Tι παραλάβαμε σήμερα..

,πώς καί δέν πήρες το αδελφάκι του τό Τ 435 πού έχει λίγο μεγαλύτερη λάμα,καί είναι καί 2 ιππους έναντι 1,3 ίππους τό δικό σου,μέ τήν ίδια τιμή.
Φιλε μου για κλαδευτικο , 1.3 πολυςτροφα αλογα ειναι σουπερρρ. Θες μικρο βαρος και ευστροφια-νευρο.. Δε χρειαζεσαι ουτε λαμα μεγαλη ουτε τιποτα..:ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοφαγωμενο Νεκταριε!!

Παρε κ κανα δυο αλυσιδες να χεις καβατζα..

Καλορίζικο Νεκτάριε.

Ναι αλλά δεν είπες ποιος έκανε τα διαδικαστικά για να το πάρεις με τέτοιο πακέτο....

Φίλε Σήφη μερικές φορές πάνω στό δέντρο υπάρχουν στιγμές πού εκτός από κλάδεμα χρειάζεται νά κοψει κανείς καί κάποιο μικρο κορμό,εκεί χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη λάμα από 25 cm καί λίγο περισσότερη ιπποδύναμη (γιατί νά τού λείψουν εκείνη τήν ώρα),όσο γιά τα κιλά 400 γραμμάρια παραπάνω είναι τό Τ 435.
Βέβαια άν σίγουρα κάποιος τό χρειάζεται μόνο γιά μικροκλάδεματα είναι μιά χαρά.

μαστορη μου αν δεις τι εχω κοψει με το stihl 150 tc-e Που χω...20cm κορμο τον εχει για πλακα... και πιστεψε με αν κλαδευεις ελιες ολη μερα, 400 γραμμαρια κανουν μεγαλη διαφορα! :ADFADF1:
αν ΔΕΝ προκειται καποιος να κλαδευει ολη μερα αλλα περιστασιακα, σαφως και το μεγαλυτερο ειναι καλυτερη επιλογη.. αυτο σκεφτομουν και γω οταν πηρα το μικρακι stihl.. το 2 αλογων - 192 stihl ηταν φθηνοτερο κατα 80ευρω!..αλλα δε το χω μετανοιωσει ουτε στο παραμικρο...

Δηλωνω εντυπωσιασμενος. Εκανα κατι κλαδεματα σημερα, καθαρισα κατι πουρναρια και εκοψα ενα δεντρο, φτελια πρεπει να ηταν, με κορμο πανω απο εικοσι ποντους. Δεν μασησε μια! Ασε που για ξεκλαδισματα και καθαρισμα ειναι μανα με ενα χερι.
Μονο που βρηκα και σε ενα συρμα και σταματησε. Η αλυσιδα δεν ειδα ομως να εχει εμφανη φθορα.

[/COLOR]Παρε κ κανα δυο αλυσιδες να χεις καβατζα..

:Banane0:

Μολις συνηδιτοποιησεις την ευκολια του κλαδευτικου, πληρως, θα παθεις πλακα.... το επομενο θα ναι να βρεις σε πετρα οταν καθαριζεις τα κωλοριζια απο κατω χαμηλα σε κορμο..

ImageUploadedByTapatalk1446894638.700001.jpg
Αντικατεστησα επιτελους το powerfix που ειχα χρονια και μετα απο αρκετες χαλασμενες βιδες.

Καλορίζικο Νεκτάριε.

Ναι αλλά δεν είπες ποιος έκανε τα διαδικαστικά για να το πάρεις με τέτοιο πακέτο....
You!

Θα παρω αλυσιδες καβαντζα, δεν πρεπει να ειναι ακριβες λογω μεγεθους, θα ειναι?

Μεγεια τα αλλεν, τοσο χαλια τα του lidl?

Δυστυχώς άργησα να το συνειδητοποιήσω. Το μέταλλο είναι η μέρα με τη νύχτα όπως και η εφαρμογή στο κεφάλι. Όταν δεν έχει καλή εφαρμογή απλώς χαλάς τη βίδα. Άλλη μια αγορά από lidl που μετάνιωσα.

Τα εχω και γω τα powerfix, εδω και χρονια αλλα δεν ειχα καποιο θεμα. Αλλωστε τα χρησιμοποιω οχι πολυ συχνα. Απλα εχει διαλυθει η θηκη τους, δεν ηταν αλλωστε και η καλυτερη λυση στηριξης, διευθετησης και τα εχω χυμα.
Τι αλλο δεν σε ικανοποιησε? κανε μια μικρη απαριθμηση με σχολια.

Αν θες και εχεις ορεξη ανοιξε ενα θεμα νεο με τιτλο " εργαλεια που δεν μας ικανοποιησαν η δεν αξιζαν τα χρηματα τους"

Το μεταλο είναι πιο μαλακό από ότι πρέπει και η εξαγωνικη μύτη αρχίζει να χάνει τις ακμές της. Επίσης επειδή δεν εφαρμόζει πολύ καλά αρχίζει να γυρίζει μέσα στο κεφάλι της βίδας χαλώντας και τις ακμές της καθιστώντας την άχρηστη.
Η θήκη στο δικό μου δεν έχει πάθει τίποτα παρόλο που την χρησιμοποιώ πολύ συχνά.
Ένα άλλο σημείο που διαφέρει με το wiha είναι η άλλη άκρη του Άλεν η οποία είναι όταν βιδώνεις υπό γωνία. Στο wiha καταλαβαίνεις ότι πιάνει σε πολλές γωνιές ενώ με το power fix πρέπει να έχεις αρκετή τύχη.

You!

Θα παρω αλυσιδες καβαντζα, δεν πρεπει να ειναι ακριβες λογω μεγεθους, θα ειναι?

Μεγεια τα αλλεν, τοσο χαλια τα του lidl?

Γύρω στο 10άρικο θα κοστίζουν λογικά...
Μία για καβάτζα είναι must.

Δηλωνω εντυπωσιασμενος. Εκανα κατι κλαδεματα σημερα, καθαρισα κατι πουρναρια και εκοψα ενα δεντρο, φτελια πρεπει να ηταν, με κορμο πανω απο εικοσι ποντους. Δεν μασησε μια! Ασε που για ξεκλαδισματα και καθαρισμα ειναι μανα με ενα χερι.
Μονο που βρηκα και σε ενα συρμα και σταματησε. Η αλυσιδα δεν ειδα ομως να εχει εμφανη φθορα.

Θα σε "φαει" ο δασολογος, εκοψες δεντρο χωρις να το "στρωσεις" πρωτα ;

Μου σκιαζε μια ελια, ασε που ηταν διπλα σε κολωνα και ηταν επικυνδυνο για τα καλωδια να κανει ζημια. Δεν με ειδε κανεις...