Την έχω κι εγώ στο μάτι αυτή την τσιμπίδα αλλά σε μαύρο (81 11 250). Πόσο την πήρες και από πού; Στο σκρουτζ δεν τη βλέπω.
Από αγγλία μου το έφερε ένας φίλος. Στοίχισε ή 40Ε ή 40λίρες...δεν θυμάμαι.
Την έχω κι εγώ στο μάτι αυτή την τσιμπίδα αλλά σε μαύρο (81 11 250). Πόσο την πήρες και από πού; Στο σκρουτζ δεν τη βλέπω.
εγω είχα στο μυαλό μου κατι λιγότερο επώνυμο και φτηνότερο απο αυτο...Κάνε ένα κλικ να σου φύγει η περιέργεια για την ευελιξία του μηχανήματος σε σχέση με τους ξυλότορνους ...
=> ΤΟΡΝΟΣ
Από αγγλία μου το έφερε ένας φίλος. Στοίχισε ή 40Ε ή 40λίρες...δεν θυμάμαι.
Της πλάκας Κυριάκο....το ένα διαλύθηκε κατα την χρήση. Νομίζω ότι είχα πάρει και για τον Ευγένιο ένα σετ. Και ήταν και λίγο μεγαλύτερα.Νίκο το λιντλ είχε ένα σετ με τέτοια τσιμπιδα!!!!

Ετσι εχω και εγω την εντυπωση πως λειτουργει.
Νικο και οι παντοφλες απο το λιντλ ειναι?
εχει και μεγαλύτερα l box. Το συγκεκριμένο το δίνουν σε 18v εργαλεία ή σε 10.8v που δεν χωράνε στο μικρό, οπως το μικρό δισκοπριονο.Μεγειες!!!!!!
Γιατί είναι τόσο μεγάλο σε βάθος το lboxx; (Το GDR που αγόρασα έρχεται σε ρηχότερο lboxx)
Παραλαβή από Χιούστον Service χθες.
Σκαπτικό δράπανο και μπαταρία από αντικατάσταση με καινούρια λόγω βλάβης.
Η μπαταρία μετά από 5 μήνες χρήσης τα έφτυσε και μου έστειλαν άλλη εντελώς δωρεάν.
Το σκαπτικό δράπανο με λίγες ώρες χρήσης μάγκωσε ο διακόπτης αλλαγής εργασίας, μου ζήτησαν να βγάλω από μέσα όλα τα παρελκόμενα και να το στείλω σκέτο με την βαλίτσα του και μέσα σε μία εβδομάδα έχω αυτό που βλέπετε (σφραγισμένο με το τσέρκι του) το οποίο περιλαμβάνει και όλα τα παρελκόμενα που αφαίρεσα εγώ (τσοκ κρεμαγιέρας, τρυπάνια και καλέμια).
Δεν έχω παρά να δώσω συγχαρητήρια στην Χιούστον service για την απίστευτα καλή εξυπηρέτηση και φυσικά στο ίδιο το Lidl (είναι η δεύτερη φορά που στέλνω στο service).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.