Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χεχεχεχε, εχουν στην Σαμο τετοια Μπαμπη???????????

Μολις πριν λιγο τραβηξα την κοκκινη κορδελλα!!!!!!!!!!!

Πηρα τα καθαριστικα μου και το μικρο κομπρεσσερακι και ετοιμο!!!!

Ανεβαζω φωτογραφιες!!!!

Και για να μην σας παιδευω αλλο ιδου:

VALEX SV4000E

http://www.valex.it/webvalex/prodotti.nsf/WebScheda/I1410219001?OpenDocument

DSC_1507.jpg

Και φυσικα ο χρονος που χρειαστηκε να φτιαξω το πρωτο bulk carrier ηταν 4 λεπτα!!!

DSC_1511.jpg

Ρε προδότη!!!!! Ρε ρουφιάνε!!! Με πούλησες; :grandpa:

Αντε, καλοδούλευτο το εργαλείο κι όταν βρείς λίγο χρόνο βάψτο κίτρινο... :flipout:

Καλοριζικο κυριακο. Εγω το φανταστηκα, αλλα το κουρι μου φανηκε μικρο.
Και το καραβι πολυ ωραιο!

Ας ειναι καλα ο Σιφης απο την Σαμο!!!!!!!

Το ειχε το κοκκινακι και καθοταν οποτε το αμπαλαρισε και μου το εστειλε σε ενα ποσοστο της αξιας του και μαλιστα και με φιογκο οπως του ζητησα!!!!!!!!

Αψογος!

Τωρα ειμαι στο ψαξιμο για λαμακια!

Σιφαλιοοοοοοοοοοοο ειχε αν θυμασαι και τους ανταπτορες για να παιρνει ακεφαλες λαμες?????????

Οχ μαεστρο.. Ενα πλαστικο προστατευτικο ειχε μονο, που μου σπαγε τα νευρα και το βγαλα την πρωτη μερα...
Λαμες θα βρεθς ευκολα..ισως να χω κιολας καπου... Αμα τις βρω θα στις στειλω... Καλοφαγωτο ρε!! Αμαρτια να καθεται!

Καλορίζικο Κυριάκο καί καλές κατασκευές,αυτά τά εργαλεία κοπής όπως καί το SCHEPPACH - SD1600 μοιάζουν σάν κλώνοι

Να σαι καλα Δημητρη και ευχαριστω ολα τα παιδια για τις ευχες!

Πραγματικα Einhell Boston Scheppach Parkside Valex ειναι αδερφακια με αλλο χρωματισμο απλα!

Παντως ειναι ενα εργαλειο που απο το καλοκαιρι ηθελα να προσθεσω στο οπλοστασιο μου!

Στο σωστο χρωμα οι αγορες σας!!!

Νικο αυτο το DEWALT ειχα προτεινει να το αγορασει ενας φιλος και πραγματι το εκανε και εχει μεινει πολυ ευχριστημενος!!!

Νικο για δοκιμασε να δουμε με την σκονη τι κανει!!!

Δοκίμασα του φίλου μου. Στην πραγματικότητα δεν έχει σκούπα που να ρουφάει σκόνη αλλά δημιουργεί κενό αέρος και κολλάει το μαραφέτι στον τοίχο και η σκόνη από το τρύπημα πέφτει μέσα.
Θέλει αρκετή δύναμη για να ξεκολλήσει έπειτα. Θα το δοκιμάσω με πραγματικό τεστ και θα τραβήξω και βίντεο... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

απο που και ποσο αν επιτρεπεται?
ειχα δει κατι αντιστοιχο ´ή παρομοιο στα praktiker 30 euro.

Μου βγήκε 18.5 ευρώ από τον τοπικό αντιπρόσωπο Karcher.
Αν θες μπορώ να σου στείλω ένα (τα μεταφορικά είναι 1.5 ευρώ αν κάνεις κατάθεση) οπότε βγαίνει ακριβώς ένα 20άρικο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να σαι καλα Δημητρη και ευχαριστω ολα τα παιδια για τις ευχες!

Πραγματικα Einhell Boston Scheppach Parkside Valex ειναι αδερφακια με αλλο χρωματισμο απλα!

Παντως ειναι ενα εργαλειο που απο το καλοκαιρι ηθελα να προσθεσω στο οπλοστασιο μου!

Καλορίζικο σύντροφε!!! Καλές κοπές και με προσοχή να έχεις!