vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,218
Καλοδουλευτα παιδια τα καινουργια εργαλεια .
δημητρη πολυ proxxon βλεπω σε κολλησε ο μιχαλης χεχε!!
δημητρη πολυ proxxon βλεπω σε κολλησε ο μιχαλης χεχε!!
Στα καρυδάκια τής proxon (πήρα τήν μικρή σειρά μέ 1/4 καστάνια γιατί είχα κάτι παλιά πού τά είχαν φάει τα ψωμιά τους) έχω ένα ερώτημα,μπορώ να βγάλω τό καρυδάκι από τήν καστάνια καί χωρίς νά πιέσω τό κόκκινο μπουτόν,απλά μέ τό κόκκινο μπουτόν βγαίνει πολύ εύκολα,έχει πρόβλημα η καστάνια η είναι φυσιολογικό ? Γιατί νόμιζα ότι δέν θά έβγαινε το καρυδάκι άν δέν πατηθεί τό κόκκινο μπουτόν.
http://jenwoodhouse.com/wp-content/uploads/2012/08/base_built.jpg
για τετοιε ενωσεις ειναι χρησιμο!Επομενος στοχος ειναι το σετ για τις καβιλιες!
Στα καρυδάκια τής proxon (πήρα τήν μικρή σειρά μέ 1/4 καστάνια γιατί είχα κάτι παλιά πού τά είχαν φάει τα ψωμιά τους) έχω ένα ερώτημα,μπορώ να βγάλω τό καρυδάκι από τήν καστάνια καί χωρίς νά πιέσω τό κόκκινο μπουτόν,απλά μέ τό κόκκινο μπουτόν βγαίνει πολύ εύκολα,έχει πρόβλημα η καστάνια η είναι φυσιολογικό ? Γιατί νόμιζα ότι δέν θά έβγαινε το καρυδάκι άν δέν πατηθεί τό κόκκινο μπουτόν.
Επειδή το αναφέρατε πολλοί, πήγα τελικά και τσέκαρα την καστάνια. Τελικά κλειδώνει και δεν βγαίνει/μπαίνει το καρυδάκι. Έχει όντως ένα μια σφαιρική μπίλια στο πλάι για να ασφαλίζει, αλλά δεν μπορώ να βάλω/βγάλω το καρυδάκι χωρίς να πατήσω το κουμπί.
Θυμόμουν λάθος τελικά, παρότι το χρησιμοποίησα προχτές.
Δηλαδή τελικά η δικιά μου έχει πρόβλημα από οτι κατάλαβα θά τήν πάω πίσω,μόλις πατάω το κουμπι πέφτει το καρυδάκι ,αν δέν πατήσω τό κουμπί τότε βγαίνει το καρυδάκι αλλά με κάποια δύναμη,μήπως δέν τό τραβάτε μέ δύναμη τό καρυδάκι (οχι με τρομερή δύναμη αλλά λίγο περισσότερο από τίς κλασικές καστάνιες)
Δεν πρέπει να βγαίνει το καρυδάκι χωρίς το πάτημα του button σε καμία περίπτωση. Το πιο πιθανό είναι κολλάει το μπιλάκι που έχει εκεί και ασφαλίζει (...συμβαίνει αν έχει μείνει πολύ καιρό στο ράφι). Πριν την πας πίσω ως ελαττωματική δοκίμασε να λιπάνεις και να δουλέψεις λίγο το σημείο και την μπίλια αν δεις πως κολλάει που είναι και το πιο πιθανό.
Δηλαδή τελικά η δικιά μου έχει πρόβλημα από οτι κατάλαβα θά τήν πάω πίσω,μόλις πατάω το κουμπι πέφτει το καρυδάκι ,αν δέν πατήσω τό κουμπί τότε βγαίνει το καρυδάκι αλλά με κάποια δύναμη,μήπως δέν τό τραβάτε μέ δύναμη τό καρυδάκι (οχι με τρομερή δύναμη αλλά λίγο περισσότερο από τίς κλασικές καστάνιες)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.