Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτος ειναι ο κυριος λογος που πουλαω το bosch οπως και και κατι τεχνολογικα εκτος φορουμ.Εχω δωσει σε γιατρους σχεδον 2000 (τα οποια θα ειχα ενα εργαστηριο σουπερ!!) αλλα τελος καλα ολα καλα!!Η αποθεραπεια με εχει φαει οικονομικα.Αλλα απο τον αλλο μηνα θα επανερθω δυναμικα στο "τι παραλαβαμε σημερα"..

Βαγγέλη περαστικά ό,τι και να είναι. Δε θέλω να υπολογίσω καν πόσα έχουν φύγει σε γιατρούς και νοσοκομεία, προτιμώ να τα ξεχνώ και να προχωράω μπροστά.

Στείλε μου για αυτό που λέγαμε, να κανονίσουμε!

Περαστικα Βαγγελη!
Ξερω απο νοσοκομεια
, απο το 2008 μεχρι πριν λιγα χρονια τα ειχα μαθει απο τη καλη και απο την αναποδη.

Λοιπον επι των παραλαβων

free image host

Ομορφη, ελαφρια και μικρη.
Χωρεσε ολα οσα ηθελα εκτος απο μια μικρη συρταριερα. Θα την ηθελα λιγο μεγαλυτερη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Made in china...

Απομίμηση πήρες; είπες....
Εγω τι πήρα τότες σήμερον...

20151214_110953.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και από εμένα.

Καλορίζικα παίδες.

Απομίμηση πήρες, το σωστό είναι Fuckom αν δεν κάνω λάθος!!!

Νικόλα το παρα....μπιπ-μπιπ...

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα παιδιά
Βαγγέλη περαστικά νά είναι εύχομαι,πάνω από όλα υγεία

Ευχαριστώ φίλε Κυριάκο,καί μπράβο σου γιά τήν ομαδική αγορά,πού χρειάζεται κόπο-χρόνο-ευθύνη,καλοδούλευτα τά εργαλεία στούς συναδέλφους.

Καλοριζικη η πραματεια παιδες !!!

Κυριακο καλοριζικος και ο κιτρινος παλμικος δαιμονας!! Προσεχε μη σου παρει κανα χερι με τετοιο εργαλειο, εχει αχαλινωτη ροπη!!

Δημητρη πως βλεπεις το πιστολακι σε μελαμινη?

Μιά χαρά φίλε Μιχάλη,πολύ καλό καί χρήσιμο δέν καταλαβαίνει τίποτα στήν μελαμίνη,δίχαλο 8 καί 14 mm πού δοκίμασα καί 15 mm καρφί,έχει καί ποτενσιόμετρο πού ρυθμίζει τήν κρούση,αλλά τό είχα στήν μέση καί τά έβαζε τα δίχαλα καί τά καρφιά μέσα καί στό ξύλο καί στήν μελαμίνη.
Μερικά δίχαλα στήν μελαμίνη δέν έχουν μπεί μέσα τελείως λόγο πού τό είχα στήν χαμηλή κρούση δοκιμάζοντας το,όταν τό πήγα στήν μέση τό ποτενσιόμετρο τά έβαλε τελείως μέσα στήν μελαμίνη.

Το συγκρεκριμένο tacker της skil είναι το μόνο (απόσο ξέρω ) στην entry lvl κατηγορία που ρυθμίζει την ένταση της κρούσης .Αλλιώς πας σε Bosch κοντά στα 100 ευρώ . Εντύπωση κάνει ότι δεν υπάρχει tacker της Bosch από την μπλέ σειρά . Γενικά , χρήσιμα μηχανήματα , αλλά με χαμηλή κινητικότητα πωλήσεων , παραγνωρισμένα . Μπράβο στη skil , που σκέφτεται και τον ερασιτέχνη .

Yπάρχουν καί άλλα ηλεκτρικά καρφωτικά στήν entry κατηγορία π.χ Einhell-Stanley-Ribimex κ.τ.λ
Αυτό μέ τήν Bosch πού δέν έχει βγάλει μπλέ σειρά ηλεκτρικό καρφωτικό (γιατί μέ μπαταρία έχει μπλέ σειρά η Bosch καρφωτικό) τό σκέφτηκα καί εγώ,ενώ έχει η Metabo-makita

Καλοδουλευτο Δημήτρη!!!!!

Η δική μας σημερινή παραλαβή!!!!!

DSC_1561.jpg

Αυτες ειναι παραλαβές...
Αν βλέπω σωστα τα δικά μου ειναι στην μέση περίπου της φωτογραφίας...???

Ξανα ευχαριστώ...για όλη τον συντονισμό και το παιδεμα να πας να τα πάρεις...