Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγαπούλα, την κουκούλα...

Κουκούλα για Rider, δώρο από τον αντιπρόσωπο για να σκεπάζω τα μηχανήματα μου!! :)

Καλορίζικη φίλε Νίκο,τήν καλύτερη δουλειά κάνεις,γεμίζουν σκόνη γιά πλάκα στό εργαστήριο

Σήμερα αγόρασα ένα φαλτσοκούτι Stanley αυτό πού έχει καί δυό πλαστικά πού μανταλώνουν το υπό κοπή ξύλο,όντως μεγάλη ευκολία αυτό.Τό βίδωσα επάνω σέ ένα κομμάτι MDF 16 mm,γιά νά είναι μεταφερόμενο καί πιό σταθερό.
Ο φίλος Ηλίας (Mr kenzo) ξέρει τόν λόγο τής αγοράς τού φαλτσοκουτίου :ernaehrung004:

faltso10.jpg

faltso11.jpg

Το μπλε το GSR το παλμικό τελοσπάντων, τι άλλο;

To μπλε το GDR το παλμικο μαλλον εννοεις, ετσι?

Γιατι υπαρχει και το μπλε το GSR αλλα δεν ειναι παλμικο, ειναι κανονικο. Yπαρχει βεβαια και το μπλε το GSB το κρουστικο :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημητρη, δεν κανει να μαθουμε και εμεις γιατι αγορασες το φαλτσοκουτι? :))

Kαλοριζικο!!

Ευχαριστώ Μιχάλη,λίαν προσεχώς θα κοινοποιηθή,απλά ο Ηλίας έδωσε οδηγίες πρός ναυτιλομένους,καί εγώ κάνω τόν ναυτίλο χά χά.

Ευχαριστώ Μιχάλη,λίαν προσεχώς θα κοινοποιηθή,απλά ο Ηλίας έδωσε οδηγίες πρός ναυτιλομένους,καί εγώ κάνω τόν ναυτίλο χά χά.

Βρε σύ Δημητρη δεν χρειαζόταν το φαλτσοκουτι αλλα καλο ειναι να ασχοληθείς με τα φάλτσα και για επόμενες κατασκευές .

Φίλε Ηλία λέω μιάς που θά τό κάνω νά τό κάνω πιό όμορφο,νά δούμε τί θά βγεί χά χά,καί όντως ήθελα νά ασχοληθώ μέ τά φάλτσα.

Αν και ξέρω ότι ο Μιχάλης το θεωρεί ότι χειρότερο κυκλοφορεί, έχω διαβάσει τις αρνητικές κριτικές, είναι υπερ-τιμημένο, τελικά το στερητικό σύνδρομο νίκησε... :flipout:

Να πω την αλήθεια, θα ήθελα βάθος τουλάχιστον 3 εκατοστά. Ούτε το skil έχει τόσο (είναι φθηνότερο όμως), αλλά με κέρδισε το βαλιτσάσκι.
(Είμαι της τάξης, τα θέλω όλα στην θηκούλα τους ταχτοποιημένα... :stupid:)

Αν και ξέρω ότι ο Μιχάλης το θεωρεί ότι χειρότερο κυκλοφορεί, έχω διαβάσει τις αρνητικές κριτικές, είναι υπερ-τιμημένο, τελικά το στερητικό σύνδρομο νίκησε... :flipout:

Να πω την αλήθεια, θα ήθελα βάθος τουλάχιστον 3 εκατοστά. Ούτε το skil έχει τόσο (είναι φθηνότερο όμως), αλλά με κέρδισε το βαλιτσάσκι.

Εγώ είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με αυτό. Το χρησιμοποιώ κατά κόρο, ακόμα και σαν δισκοπρίονο για κοπή ξύλων (αν και θέλει λίγο προσοχή να μην σου κάψει το ξύλο μια και είναι ιδιαίτερα πολύστροφο, πάνω από 15000 στροφες αν θυμαμαι καλά και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν εχει ρυθμιστή στροφών). Επίσης με αυτό το πλαστικό "Π" εξάρτημα μπορείς να διπλασιάσεις το βάθος κοπής (σε 2 κινήσεις βέβαια).

Καλορίζικο και πιστεύω θα το ευχαριστηθείς.

Ποιο ειναι το Σκιλ μαεστρο;

Καλορίζικα ! αυτά είναι πραγματικά αθάνατα!

Την εργαλειοθήκη αυτή την έχω 25 χρόνια από τα οποία τα 5 ήταν οικοδομής, φορτωμένη τίγκα, σχεδόν ασήκωτη, και δεν έχει πάθει τίποτα, ούτε καν ένα μικρό τζόγο, μία μικρή σκουριά κάπου....

τα κατσαβίδια και τα άλλεν τα έχω λιώσει με ελάχιστη φθορά

από κλειδιά εγώ είχα αγοράσει την σειρά που υπήρχε σε τυλιγμένη δερμάτινη θήκη από 1 σε γερμανικά, πολύγωνα και γερμανοπολύγωνα, οι πατέντες που έχουν και τα υλικά κατασκευής τους τα κάνουν άφθαρτα (βαριέμαι τώρα να βγάλω φώτο από αυτά, 25 χρόνια έχουν στην πλάτη τους).

και πάλι συγχαρητήρια για την αγορά σου.