Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπαμπη, εκεινο το πραγμα δεξια στο κουτι, τι ειναι?

Αν εννοείς αυτο που είναι μόνο του είναι φρεζοκαβιλιέρα. Ήταν σε χάρτινη συσκευασία επειδή την πήρα solo, κι επειδή τα άλλα εργαλεία μπαταριλας ήταν σε κουτί MacPac που δεν τα γουστάρω καθόλου, αγόρασα καινούριο κουτί για τα εργαλεία κι έβαλα τη φρεζοκαβιλιέρα στο MacPac.

Σήμερα είχα 2 παραλαβές δικές μου και μία για έναν Κτηνίατρο!!!

1) bosch μπλε τροχός μεγάλος (δεν έχω φωτό) από φίλο του φόρουμ. Θα δοκιμαστεί και βλέπουμε...

2) Ο Συλλέκτης σκόνης εκ Γερμανίας

Με το ζόρι χώρεσε στην Laguna. Θα ασχοληθώ με αυτόν λογικά αύριο.

Και η παραλαβή για έναν κτηνίατρο:

Σήμερα είχα 2 παραλαβές δικές μου και μία για έναν Κτηνίατρο!!!

1) bosch μπλε τροχός μεγάλος (δεν έχω φωτό) από φίλο του φόρουμ. Θα δοκιμαστεί και βλέπουμε...

2) Ο Συλλέκτης σκόνης εκ Γερμανίας

Με το ζόρι χώρεσε στην Laguna. Θα ασχοληθώ με αυτόν λογικά αύριο.

Και η παραλαβή για έναν κτηνίατρο:

Νίκο με γεια!

Πολύ ωραίο το απορροφητικό. Το σκέφτομαι κι εγώ. Απο ποιον πωλητή το πήρες; Σου είναι ευκολο να βάλεις λινκ;

Επίσης ξέρει κανεις ποιος εισάγει sheppach και woodster στην Ελλαδα;

Νίκο με γεια!

Πολύ ωραίο το απορροφητικό. Το σκέφτομαι κι εγώ. Απο ποιον πωλητή το πήρες; Σου είναι ευκολο να βάλεις λινκ;

Επίσης ξέρει κανεις ποιος εισάγει sheppach και woodster στην Ελλαδα;

Θοδωράκη ευχαριστώ.

Λοιπόν το πήρα κατευθείαν από Γερμανία γιατί από εδώ είχε κοντά 70 ευρώ παραπάνω. Μαζί με 2 έξτρα ανταλλακτικές σακούλες και τα μεταφορικά μου βγήκε 157 ευρώ περίπου.
Τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι τελείως φασόν και εισάγονται από πολλούς (Bulle, Scheppach, Einhell κλπ) και επειδή πλην του μοτέρ δεν έχει άλλα κινούμενα μέρη, η ζημιά μπορεί εύκολα να αποκατασταθεί σε έναν ηλεκτρολόγο (ω μη γένοιτο βέβαια).

Απ ότι βλέπω όμως τώρα ο πωλητής δεν το στέλνει πλέον στην Ελλάδα. Μάλλον ήμουν ο τελευταίος που τον πήρε....
http://www.edingershops.de/

Υπάρχει και από εδώ αλλά πιο ακριβός: http://www.ebay.de/itm/Woodster-DC-...679266?hash=item33ab06c362:g:~DQAAOSwT5tWHO4U

Aντε καλοριζικη Νεκταριε, λαμπει και αστραφτει το μηχανημα!

Εγω βλεπω ξαλαφρωμα απο σκονες και οχι ξαλαφρωμα απο γροσσια :)

Ωραία .... βγαίνει στο πλάνο ένας τύπος που κρατάει μια σκούπα ....
και από κάτω τέσσερις θεογκόμενες που λένε "Do you wand a perfect date" :worshippy::flipout::flipout:

Καλορίζικη Νεκτάριε. .. αν επιτρέπετε πόσο βγήκε; Είμαι σε καλό δρόμο στο να πίσω τη γυναίκα ότι ειναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ μια τέτοια σκουπα και ελπίζω ο Άγιος Βασίλης να μας επισκεφθεί. . Χαχα.. Είμαι ανάμεσα σε Nilfisk και kercher, ανάλογα με τη τσέπη εκείνη τη στιγμή!!

Παραλαβη μεντεσεδων, κουμπωματων, χεριουλιων για μινι ξυλινα κουτια, ντουλαπακια, συρταρακια κλπ.

23302641993_d61d1f1fdf_b.jpg

Εχει και για πιο μικρα κουτια μεντεσεδακια?
Μπορω να εχω καποιο Link απο εκει που τα πηρες?