Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπα, τα εξαρτηματακια τα πηρα για να τα εχω στην περιπτωση που μου ερθει η ορεξη να φτιαξω κανα ντουλαπακι με συρταρακια και πορτακια, ετσι για τη χαρα. Κατι σαν μινι σεκρετερ.

Ισως και καποιο ειδικο organizer για τα dremel/proxxon bits που δεν βρισκεις πουθενα ετοιμο και οπως σε βολευει. Χρονια τωρα παλευω να βγαλω καποιο σχεδιο αλλα τιποτα τελικα δεν με βολευει οπως θελω.

Καλημέρα παιδιά!

Παραλαβή απο banggood

Μίνι πλάνη

ca23f2f5b2b8e922504dc69751b3e5e0.jpg

Και ψηφιακό αλφάδι για το παγκοπριονο κυρίως.

5d0ef9e5d22935fa1ba2a7ba3813d2cb.jpg

Πολυ ωραια και τα συο. Περιμενω κατι απο banggood, και δεν εχει εμφανιστει ακομη. Τι να κανω?

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία,

παρέλαβα το speed square από banggood

http://www.banggood.com/Aluminum-Al...nters-Protractor-Miter-Framing-p-1014028.html

Η ποιότητα κατασκευής είναι χάλια θα έλεγα, πιστεύω με λιμάρισμα να το φέρω στα ίσια!

Αν θέλει κάποιος καθαρότερες φωτογραφίες πείτε να βγάλω σωστές ημέρα με τη μηχανή. ΔΕΝ έχει εκατοστά μόνο ίντσες και στις 2 πλευρές.

Καλημέρα παιδιά!

Παραλαβή απο banggood

Και ψηφιακό αλφάδι για το παγκοπριονο κυρίως.

5d0ef9e5d22935fa1ba2a7ba3813d2cb.jpg

θα ήθελα να αντιπαραβάλω με καποιο τροπο το αλφάδι σου με αυτό που εχω στην εταιρεία που δουλεύω. Το είχαμε πάρει πριν 5 χρονια 500 ευρω και χρησιμοποιείται σε ρομποτικούς μηχανισμούς.
Το "δικό μου" είναι αυτό http://www.amazon.com/SPI-31-040-9-Output_-3600-Level/dp/B0031FAZ6A

είμαι πολύ περίεργος

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία,

παρέλαβα το speed square από banggood

http://www.banggood.com/Aluminum-Al...nters-Protractor-Miter-Framing-p-1014028.html

Η ποιότητα κατασκευής είναι χάλια θα έλεγα, πιστεύω με λιμάρισμα να το φέρω στα ίσια!

Αν θέλει κάποιος καθαρότερες φωτογραφίες πείτε να βγάλω σωστές ημέρα με τη μηχανή. ΔΕΝ έχει εκατοστά μόνο ίντσες και στις 2 πλευρές.

Ασχέτως ποιότητας οι φωτογραφίες στο Bαnggood δεν συμφωνούν με τις δικές σου ...

Μπαααααααάμπη!!!! Πες μας εντυπώσεις.

Για το Metabo; Πολύ ωραίο κουτί. Λίγο σκονισμένο αλλά, που θα πάει, θα το καθαρίσω. -bye-
Δεν το άνοιξα βρε, σφραγισμένο είναι ακόμα.

Σήμερα άλλο περίμενα (αθάνατα ΕΛΤΑ) κι άλλο μου ήρθε.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    128.5 KB · Views: 235

Για το Metabo; Πολύ ωραίο κουτί. Λίγο σκονισμένο αλλά, που θα πάει, θα το καθαρίσω. -bye-
Δεν το άνοιξα βρε, σφραγισμένο είναι ακόμα.

Σήμερα άλλο περίμενα (αθάνατα ΕΛΤΑ) κι άλλο μου ήρθε.

Ωραία, ξέρεις το , γεμάτο, κουτί χρησιμεύει να ακουμπάς και πράγματα. lol

Με υγεία...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολυ ωραια και τα συο. Περιμενω κατι απο banggood, και δεν εχει εμφανιστει ακομη. Τι να κανω?

Νεκταριε έχω κανει πολλές παραγγελίες απο banggood. Κάποια έρχονται γρήγορα και κάποια αργά. Μια απο 6 Νοεμβρίου ακόμα δεν έχει φτασει.

Επιτέλους !! Έστω και την ελευταία στιγμή ήρθε. Τώρα αρχίζουν οι ανακατατάξεις.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    127.2 KB · Views: 203
  • image.jpg
    image.jpg
    174.2 KB · Views: 201

Χθες παρέλαβα κάτι ακουστικά Xiaomi που είχε στείλει από 19/11 (34 ημερολογιακές) !!!
Άλλη, προγενέστερη, παραγγελία δεν έφτασε ακόμη.

Κάνε υπομονή, άλλωστε, έχουμε γιορτές και στα ΕΛΤΑ αργούν να ανοίξουν τους σάκους και να σκανάρουν τα δέματα.

Μέσα στην μπλεδιλα σκάει ο ήλιος!!!! Το κιτρινακι!!!!!

Ναι αλλά και εσύ αλλαξοπίστησες, μπλε πήρες, οπότε...χαχαχα

Ναι αλλά και εσύ αλλαξοπίστησες, μπλε πήρες, οπότε...χαχαχα

Ούπςςςςς..... Νόμισα οτι έλεγες σ´ εμένα..
καλά, ο Κυριάκος, μην ακούς τι λέει, είναι λίγο Ελβετός... Και λίγο Ιταλικά, και λίγο Γερμανικά, και λιγο Γαλλικά... Γενικώς...-bye-

Ούπςςςςς..... Νόμισα οτι έλεγες σ´ εμένα..
καλά, ο Κυριάκος, μην ακούς τι λέει, είναι λίγο Ελβετός... Και λίγο Ιταλικά, και λίγο Γερμανικά, και λιγο Γαλλικά... Γενικώς...-bye-

Αν πρόσεξες, έβγαλε και το logo της DeWalt...