Tι παραλάβαμε σήμερα..

Yπαρχουν και τα wera που ειναι και πιο ευχαριστα στο ματι, γι'αυτο και τα τιμησα :)

81it62sxTqL._SL1500_.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B009ODV0OE?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s01

Μιχαλη τα δικά σου μου φαίνονται ακόμα καλύτερα. Το καλό είναι ότι έχουν μεγαλύτερη διάμετρο όποτε μπορούν να φάνε περισσότερο ζόρι.

Τήν Ανοιξη πού μάς πέρασε πήρα Αλεν μάρκας Benman καί έχω μείνη αρκετά ευχαριστημένος από τήν ποιότητα,γενικά η Benman από ότι έχω δεί βγάζει ποιοτικά εργαλεία χειρός.

alen10.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τήν Ανοιξη πού μάς πέρασε πήρα Αλεν μάρκας Benman καί έχω μείνη αρκετά ευχαριστημένος από τήν ποιότητα,γενικά η Benman από ότι έχω δεί βγάζει ποιοτικά εργαλεία χειρός.

Ευχαριστούμε Δημήτρη. Τέτοια ποστ με την κριτική εργαλείων βοηθάνε όλους εμάς τους υπόλοιπους να αποφασίζουμε και να αποφεύγουμε τις κακές αγορές.
Καλό θα είναι ο καθένας, μετά από το "Tι παραλάβαμε σήμερα.." να αναφέρει, μετά από κάποιο χρόνο χρίσης, αν άξιζε η αγορά ή όχι.

Πρός το παρών έχω του Lidl χωρίς ιδιαίτερη χρήση.

Εγινε και η πρωινή επίσκεψη, 1 σετ σπειροτόμους, 1 Ιαπωνικό πριόνι, 2 πένσες.
Το πριονάκι σε μια μικρή δοκιμή που έγινε πολύ καλά τα πάει!

Παρέλαβα τέσσερις σφιγκτήρες 900mm και άλλους τέσσερις 450mm από το κατάστημα της Λαμίας.
Μια χαρά φαίνονται, τους δοκίμασα όλους καλά κρατάνε, υπάρχουν και καλύτεροι αλλά για 3,5 ο ένας συν μεταφορικά δεν το συζητώ.

Σημερινή επίσκεψη στό Lidl πήρα τό σέτ μέ τίς κατσαβιδόλαμες πού έχει τά μακρυά bits πού δέν είχα ,καί επίσης κατσαβιδόλαμες τυπου Π (δέν ξέρω πώς ακριβώς λέγονται είναι δεξιά τά νούμερα 4-6-8-10 ) καί τριγωνικές πού κουβεντιάζαμε χτές μέ τόν Νεκτάριο,πολύ βολικό τό εξάρτημα πού έχει φωτογραφία πού είναι γιά πεταλούδες,από ότι κατάλαβα.
Είναι μάρκας parkside και είναι από Ταιβάν όχι Κίνα από ότι εγραφε επάνω,είχαν λιπαντικό επάνω οι κατσαβιδόλαμες,τωρα δέν ξέρω πόσο θά αντέξουν καί άν σκουριάζουν εύκολα,άν τίς έχει κάποιος συνάδελφος μπορεί νά μου απαντήσει.
Πολύ σωστό αυτό πού ανέφερε ο Παναγιώτης (panava) καλό θά ήταν μετά από κάποιο διάστημα χρήσης νά αναφέρουμε άν αξίζει η αγορά η όχι.
Σκεφτόμουν νά πάρω καί τά κολαούζα,αλλά είμαι μέ τήν σκέψη τού Μιχάλη ότι πολύ φτηνό γιά νά κάνει καλή δουλειά σέ ατσάλι.
Μού άρεσε η βάση ασφαλείας γιά bits μέ τό πού κάνουμε πίσω τήν ασφάλεια πετάει ελαφρώς τό bits πρός τά έξω,ενώ τής benman πού έχω δεν τό πετάει ελαφρώς έξω τό bits

katsav10.jpg

katsav11.jpg

katsav12.jpg

Last edited:
Κυριάκο όχι δέν γράφει πουθενά chrome-vanadium ενα owim γράφουν επάνω τά bits πού πρέπει νά είναι η εταιρία πού τά φτιάχνει.Μπροστά έχει ένα Guality tested και ενα vpa καί κάτι στά Γερμανικά πού δέν γνωρίζω.Αλλά δέν τά βλέπω στό γκρί χρώμα πού έχουν τά περισσότερα bits είναι στό χρώμα τού γαλβανισμένου καί γιά νά έχουν λιπαντικό επάνω,πολύ φοβάμαι ότι μόλις φύγει το λιπαντικό θά σκουριάσουν,αλλά καί πάλι δέν ξέρω εικασίες κάνω γιαυτό ρωτάω,άν κάποιος τά έχει κανα -δυό χρόνια σέ τι κατάσταση είναι απο σκουριά ,αλλά και άν έχουν αντοχή στήν χρήση.

Kαλορίζικα συνονόματε (xelonakias) τά σήκωσες όλα από ότι βλέπω,ο βήχας και τό χρήμα λένε δέν κρύβονται :firstprize:

γιαυτό ρωτάω,άν κάποιος τά έχει κανα -δυό χρόνια σέ τι κατάσταση είναι απο σκουριά ,αλλά και άν έχουν αντοχή στήν χρήση.

Kαλορίζικα συνονόματε (xelonakias) τά σήκωσες όλα από ότι βλέπω,ο βήχας και τό χρήμα λένε δέν κρύβονται :firstprize:

Δες τι γραφω στην στηλη λιντλ για τα μπιτσ και δοκιμασε τα το γρηγοροτερο.
Το χρημα δεν υπαρχει 'Γκουχ γκουχ', ειπε κανεις λεφτα υπαρχουν...; :BDGBGDB55:, υπαρχουν ομως φιλοι και οι παραγγελιες τους....:operator: εγω θα κρατησω μονον τη βαση δραπανου.

Να σαι καλά Δημήτρη,θά τά κρατήσω καί άς μην γράφουν επάνω S2 η CR-V καί ότι βγούν.

Δημητρη αμαρτια εξομολογημενη, δεν ειναι αμαρτια!
αυτα απο το μαγαζι που μας βαζει σε εξοδα

αυτα απο το "συνεργατη" του ioannistsa :flipout:

και επιτελους βρηκαν τη θεση τους!

ΥΣ. Εχει κανεις metabo πολυεργαλειο? γιατι πηρα μια τριγωνικη βαση αλλα δεν ταιριαζει στο skil. και κοβω το κεφαλι μου πως ειδα πως ειναι συμβατο.
μπορω να το επιθστρεψω amazon, του εχω ανοιξει/σκισει τη συσκευασια..:smash:

τα σκαρπέλα λέτε να παίρνουν κανένα λαδάκι στις ξύλινες χειρολαβές; Μου εχει περισέψει λίγο τικ οιλ και έλεγα να τα περάσω..

Δείχνουν αρκετά ποιοτικά πάντως.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

τα σκαρπέλα λέτε να παίρνουν κανένα λαδάκι στις ξύλινες χειρολαβές; Μου εχει περισέψει λίγο τικ οιλ και έλεγα να τα περάσω..

Δείχνουν αρκετά ποιοτικά πάντως.

Τα λεφτά που κάνουν τα σκαρπέλα για την ποιότητα που έχουν (... μιας και τα επεξεργάστηκα ενδελεχώς) είναι Π Α Τ Ο Σ.-