Δλδ λες Μιχάλη να έχει κάποιος μόνο ένα δραπανοειδεςτης σειράς G 10,8...
Πάει χάλασε ο κόσμος....
Μιχάλη μήπως έχεις πυρετό???
Χαχαχαχα
Πάει χάλασε ο κόσμος....
Χαχαχαχα
Ωραίος ο Μιχάλης. Έχει όλα τα μπλε και δεν ξέρει τις λειτουργίες τους!!!
Γιάννη, το τελευταίο μήπως ήθελες να το γράψεις ανάποδα?
Δλδ λες Μιχάλη να έχει κάποιος μόνο ένα δραπανοειδεςτης σειράς G 10,8...
Πάει χάλασε ο κόσμος....
Χαχαχαχα

Nαι, το γνωριζω καλα για την σκανδαλη)
Γραφω ομως οτι το νεο μοντελο που πηραν τα παιδια εχει και επιπλεον 2 ταχυτητες, οπου μαζι με την προοδευτικη σκανδαλη κανει το τρυπημα/βιδωμα ακομα πιο ακριβες απο το παλαιοτερο δικο μου GDR.
Δηλαδη το φερνει πιο κοντα σε ενα κλασσικο δραπανοκατσαβιδο οπως το GSR που θελει να αγορασει ο Γιαννης. Η επικαλυψη που θα εχει αν αγορασει αυτα τα δυο εργαλεια θα ειναι μεγαλη. Αυτο ειναι το νοημα που θελω να περασω παραπανω.
Για την χρηση του παλμικου σε μπετο συμφωνω. Δεν ειναι κρουστικο. Ομως εχω ανοιξει πολλες φορες τρυπες σε μπετο με κανονικο δραπανο και καλο bit. Στην αναγκη, με υπομονη, ανετα ανοιγεις τρυπα σε μπετο με κλασσικο δραπανο.
Γιαυτο γραφω παραπανω οτι με ενα impact driver οπως το νεο GDR μπορεις να κανεις σχεδον ολα οσα μπορεις να κανεις με ενα GSR(κλασσικο)/GSB(κρουστικο), αλλα οχι το αντιθετο. Ιδιως στο βιδωμα λογω τεραστιας διαφορας στη ροπη.
Καλοριζικη η πραματεια παιδες !!!
Κυριακο καλοριζικος και ο κιτρινος παλμικος δαιμονας!! Προσεχε μη σου παρει κανα χερι με τετοιο εργαλειο, εχει αχαλινωτη ροπη!!
Δημητρη πως βλεπεις το πιστολακι σε μελαμινη?
Να είστε καλά βρε παιδιά, κάτι έμαθα και σημερα

Eχω παρατηρησει οτι οταν μαθαινω περισσοτερα για κατι που με ενδιαφερει, στο τελος μου στοιχιζει ακριβα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.