να το δω.. και εκει καταλαβα αμεσως που ακριβως χρειαζονται τα ειδικα κοκκινα γυαλια που βλεπω οτι τα πουλανε για τα laser.. :smash:

εκανα και αμεσως την πρωτη μου δουλεια. Μετρησα τα απαραιτητα μηκη για να εγκαταστησω εξαερισμο στο μαγαζι μου.. Η δουλεια εγινε παιχνιδακι!! Αντε μετρα μοναχος σου με μετροταινια μηκη 5-6 μετρα ανεβασμενος σε σκαλα...Λουκουμι το εργαλειο..

Τωρα θελω να παιξωλιγο με τις εφαρμογες της bosch για ipad, που μεταφερει απευθειας μετρησεις κτλ...