Καλορίζικο καί καλοδούλευτο Σήφη
Θέλω νά ρωτήσω γιατί δέν έχω καταλάβει κάτι μέ αυτόν τόν χωροστάτη ,γιά νά δείξει τήν απόλυτα οριζόντια καί κάθετη γραμμή στό τοίχο,δέν πρέπει νά αλφαδιαστεί ο χωροστάτης ? αν τόν τοποθετήσης μέ μιά μικρή κλίση γωνίας π.χ 5-10 μοιρες αλφαδιάζει ολόισια στόν τοίχο αυτόματα ?
Γιατί έχω δεί το αλφάδι τής Bosch
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6453
Πού αυτό το καταλαβαίνω πρώτα αλφαδιάζει ο χρήστης μέ τό μάτι πού έχει μέ τό διάκενο τού νερού γιά να δείξει το λειζερ ευθεία στόν τοίχο.Το Quigo II πώς αλφαδιάζει ίσια κάθετα-οριζόντια χωρίς μάτι ?
Απλά το τοποθετείς κάπου, σχεδόν κατακόρυφο, και αυτό αλφαδιάζει εντός κάποιας γωνίας. Αν ξεπεράσεις την γωνία, ανάβει ένα κόκκινο led στο πάνω μέρος.
Από ότι καταλαβαίνω το λέιζερ που έχει το εσωτερικό κρέμεται από το πάνω μέρος. Αν το κουνήσεις ελαφρά ο σταυρός που προβάλει ταλαντώνεται, και μετά από λίγο ισορροπεί κατακόρυφα.
Το αλφάδι είναι διαφορετικό. Το τοποθετείς εσύ (με βάση τις φυσαλίδες στα υγρά) και απλά προβάλει μια γραμμή.
Βγήκε Quigo II; Τι διαφορές έχει από το παλιό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.