Tι παραλάβαμε σήμερα..

50 ειχε και στο δικο σου η τα 6 που έλεγε στην περιγραφή του eshop; Γι' αυτο δε το πήρα εγω απο εκει.ειναι βολικό πάντως στο χέρι. Με γειες και καλές δουλειές!

Και γω 6 περίμενα αλλά είχε μέσα καμια 50αριά δίαφορα grits. Βολικό είναι και αρκετά δυνατό απ'οτι είδα αλλά και με κραδασμούς οπότε για πολύωρη χρήση (που δε πρόκειται να του κάνω) μπορεί να γίνει κουραστικό. Καλοδούλευτα να είναι!

Μηπως 6 ειναι οι διαφορετικες διαβαθμισεις κοκου, και οχι η ποσοτητα;

Στο site έγραφε "6 γυαλόχαρτα (3 μέγεθος κόκκων 120 και 3 των 240)" οπότε ειναι λάθος η περιγραφη και ετσι την πατησα. Μικρη βέβαια η διαφορα.

Μετα απο πολυυυ καιρο αποχης απο ολα, σημερα παρελαβα ενα πολυ χρισημο κοκοψιψινι!!
Bosch Quigo II - http://www.bosch-quigo.com/gb/en/product/the+quigo.html

Ηρθε σε ομορφο μεταλικο κουτακι, με το clamp του... Εκανα δοκιμουλα και μου αρεσε πολυ!!!

8963665297438.jpg

Περιμενω αλλο ενα κουκλι... Θα το δειτε σε λιγες μερες!!

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο Σήφη
Θέλω νά ρωτήσω γιατί δέν έχω καταλάβει κάτι μέ αυτόν τόν χωροστάτη ,γιά νά δείξει τήν απόλυτα οριζόντια καί κάθετη γραμμή στό τοίχο,δέν πρέπει νά αλφαδιαστεί ο χωροστάτης ? αν τόν τοποθετήσης μέ μιά μικρή κλίση γωνίας π.χ 5-10 μοιρες αλφαδιάζει ολόισια στόν τοίχο αυτόματα ?

Γιατί έχω δεί το αλφάδι τής Bosch

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6453

Πού αυτό το καταλαβαίνω πρώτα αλφαδιάζει ο χρήστης μέ τό μάτι πού έχει μέ τό διάκενο τού νερού γιά να δείξει το λειζερ ευθεία στόν τοίχο.Το Quigo II πώς αλφαδιάζει ίσια κάθετα-οριζόντια χωρίς μάτι ?

Χθεσινή παραλαβή από eshop.

Κατσαβίδια για μικροδουλειές proxxon σε πολύ καλή τιμή (μόλις 2-3 ευρώ πάνω από τις προσφορές στο εξωτερικό).
Ποιότητα φυσικά τρομερή που φαίνεται από την πρώτη κιόλας ματιά.
Η αντοχή στον χρόνο θα την επιβεβαιώσει.

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο Σήφη
Θέλω νά ρωτήσω γιατί δέν έχω καταλάβει κάτι μέ αυτόν τόν χωροστάτη ,γιά νά δείξει τήν απόλυτα οριζόντια καί κάθετη γραμμή στό τοίχο,δέν πρέπει νά αλφαδιαστεί ο χωροστάτης ? αν τόν τοποθετήσης μέ μιά μικρή κλίση γωνίας π.χ 5-10 μοιρες αλφαδιάζει ολόισια στόν τοίχο αυτόματα ?

Γιατί έχω δεί το αλφάδι τής Bosch

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6453

Πού αυτό το καταλαβαίνω πρώτα αλφαδιάζει ο χρήστης μέ τό μάτι πού έχει μέ τό διάκενο τού νερού γιά να δείξει το λειζερ ευθεία στόν τοίχο.Το Quigo II πώς αλφαδιάζει ίσια κάθετα-οριζόντια χωρίς μάτι ?

Απλά το τοποθετείς κάπου, σχεδόν κατακόρυφο, και αυτό αλφαδιάζει εντός κάποιας γωνίας. Αν ξεπεράσεις την γωνία, ανάβει ένα κόκκινο led στο πάνω μέρος.
Από ότι καταλαβαίνω το λέιζερ που έχει το εσωτερικό κρέμεται από το πάνω μέρος. Αν το κουνήσεις ελαφρά ο σταυρός που προβάλει ταλαντώνεται, και μετά από λίγο ισορροπεί κατακόρυφα.

Το αλφάδι είναι διαφορετικό. Το τοποθετείς εσύ (με βάση τις φυσαλίδες στα υγρά) και απλά προβάλει μια γραμμή.

Απλά το τοποθετείς κάπου, σχεδόν κατακόρυφο, και αυτό αλφαδιάζει εντός κάποιας γωνίας. Αν ξεπεράσεις την γωνία, ανάβει ένα κόκκινο led στο πάνω μέρος.
Από ότι καταλαβαίνω το λέιζερ που έχει το εσωτερικό κρέμεται από το πάνω μέρος. Αν το κουνήσεις ελαφρά ο σταυρός που προβάλει ταλαντώνεται, και μετά από λίγο ισορροπεί κατακόρυφα.

Το αλφάδι είναι διαφορετικό. Το τοποθετείς εσύ (με βάση τις φυσαλίδες στα υγρά) και απλά προβάλει μια γραμμή.

ακριβως ετσι... χρισημοτατο εργαλειο...το quigo II αν θυμαμαι καλα εχει εμβελεια 7 μετρα αντις 5 του 1.. οτι πρεπει για Indoor δουλειες..εν τω μεταξυ το clamp που ερχεται μαζι του ειναι πολυ πολυ βολικο.

Βγήκε Quigo II; Τι διαφορές έχει από το παλιό;

Από ότι καταλαβαίνω και το δικό μου Quigo II είναι, και ας το έχω 2-3 χρόνια ήδη. Δεν βγήκε κάτι νεότερο (και το ίδιο το εργαλείο δεν αναφέρει κάτι).
Βρήκα αυτή την εικόνα, αλλά δεν ξέρω πότε είχε κυκλοφορήσει.
bosch-quigo-1.jpg

Καλορίζικο Νεκτάριε καί καλοδούλευτο ,πώς καί δέν πήρες το αδελφάκι του τό Τ 435 πού έχει λίγο μεγαλύτερη λάμα,καί είναι καί 2 ιππους έναντι 1,3 ίππους τό δικό σου,μέ τήν ίδια τιμή.
Βλέπω καί το ΜΧ14 τής oregon έχει νά πέσει πολυ καθάρισμα από ότι βλέπω .

Βασίλη είναι λάδι μίξης γιά δίχρονους κινητήρες

To mx14 ειναι καθαριστικο της oregon. Το ls ειναι λαδι μιξης με το καυσιμο, τα διχρονα θελουν και καδι στη βενζινη με σχεση 1:50 για τα επωνυμα/ της εταιριας, και 1:33 για οποιοδηποτε λαδι κινητηρα.
Το vegeoil ειναι βιολογικο λαδι αλυσιδας.

Δεν πηρα το 435 διοτι ειναι made in China και βγαζει θεματα απο οτι ειπε ο μαστορας. Το συγκεριμενο ειναι made in japan.