Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραία πράγματα Κυριάκο ! Ζαχαρωνω μια καιρο αλλα....ας όψεται ενα παγκοπριονο της Delta που μου κλείνει το μάτι...

Ηλία για πες λεπτομέρειες στο αντίστοιχο θέμα, γιατί τα Delta τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση απ'ό,τι έχω δει...

Ηλία για πες λεπτομέρειες στο αντίστοιχο θέμα, γιατί τα Delta τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση απ'ό,τι έχω δει...

Τι λεπτομερειες να πω... 12 ιντσες δίσκος , 1,5 hp μοτέρ , T fence ... Για μια ζωη...
Το εχει ενας χοντρεμπορας-κατασκευαστής συνθετικης ξυλειας στην Θήβα και το παζαρευω... Ερωτας με την πρώτη ματια...χαχαχα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να φτιάξετε συνάδελφοι!!!!
Τι μαστορια είστε???

Ότι , όπως και να το φτιάξουμε δεν μπορεί να φτάσει τις δυνατότητες , την ταχυτητα μετρησεων και την ακρίβεια ενός επώνυμου καλού , τα έχουμε πει φιλαρακιιιι ..!

Last edited:
Κάτι τέτοιο Νικόλα , αυτο πρέπει να ειναι πιο καινούργιο μοντέλο και λιγο πιο μεγάλο τραπέζι .

Αυτο θελει ενα διαμέρισμα για να το βάλεις... :)

"Ολοι οι καλοί χωράνε" λέει ο λαός Νικόλα !
35-40 τμ το νέο εργαστήριο , μου φαίνεται άδειο..χαχα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτό μάλιστα, είναι εργαλείο.

Ειναι Παναγιώτη έρωτας...

Ρε Ηλία... Τι είναι αυτό ρε παληκάρι; Leopard; :grinning-smiley-043
Και μιλάμε κι εμείς, τα γατάκια για εργαλεία... Είναι σα να παίζει ο λύκος με τ´αρνί, γκόλ απ´ τα αποδυτήρια.

Σου εύχομαι ολόψυχα να τα βρείτε στο οικονομικό και να το αποκτήσεις το εργαλείο. Φοβερό, αν το έπαιρνα εγώ το πρώτο μήνα θα κοιμόμουνα πάνω.... :flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φοβερό, αν το έπαιρνα εγώ το πρώτο μήνα θα κοιμόμουνα πάνω.... :flipout:

Να είσαι καλά ρε Μπάμπη ...με έκανες και γέλασα .... πετυχημένο !!!! :worshippy::flipout::flipout:

Πηγα σημερα μια βολτα Leroy αεροδρομιο να αγορασω ενα σετ λαμακια για το κοκκινακι αλλα δεν ειχε και ετσι πηρα ενα σετ της Moto saw Dremmel.....
Δυστυχως ομως δεν κανουν καθως ειναι πιο κοντες....

Παρελαβα και εγω το κρουστικο μου σημερα!

Ανυπομονω να του κουμπωσω μπαταρια και να το δοκιμασω!!!!!!!

Dewalt DCF826

DSC_1556.jpg

Πρεπει να ειναι πολυυυυυυ δυνατο!!Καλοδουλευτο κυριακο!Και εγω αντι να αγοραζω πουλαω για οχι καλους λογου δυστηχως(πανε στον τομεα της υγειας)!!