Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παιδια τονιζει οτι ειναι μηχανων γρασσος, λιθιου, στα υπ¨οψιν και δειτε τι λενε και οι αλλες εταιριες δραπανων

Επενδυσα σημερα σε ενα κονταροπριονο

photoupload
Ωραια η ευκολια να κοβεις απο χαμηλα, κλαδια που βρισκονται ψηλα. Δεν βολευει παντα, αλλα γλυτωνεις μερικες φορες απο τη φασαρια με σκαλες κ σκαρφαλωματα.

Το βιντεο με το γρασσαρισμα του θαλαμου συμπιεσης στο κρουστικο ειναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.
1.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΡΑΣΣΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΕΥΠΤΟΡΕΥΣΤΟΣ
2.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΡΑΣΣΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ

Καλοδούλευτο τό πριόνι,εφόσον επένδυσες σέ πριόνι,επένδυσε καί σέ κλαδευτήρι μέ σχοινί πού εφαρμοζουν σέ κοντάρι (είναι πολύ χρήσιμα οταν θές να κόψεις ένα λεπτό κλαρί ψηλά σέ διάμετρο 1 - 3,5 cm που τό πριόνι δέν μπορεί νά τό κόψει γιατι το κλαρί είναι λεπτό καί πάει πέρα δώθε) ,η παρακάτω φωτό είναι από πριόνι Gardena πού μπαίνει σέ κοντάρι 4 μέτρα τής Gardena καί η δεύτερη είναι 2 κλαδευτήρια μέ σχοινί,ένα απλό by-pass,και ένα ακμονοειδές anvil (έχει και 2 τροχαλίες γιά τριπλή κίνηση καί πιό εύκολο κόψιμο) γιά πιό χοντρά και ξερά κλαδιά προσαρμοσμένα σέ 2 κοντάρια 4 μετρα τής Gardena.

kladey10.jpg

klayde10.jpg

Last edited:
Το εχω στο προγραμμα και αυτο, απλα δεν εχω καποια εφαρμογη για λεπτα κλαδια σε μεγαλο υψος. Πρωτα πρεπει να επενδυσω σε κλαδευτηρι χειρος.

Το βιντεο με το γρασσαρισμα του θαλαμου συμπιεσης στο κρουστικο ειναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.
1.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΡΑΣΣΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΕΥΠΤΟΡΕΥΣΤΟΣ
2.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΡΑΣΣΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ

Φιλε μου μπορεις να εξηγησεις πιο εκτενα τι εννοεις, και να δωσεις παραδειγματα γρασου, ποσοτητας κλπ για εμας , η τουλαχιστον εμενα που ειμαι ασχετος, αλλα μην παρω και τον διαβολακο στο λαιμο μου...
επισης, στο βιντεο αναφερεται σε αλλα τρυπανια που στις οδηγιες τους λενε απλα ανα 5 η 6 ωρες λειτουργιας, να ΕΛΕΧΘΕΙ για τον γρασσο το εργαλεια και να προστεθει γρασσος για να ειναι ορατος.... δες το τελος του βιντεο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης μοντερατορ, δεν αξιζει να τα βαλουμε αυτα σε ενα νημα με τιτλο συντηρηση ηλεκτρομηχανικων εργαλειων- εργαλειων γενικαΝΎ

Last edited:
Φίλε Χελωνάκια εχουμε το θέμα "φροντίζουμε τα εργαλεία μας " .

Αν αλλάζαμε και τον τίτλο να ειναι πιο συγκεκριμένος θα ηταν οτι έπρεπε.

Για πειτε μου, απο Ελλαδα, καμια καλη λαβη για μυτες ; -αυτη η beta ειναι vde μονωμενη, αλλα θελω και δυο λαβες ποιο conpact λιγο.. Επισης ποιοτικες μακρυες μυτες; Πχ pz2 ph2 κ κοινα νουμερα.. Εστω κ ακριβα..

Τελικά παρήγγειλα και παρέλαβα αυτόν τον ανιχνευτή μετάλλων/καλωδίων για τον οποίο διάβασα πολύ καλύτερες κριτικές σε σχέση με τον Bosch GMS120. Πρώτη εντύπωση θετική αλλά θέλει "διάβασμα" για σωστές μετρήσεις.

Mεγειες αλλα που τις ειδες τι καλες κριτικες ;Aπο τις 25 οι μισες σχεδον ειναι κατω απο 3

http://www.amazon.de/Skil-F0150550AA-Detektor-0550-AA/product-reviews/B000NLWYO6

Δεν επαιρνες καλυτερα την κλασσικη δυναμη και απλος,τον Bosch PMD 7 που απο τις 162 κριτικες κατω απο 2 ειναι μονο οι 22

http://www.amazon.co.uk/Bosch-PMD-7-Digital-Detector/dp/B00FZN5EH6