Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Μάκη
Ωραίος και ο ψηφιακός παλμογράφος rigol ,αριστερά απο τόν παλμογράφο βλέπω ένα μετασχηματιστή κλειστού τύπου,νά υποθέσω τροφοδοτικό.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,
ο μετασχηματιστής είναι απομόνωσης 800va και έκανα μια ψιλοκατασκευή μ αυτόν για χρήση στις επισκευές μου.

Περιμένοντας να παραλάβω κάποιο εργαλείο που περίμενα κι αργούσε χτύπησα μερικά ψιλολοΐδια.
Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η γωνία και, αν και προορίζεται για σιδεράδες, την πήρα. Βαριά κατασκευή, γεροδεμένη.
Πήρα και το ανταλακτικό καπάκι του Makita που κόντεψε να γίνει φλαμπέ, όπως κι ένα ανταλακτικό ροδάκι-οδηγό λάμας σέγας που θα το χρησιμοποιήσω σε μια πατέντα που σκέφτομαι να κάνω στον πάγκο της Wolfcraft ώστε να χρησιμοποιώ τη σέγα, με μεγάλες λάμες, για ίσιες κοπές μεγάλης διατομής, σχεδόν σαν πριονοκορδέλα.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    170.9 KB · Views: 191
Λίγο έλειψε να χτυπήσω κι ένα μικρό παχυμετράκι για λεπτοδουλιές... :flipout:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    94 KB · Views: 185
  • image.jpg
    image.jpg
    77.9 KB · Views: 181
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Μπάμπη,τήν γωνία πού τήν βρήκες καί πόσο ?

Ευχαριστώ πολύ βρε... Τη γωνιά γύρω στα 20 σε μαγαζί κοντά στην Καβάλας. Αν σ´ ενδιαφέρει να σου στείλω PM με ακριβή στοιχεία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΟ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!
Εεεεεεε!!!!
Που πας????
Άνοιξε το κουτί θα σκάσει εκεί μέσα!!!!!!

Αλσε με... Είμαι ψόφιος και πάω για αγκαρία, μεταφορά δύο πριζών σε μπάνιο. Χέ.ε με... :argue:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ βρε... Τη γωνιά γύρω στα 20 σε μαγαζί κοντά στην Καβάλας. Αν σ´ ενδιαφέρει να σου στείλω PM με ακριβή στοιχεία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλσε με... Είμαι ψόφιος και πάω για αγκαρία, μεταφορά δύο πριζών σε μπάνιο. Χέ.ε με... :argue:

Πρίζες σε μπάνιο;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν απαγορευεται απο τον hd384 πλεον, υπο προυποθεσεις.

Για δώστε λεπτομέρειες. Και εγώ ήθελα, αλλά ο ηλεκτρολόγος δεν έβαλε, και τραβάω καλώδιο για το πλυντήριο...