vagos08
AVClub Enthusiast
- 29 May 2010
- 1,082
Φιλε αντωνη η σκουπα για σταχτη και μικρα καρβουνακια ειναι πολυ καλη και ειδικα με την προσθηκη φιλτρου καλτσας που εχει το μοτερ-φιλτρο δεν λερωνεται σχεδον καθολου.βεβαια εγω την εχω για πελλετ που εχει ελαχιστη σταχτη αλλα και για τζακι δεν νομιζω να εχεις θεμα.
Αντωνη τιποτα δεν πρεπει να βαλεις .το ασπρο φιλτρο κανει την δουλεια του t shirt.
Αυτα βγήκαν καλα; Δεν βλεπω πολλα τέτοια να κυκλοφορούν![]()
Χαχα, πως να κυκλοφορούν όταν κοστίζουν 700 + ευρώ?
Πλάκα κάνω να ξέρετε, ενός φίλου επαγγελματία είναι αλλά θα μου το δώσει για το δουλέψω!!! Θα σας πω εντυπώσεις!
Τι να σου πω... Εμεις λεμε να παρουμε κανενα makita ή μπλε bosch και να λεμε οτι εχουμε επαγγελματικο εργαλειο και απο επαγγελματιες ακουω για festool και Hilti. Δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου για να ξερω τι διαφορα εχουν. Εδω μια πλανη της festool που κοιτουσα εχε 600 και 200 η βαση για να την βαζεις αναποδα στον παγκο.... Ξερω παντως πως η festool εχει "φανατικους" και πιστευω οτι καποια πραγματα τα αντιγραφουν οι αλλες εταιρειες.Δηλαδη ρε μαστορες τι παραπανω κανει αυτο;Ειλικρινης απορια ειναι..
Δηλαδη ρε μαστορες τι παραπανω κανει αυτο;Ειλικρινης απορια ειναι..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.